• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelmeyen melegim :(

ahh kuzum yanlız değilsin.Bende 1,5 ıllık evliyim 5 kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.Son ikisinde tuttu hamile kaldım fakat kimysal gelelik oluştu.Hatta sonuncusunda yaşadıklarımdan sonra sen bırak bu tedaviyi demekki zamanı değil dedim ve bıraktım.Bir kaç ay sonra bende iyi bir dr ile aşılama düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun sabretmemiz lazım

ÖNCELİKLE yaşınız küçük biraz sabırlı olun kendinize müddet verin 1 sene sonra düşünmeye başlayın ve uygulamalara geçin çünkü zorlu ve yıpratıcı bir süreç " ben arkadaşlarımdan dostlarımdan kaç kez duydum hepsine çocukları olmaz dediler tüp bebek dediler nur topu gibi oldu çocukları çocuk işi nasip işi olmasında da olmamasında bir hayr vardır. yaş küçük olunca herşey daha kolay şimdiden kendini yıpratma bi müddet deneyin sevgiyle yaklaşın bebek doğurmam gerekio düşüncesini atın beyninizden sadece birbirinizi sevin ve dua edin hayırlısı için...

canım bende senin gibi tam 1 senelik evliyim bir kere oldu düşük yaptım. Bizim de biraz sorunlarımız var. Bence HSG çektir Ben HSGden sonra hamile kalmıştım ama düşük yaptım

Allah yardımcınız olsun her şeyden önce. sıkıntılı zor bir durum ama daha yaşınız çok çok genç. ayrıca daha 1 yıldır evliymişsiniz. hani bilmiyorum ama bence biraz bekleyin. hem ruhsal hem fiziksel olarak azıcık rahat bırakın kendinizi daha evliliğiniz çok taze. ilk günlerinizi bu stres ile geçirmeyin. eşinizle gezin, dolaşın. biraz başbaşa kaldığınız vakitlerin zamanını çıkarın. sonra bebişiniz gelince çooook ararsınız bu günlerinizi. iaka bir yana gerçekten stres çok kötü etkiliyor bu süreci. eşiniz de gençtir mutlaka azıcık sabır, dinlenme. sonrasında da çok çok iyi bir dr. bulun. bazı dr.lar azıcık kötü niyetli oluyor. benim arkadaşıma çocuğun olmaz ben seni ararım randevu için dedi dr. kız hamileymiş o sırada. yuh yani. olacak inşallah yeter ki sabredin.

üzme kendini bence 2 sene kadar bekle. ben evlendikten 1.5 sene sonra hamile kaldım onu da çok istememe rağmen. kısmet işte 2. korunurken oldu. bence meleğin geleceği vakti bekliyor.

Kizlar Allah hepinizden tek tek razi olsun. Teker teker alinti yapamadim ama yazan hepinize cok tesekkur ediyorum. Artik stres yapmicam esimle gecirdigim her anin tadini cikartacam Allah ne zaman isterse o zaman verecek.biraz ara veriyim tedaviye baslamadan once hsg cekilirim. Rabbim evlat isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah. Allah hepinizin gönlüne gore versin... ♥♥♥♥

Moralini yüksek tut canım bende pcos luyum Dr hiç gecikmeden tedaviye başlayalım dedi ilk öğrendiğimizde çok şükür bebeğim 3 yaşına geldi darısı isteyen herkese.görümcemin olmuyordu ki hiçbir sebep yok herşeyleri normal hsg den sonra oldu.tüplerde de tıkanıklık çıkmamıştı bu arada hsg sonucunda o da ilginç am hsg sonu temiz çıkınca tüp bebek tedavisine başlayacakken oldu.
Inşallah en kısa sürede nasip olur

Moralini yüksek tut canım bende pcos luyum Dr hiç gecikmeden tedaviye başlayalım dedi ilk öğrendiğimizde çok şükür bebeğim 3 yaşına geldi darısı isteyen herkese.görümcemin olmuyordu ki hiçbir sebep yok herşeyleri normal hsg den sonra oldu.tüplerde de tıkanıklık çıkmamıştı bu arada hsg sonucunda o da ilginç am hsg sonu temiz çıkınca tüp bebek tedavisine başlayacakken oldu.
Inşallah en kısa sürede nasip olur
Amin insallah umut oluyorsunuz bana cok tesekkur ederimm

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?

bu konularda bilgim yok allahım hayırlısıyla evlat sahibi olmanızı nasip eylesin inşallah.. abimin eşininde yumurtalıkları çalışmıyormuş doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demişler 3 yıldır evliler o kadar üzüldü stres yaptı ki uzun bir süre dış dünyaya kapattı kimselerle görüşmedi ve saçkıran oldu bütün saçları döküldü :KK61: neden anlatıyorum bu kadar üzülüp olan sağlığınızdan elinizden gitmesin diye şimdi doktora falan gitmiyorlar koruyucu aile oldular bunun tedavisi mümkün mü bilmyorum sizin bildiğiniz birşeyler varsa benimle özelden yada burdan paylaşırmısınız rica etsem..

Fotografini gordum de biraz kilo versen?Doktorlar bunu demediler mi? Pkonun dusmani kilo.Bende pkoyum bu arada.Hangi doktora gitsen once bunu soyluyorlar.Yengem de pkoydu ve 7-8 kilo verip hamile kalmisti .

Verdim kilo simdi resimlerimden daha zayifim simdi bide cok zor veriyorumm yemesemde ilaclardan dolayi sisiyorum evlenmeden once 50kiloydum 1 yilda 60 kiloyu gordum ilaclar yuzunden cunku oyle cok yemeyi seven biri degilim.

Arkadaşımm sana ümit olsun biraz..25 yaşında pko hastasıyım bekarlığımdan beri ilaç kullanıyordum ve ben hiç adet olmuyordum ilaçsız hormonlarım yumurtalıklarm kontrol edilemiyordu gitmediğim dr kalmadı kesinlikle tedavisiz çocuğun olmaz dediler klomen kullandım yumurtam bile oluşmuyordu oluşsa bile rahim duvarım inceydi bunun için ilaç içincede olan yumurta kiste dönüyodu kısır bi döngünün içine girmiştim..drum karından iğne vuracaz başedemiyoruz vücudunla dedi..bende tedaviyi bıraktım en son..3ay geçti adet görmedim sivilcelerim çıldırmış gibi çıkmaya başladi yine vücudum yağlanmaya başladı gittim doğum kontrol hapı ve gebelik testi aldm sonuç pozitif anladım ki herşeyden önce kafa rahatlığı ve rabbimin büyüklüğü yetiyor..

Arkadaşımm sana ümit olsun biraz..25 yaşında pko hastasıyım bekarlığımdan beri ilaç kullanıyordum ve ben hiç adet olmuyordum ilaçsız hormonlarım yumurtalıklarm kontrol edilemiyordu gitmediğim dr kalmadı kesinlikle tedavisiz çocuğun olmaz dediler klomen kullandım yumurtam bile oluşmuyordu oluşsa bile rahim duvarım inceydi bunun için ilaç içincede olan yumurta kiste dönüyodu kısır bi döngünün içine girmiştim..drum karından iğne vuracaz başedemiyoruz vücudunla dedi..bende tedaviyi bıraktım en son..3ay geçti adet görmedim sivilcelerim çıldırmış gibi çıkmaya başladi yine vücudum yağlanmaya başladı gittim doğum kontrol hapı ve gebelik testi aldm sonuç pozitif anladım ki herşeyden önce kafa rahatlığı ve rabbimin büyüklüğü yetiyor..
Yaaa cok guzel Allahim bebegini sana bagislasin. Bende biraktim tedaviyi ve sanki icimden bi ses tedaviye gerek kalmadan dogal yoldan kalacakmisim gibi geliyor. Tabi Allah in izniyle .

Yaaa cok guzel Allahim bebegini sana bagislasin. Bende biraktim tedaviyi ve sanki icimden bi ses tedaviye gerek kalmadan dogal yoldan kalacakmisim gibi geliyor. Tabi Allah in izniyle .
Amin canım inşallah..umudunu kaybetme asla :) doktorun bana dediği şey arada bir adet olsaydın yumurtlaman var derdik ama senin yumurtlaman yok ileri derece pko dedi ve aşılama tüp bebekle dene şansını dedi artı dr sorsan eşimdede sorun vardı ama rabbim ol dedi ve oldurdu :)

Arkadaşim çok yeni daha evliliğin. Ben 5 yillik evliyim pko hastasiyim eşimde morfoloji bozukluğu ciddi derecede var. 1.5 yil her ay klomen catlatma ignesi tedavisiyle ugrastim 4. Aydan sonra birakilmasi gereken bir tedaviymis ama ilgisiz doktora düşünce böyle oluyor. Iki aşılama yaptirdim negatif tabii. Tüp Bebek de tüp bebek diye tutturdum 24 yaşındayım bu arada. Çocuğum olsun hayirli sağlıklı olsun dedim hep ama çok istedim çok stres yaptim. Tüp Bebek yaptirdim ilk denemede tuttu hemde ikiz. Kanamalar başladı problemli geçti hamileliğim sürekli yatttim. Annemle kayinvalidem sirayla geldiler. Birine muhtaç olmak okadar zorki. Cinsiyetlerini öğrendim biri kiz biri erkek. Dünyalar benim oldu 4. Ay bittikten sonra rahimimde açılma oldu acil dikis atildi bebegimin birinin suyu patladi yaşama şansları olmadığı için önce dikisim alindi sonra suni sanciyla iki yavrumu doğum yaptim sonra kürtaj a girdim. Iki gün oluyor taburcu olali. Beterin beteri vardir. Lütfen bir şeyi ısrarla çok fazla istemeyin. Inanin tedavi sirasinda aldiginiz negatifdeki caninizin yandigindan kat kat fazla canininzin yandigi durumlar olabiliyor. Herşey çocuk değil. Nasip olmayinca hamile kalmaylada is bitmiyormus. Rabbim hayirlisini versin stres yapmayin kendinize hiçbirşeyi olmayana üzülmek ayri olani kaybetmek daha beter. Unutmayin...

Amin canım inşallah..umudunu kaybetme asla :) doktorun bana dediği şey arada bir adet olsaydın yumurtlaman var derdik ama senin yumurtlaman yok ileri derece pko dedi ve aşılama tüp bebekle dene şansını dedi artı dr sorsan eşimdede sorun vardı ama rabbim ol dedi ve oldurdu :)
Ay aynen hayatim ya bana da dedi direk asilama ol tedaviye cevap vermiyor dedi basindan mi savdi acaba. Esimde de hareketsizlik var ama sperm sayisi 50milyon masallah. İlaca basladi sigarayida birakti dun itibariyle. Bakalim Rabbim ol derse olacak insallah

Arkadaşim çok yeni daha evliliğin. Ben 5 yillik evliyim pko hastasiyim eşimde morfoloji bozukluğu ciddi derecede var. 1.5 yil her ay klomen catlatma ignesi tedavisiyle ugrastim 4. Aydan sonra birakilmasi gereken bir tedaviymis ama ilgisiz doktora düşünce böyle oluyor. Iki aşılama yaptirdim negatif tabii. Tüp Bebek de tüp bebek diye tutturdum 24 yaşındayım bu arada. Çocuğum olsun hayirli sağlıklı olsun dedim hep ama çok istedim çok stres yaptim. Tüp Bebek yaptirdim ilk denemede tuttu hemde ikiz. Kanamalar başladı problemli geçti hamileliğim sürekli yatttim. Annemle kayinvalidem sirayla geldiler. Birine muhtaç olmak okadar zorki. Cinsiyetlerini öğrendim biri kiz biri erkek. Dünyalar benim oldu 4. Ay bittikten sonra rahimimde açılma oldu acil dikis atildi bebegimin birinin suyu patladi yaşama şansları olmadığı için önce dikisim alindi sonra suni sanciyla iki yavrumu doğum yaptim sonra kürtaj a girdim. Iki gün oluyor taburcu olali. Beterin beteri vardir. Lütfen bir şeyi ısrarla çok fazla istemeyin. Inanin tedavi sirasinda aldiginiz negatifdeki caninizin yandigindan kat kat fazla canininzin yandigi durumlar olabiliyor. Herşey çocuk değil. Nasip olmayinca hamile kalmaylada is bitmiyormus. Rabbim hayirlisini versin stres yapmayin kendinize hiçbirşeyi olmayana üzülmek ayri olani kaybetmek daha beter. Unutmayin...
Yaa :( kuzum benim okurken agladim yemin ederimm. Artik oyle cok cok istemiyorum biliyorum ki cok istersem olmucak. İnsallah dogal yolla hamile kalirsin hep dua edecem hepinize .

Yaa :KK43: kuzum benim okurken agladim yemin ederimm. Artik oyle cok cok istemiyorum biliyorum ki cok istersem olmucak. İnsallah dogal yolla hamile kalirsin hep dua edecem hepinize .
Inşallah canım insan hep en çok istedigiyle sinaniyor. Son ana kadar bebeklerimden vazgeçmek istemedim. Doktor enfeksiyon kapacaksin kurtaramam seni hayatin tehlikede dediğinde bile bencillik yapiyormusum gibi hissettim. Kendi hayatima karsilik yavrularimdan vazgeçtim gibi oldu. Ama dogsalarda özürlü olacaklar yada yasamayacaklardi. Eşim benim bir tane bebeğim var oda sensin dedi istemiyorum çocuk falan eşim lazim bana dedi dogumu kabul etti. Taburcu oldum eşim senin evime geldiğini gördüm ya ben başka bir şey istemem dedi. Benim ayağa kalkmam tamamen yasakti lavabo sadece. Beni ayakta görünce yüzünde güller açıyor. Sürekli biri gelecek bir kap yemek pisirecek diye bekliyordum. Cok yiprandim canim büyük konusmuyorum acil olmadığı sürece tedavi falan bitti benim için. Bir kaç yil en azindan asla. Yavrularimi gördüm dogurdum hatta defnettik ama kucagima alamadim koklayamadim. Ama beterin beteri vardir. Kocaman evlatlarini sebepsiz yere kaybeden anneler varken benimki acimi. Duani et canim tedavini de ihmal etme ama sürekli ağlayıp olsun olsun diye isteme. Geceleri gözlerimi kapatamiyorum çocuklarım geliyor gözümün önüne. Toparlayayim kendimi mezarina gidicem. Sefaatcimiz olur inşallah.

Inşallah canım insan hep en çok istedigiyle sinaniyor. Son ana kadar bebeklerimden vazgeçmek istemedim. Doktor enfeksiyon kapacaksin kurtaramam seni hayatin tehlikede dediğinde bile bencillik yapiyormusum gibi hissettim. Kendi hayatima karsilik yavrularimdan vazgeçtim gibi oldu. Ama dogsalarda özürlü olacaklar yada yasamayacaklardi. Eşim benim bir tane bebeğim var oda sensin dedi istemiyorum çocuk falan eşim lazim bana dedi dogumu kabul etti. Taburcu oldum eşim senin evime geldiğini gördüm ya ben başka bir şey istemem dedi. Benim ayağa kalkmam tamamen yasakti lavabo sadece. Beni ayakta görünce yüzünde güller açıyor. Sürekli biri gelecek bir kap yemek pisirecek diye bekliyordum. Cok yiprandim canim büyük konusmuyorum acil olmadığı sürece tedavi falan bitti benim için. Bir kaç yil en azindan asla. Yavrularimi gördüm dogurdum hatta defnettik ama kucagima alamadim koklayamadim. Ama beterin beteri vardir. Kocaman evlatlarini sebepsiz yere kaybeden anneler varken benimki acimi. Duani et canim tedavini de ihmal etme ama sürekli ağlayıp olsun olsun diye isteme. Geceleri gözlerimi kapatamiyorum çocuklarım geliyor gözümün önüne. Toparlayayim kendimi mezarina gidicem. Sefaatcimiz olur inşallah.
Onlar sizin sefaatciniz olacak insallah.kolay degil tabiki ya Allahim kimseye evlat acisi vermesin. Benim esimde diyor zamana birakilm olmazsa olmaz ben seni cocuk icin sevmiyorum ki daha sen bebeksin sen buyuceksin diyor bana Allah razi olsun ondan beni cok motive ediyor. Bir ay falan Dinlenim devam ederim insallah. Sende kendini topla ondan sonra bakarsin olur insallah

Back