• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelmeyen melegim :(

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
ALLAH yardım etsin cnm inş gelir meleğin

Merhaba kızlar bir tüp bebek annesi olarak sizleri çok ama çok iyi anlıyorum. Başarısız 2 denemeden sonra minik oğluma kavuştum allahın izniyle, rabbim kısmet ederse kasımda 1 yaşında olacak kızlar. Sizlere şunu söylemeliyim ki bu iş gerçekten sabır ve özveri istiyor. ayrıca yaşlarınız daha çok genç güzeller ve okuyorumda daha 1 senelik evlisiniz karamsarlığa kapılmak için bence çok çok erken bu kadar erkenden karalar bağlamayın. 2008 yılında evlendim 2014 yılında bebeğim oldu çok şükür düşünün. 3 sene ha oldu ha olacak diye beklerken gitmediğim doktor kalmadı hepsi aynı şeyi söylüyorlar sen gayet sağlıklısın olur olur olur. ama maalesef olmadı çünkü eşimin sperm sayısı o kadar düşükmüş ki bunu tabiki çok geç anladık. bunun üzerine tüp bebeğe karar verdim. 2 kez acıbadem Bakırköy hastanesinde denedim olmadı. tavsiye de etmiyorum... Allah karşıma bir melek doktor çıkardı. Sayın Emre Karatekelioğlu verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir insan. İstanbul Tüp Bebek merkezi gerçekten işini iyi yapan doktorlarıyla beni bebeğime kavuşturdu ve ayrıca başarı oranları oldukça yüksek. Tüp bebek aşamalarımı anlatsam oturur ağlarsınız. ama sizi ağlatmaya hiç niyetim yok tabiki sakın kendinizi yıpratmayın ben yıprattım ve şimdi gerçekten hiç birşeye tahammül edemiyorum, sıkıntı stres.bunları uzak tutun hayatınızı yaşayın olunca ztn oluyor. İnanın 3. kez gittiğimde dedim ki bu sefer olmazsa bir daha asla denemeyeceğim. ve doğum günümden bir gün önce rahme enjekte edildi minik yawrum. Ama ondan sonra hiç takmadım olmazsa olmaz ne yapayım dedim. Demek ki allah böyle uygun gördü. İnanınn testi bile iki gün geçtikten sonra yaptım eşim zorla sağlık ocağına götürdü ve hamilelik testim hemşire yaptı düşünün çünkü gittiğime resmen adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve bütün belirtiler olacağımı gösteriyordu. yine hüsran diye içimden geçirmeye başladım ki hemşire çift çizgiyi bana gösterdi hala inanamıyordum başka birinin testi olmasın diyodum kendi kendime yani işte o anda bi tokat yemem gerekiyodu sanırım :) hiç belli olmuyomuş yaptıranlar için söylüyorum belirti aramayın kendinizi diinlemeyin test olumlu çıktıktan sonrada bebeğini kaybedenler var allah tamamına erdirsin yeterki dostlar, arkadaşlar, kardeşler hiç üzülmeyin...sağlıkla ve huzur herşeyin başı unutmayın.

ayrıca ve ayrıca normal doğum yaptım bunu da ekleyeyim biliyosunuz normalde hastaneler tüp bebekleri sezeryan yapmayı uygun görüyorlar böyle bir saçmalığa kesinlikle inanmıyorum. en sağlıklısı normal doğum unutmayın.

ayrıca ve ayrıca normal doğum yaptım bunu da ekleyeyim biliyosunuz normalde hastaneler tüp bebekleri sezeryan yapmayı uygun görüyorlar böyle bir saçmalığa kesinlikle inanmıyorum. en sağlıklısı normal doğum unutmayın.
bende tup bebek annesıyım 3 denemede ogluma kavustum bende ama normal dogum saglıklı degıl dıye ya da boyle bır soylemlerı zaten yok
sadece bu kadar surecte yorulan bedenı daha fazla yormak ıstemıyorlar
ben sezeryanla dogum yaptım

tabiki yok güzelim ama normal doğum da riske almak istemiyorlar kıymetli bebek olduğu için, sezeryan anneyi yormuyor mu? bu konuda size katılamayacağım. şöyle normal doğum yapamayacak duruma gelmiştir, suyu bitmiştir açılması olmamıştır bunları anlayabiliyorum bebek ters gelmiştir bunlar sezeryanın kaçınılmayacak sonuçları tabiki ama sezeryanla doğumda da anneyi yoruyordur eminim. anne olunca bir kere ztn herşey başlıyor. azı çoğu mu var...

Nedir bu pcostan cektigimiz ya bende tedavi goruyorum su an konu sahibi fazla kilonuz var mi yumurta tembelligi bu yuzden de oluyir insulin direnci artiyor su 3-4 ay kilonuz varsa verin yoksa spor yapip sogan kurunu deneyin

4 kilo verdim istahim iyice kapandi canim cok sikkin kizlar :( ilaclari aldik hersey hazir doktor bizden haber bekliyor ama ben adet olamadim sinirlerm cok bozuk sogan maydnz kekik civanpercemi asprn hepsini iciorm tik yok sancim var adet yok sinirlerm alt ust oldu ya aglayip duruyorm ben nasi adet olacam :(

4 kilo verdim istahim iyice kapandi canim cok sikkin kizlar :KK43: ilaclari aldik hersey hazir doktor bizden haber bekliyor ama ben adet olamadim sinirlerm cok bozuk sogan maydnz kekik civanpercemi asprn hepsini iciorm tik yok sancim var adet yok sinirlerm alt ust oldu ya aglayip duruyorm ben nasi adet olacam :KK43:
doktorunuza sorsanız belki adet söktürücü ilaç verir?

4 kilo verdim istahim iyice kapandi canim cok sikkin kizlar :KK43: ilaclari aldik hersey hazir doktor bizden haber bekliyor ama ben adet olamadim sinirlerm cok bozuk sogan maydnz kekik civanpercemi asprn hepsini iciorm tik yok sancim var adet yok sinirlerm alt ust oldu ya aglayip duruyorm ben nasi adet olacam :KK43:

Bende hamile kalmadan önce bazen stresten olmuyodum adet, cıvanperçemi adaçayı ve testere dişli Aslan pençesi, bu üçünü ama hiç aksatmadan günde 2,3 fincan iç Can'ım bide sıcak duş, ayaklarını dayanabildiğin sıcak suya koy bekle bekleyebildiniz kadar .. Sonra patik falan giy işe yaracaktır inşallah ..

Bende hamile kalmadan önce bazen stresten olmuyodum adet, cıvanperçemi adaçayı ve testere dişli Aslan pençesi, bu üçünü ama hiç aksatmadan günde 2,3 fincan iç Can'ım bide sıcak duş, ayaklarını dayanabildiğin sıcak suya koy bekle bekleyebildiniz kadar .. Sonra patik falan giy işe yaracaktır inşallah ..
Denedim vala hepsini o civanpercemini aglayarak iciyorum hergun cok kotu ya

Back