• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelmeyen melegim :(

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
tup bebek en son asama olmali senin icin ve bence tup bebek icin cok erken!bence doktorunu degistir ve asilama hemen deneme!bende klomen kullandim asilama ve tup bebek!ama olmadi,en son doktorum gonal-f ile yumurta takibi yapti ve simdi Allaha sukur 1 aylik oglum var! iyi doktor herseyi halledebilir bu arada nerdesiniz hangi sehir?

tup bebek en son asama olmali senin icin ve bence tup bebek icin cok erken!bence doktorunu degistir ve asilama hemen deneme!bende klomen kullandim asilama ve tup bebek!ama olmadi,en son doktorum gonal-f ile yumurta takibi yapti ve simdi Allaha sukur 1 aylik oglum var! iyi doktor herseyi halledebilir bu arada nerdesiniz hangi sehir?
İstanbul Anadolu yakasindayim ben. Zaten o hastaneyle isim bitti. Kasiklarim cok agriyor suan egilip kalkinca batiyor. Yumurtam buyudugunde de boyle olmustu sancim olmustu. Ama dun hemen bakti kalldrtti asilamaya gec dedi direk gonal f i onerecek diye bekledim ama bise demedi. Esimde dedi bida bu hastaneye asla gelmem dedi. Burda bi arkadas bana bi doktr tavsiye etti oraya gidecem Allahin izniyle. He bide yumurtam buyumedi ya e catlamicak da ben adette olmucam :( bana bise demeden yolladi bide dio hamile kalinca gelirsin. Ters ters baktim ciktm odadan .

İstanbul Anadolu yakasindayim ben. Zaten o hastaneyle isim bitti. Kasiklarim cok agriyor suan egilip kalkinca batiyor. Yumurtam buyudugunde de boyle olmustu sancim olmustu. Ama dun hemen bakti kalldrtti asilamaya gec dedi direk gonal f i onerecek diye bekledim ama bise demedi. Esimde dedi bida bu hastaneye asla gelmem dedi. Burda bi arkadas bana bi doktr tavsiye etti oraya gidecem Allahin izniyle. He bide yumurtam buyumedi ya e catlamicak da ben adette olmucam :KK43: bana bise demeden yolladi bide dio hamile kalinca gelirsin. Ters ters baktim ciktm odadan .
gonal-f ile hamile kalirsin benim arkadasiminda yumurtasi hic cikmiyordu esinin sperm sayisi azdi(benim tup bebek ve asilama suresince sayisiz arkadasim oldu kimi hamile oldu kimi hala bekliyor surec cok stresli)ama simdi ilk denemede 3 aylik hamile tup bebege verdigimiz parada oyle gitti neyse hayirlisi buymus!

gonal-f ile hamile kalirsin benim arkadasiminda yumurtasi hic cikmiyordu esinin sperm sayisi azdi(benim tup bebek ve asilama suresince sayisiz arkadasim oldu kimi hamile oldu kimi hala bekliyor surec cok stresli)ama simdi ilk denemede 3 aylik hamile tup bebege verdigimiz parada oyle gitti neyse hayirlisi buymus!
Bnde simdi baska doktra gidcem belki o gonal f gectirir beni

Canım benim daha 22 yaşındasın ve yeni evli sayılırsın, biraz daha oluruna bıraksan olmaz mı konuyu? Mesela 1-2 sene sonra düşünsen? Yine de istiyorsan Allah gönlünüze göre versin, daha stres yapmanızı gerektirecek yaşta değilsin o yüzden rahat ol tedavilerinde, elbet olacak de. Umut olmasa doktorlar direk söylerdi çocuğunuz olamaz diye. Eşinizle birbirinize destek olup bu süreci biraz daha yavaştan almanız sizi rahatlatır. Merak etme elbet çocuğunuz olacak :KK46:

Canım benim daha 22 yaşındasın ve yeni evli sayılırsın, biraz daha oluruna bıraksan olmaz mı konuyu? Mesela 1-2 sene sonra düşünsen? Yine de istiyorsan Allah gönlünüze göre versin, daha stres yapmanızı gerektirecek yaşta değilsin o yüzden rahat ol tedavilerinde, elbet olacak de. Umut olmasa doktorlar direk söylerdi çocuğunuz olamaz diye. Eşinizle birbirinize destek olup bu süreci biraz daha yavaştan almanız sizi rahatlatır. Merak etme elbet çocuğunuz olacak :KK46:
Ben genc anne olmak istiyorum ve cocuklari inanilmaz seviyorum. Meslegim geregi cocuklarla ic ice olunca insan daha bi istiyor.kime gittiysem cok zor olur diyor o yuzden sknti yapiyorum. Bilsem yumurtaliklarm calisiyor gelisiyor beklerim belki ama 1 2 yil daha beklersem yumurtalklarimn direnci daha da azalacak. Ekim de 23 e giriyorum 2 yil daha beklersem 25 olacak oldu olacak derken 27yi bulacak bu sefer. Ben erkenden tedavimi olim de Allah ne zaman verirse artik en azindan ben tedavi olmadim kendim gec kaldim bekledim demem.

onermezsede sen soyle ben gonal-f baslamak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum diye!peki tupletine falan baktirdinmi!rahim filmi tiroid testi falan yaptirdinmi?
Hormonlara tiroidlere bakildi temiz hepsi. Hsg cekilmedi bide iste yumurtaliklarm direniyo buyumemek icin gelismiyor adet olmuyorum anca ilac icecem olmak icin

Ben genc anne olmak istiyorum ve cocuklari inanilmaz seviyorum. Meslegim geregi cocuklarla ic ice olunca insan daha bi istiyor.kime gittiysem cok zor olur diyor o yuzden sknti yapiyorum. Bilsem yumurtaliklarm calisiyor gelisiyor beklerim belki ama 1 2 yil daha beklersem yumurtalklarimn direnci daha da azalacak. Ekim de 23 e giriyorum 2 yil daha beklersem 25 olacak oldu olacak derken 27yi bulacak bu sefer. Ben erkenden tedavimi olim de Allah ne zaman verirse artik en azindan ben tedavi olmadim kendim gec kaldim bekledim demem.
O konuda siz de haklısınız gerçi tedavi süreleri uzun. Bence olumlu düşünün çok tatlı bir çocuğunuz olacak yakında.

O konuda siz de haklısınız gerçi tedavi süreleri uzun. Bence olumlu düşünün çok tatlı bir çocuğunuz olacak yakında.
İnanilmaz uzun suruyor evlendigimzden beri doktora gidiyoruz. O yuzden sadece 1 2 ay beklicem ama sonra devam edecem. Ben cabalim de Allah ne zaman verirse artik. İnsallah ya saglik hayirli bi evladim olsun Allah olmayan herkese versin insallah

Bende bebegini hasretle bekleyenlerdenim.hamile kalıyorum ama ya kalbi duruyor yada yanlış yere yerleşiyor..tek tupum var smdi.dış gebelik sonrasi korunma sürecinin bitmesini bekliyorum.içiniz rahatlar mi bilmem ama kuzenim hem tek tüp hem pko lu.doktor diğer tupte hasarlı hamile kalma şansın cok cok az demiş.kuzenim dış gebelik ameliyati sonrasi korunurken hamile kaldı smdi oğlu bir yaşında.bence biraz vücudu rahat bırakmak lazım.bir sure dinlenin.Allah yardımcınız olsun.hepimizin.

Canim bende pkoluyum hemde ileri derece cunku asiri kilomda var.ben glifor kullanirken kendiligimden hamile kaldim dustu,sonra inofolic ,glifor ve klomen tedavisiyle 2.kez hamile kaldim.gelismedi kurtaj oldum..5 ay sonra simdi kendiligimden hamile kaldim elhamdulillah.insaallah saglikli hayirli bir sekilde ilerler.hic umidini kaybetme kilon kac bilmiyom ama zayifsan bile 1 kilo dahi olsa vermeye calis faydasi var.ayrica glifor ve inofolic sase kullan mutlaka cok cok faydasi var.dualarim seninle

Canim bende pkoluyum hemde ileri derece cunku asiri kilomda var.ben glifor kullanirken kendiligimden hamile kaldim dustu,sonra inofolic ,glifor ve klomen tedavisiyle 2.kez hamile kaldim.gelismedi kurtaj oldum..5 ay sonra simdi kendiligimden hamile kaldim elhamdulillah.insaallah saglikli hayirli bir sekilde ilerler.hic umidini kaybetme kilon kac bilmiyom ama zayifsan bile 1 kilo dahi olsa vermeye calis faydasi var.ayrica glifor ve inofolic sase kullan mutlaka cok cok faydasi var.dualarim seninle
Aynen bu ara aldim kilo baya bugun doktor kizdi bana kilo vereceksin dedi. Tup bebege baslayacaz onayladik bugun bakalm tek tupum kapaliyms dun brrbat bi hsg cekildim. Allah hayirlisini versinnn cok tesekkur ederimmmm Allahim butun isteyenlere versin insallah

Inofolic sase kullan mutlaka,insulini duzenliyor ve kaliteli yumurta olusumunu sagliyormus doktorum demisti ve icinde folikasitte var.

Bana zayiflatan bisi lazim :)
Canim sunu soyliyim doktorum kilo vermeye pkonun yumurtlamaya baskini azaltici olarak glifor verdi.tedaviye baslicakmissin mutlaka vericeklerdir sanada.birde doktorum pkoya en etkili sey yuruyustur dedi hem kilo verir hemde yumurtaliklari hareketlendirir demisti.ben 124 kilodan 109 kiloya dustum.zaten normal kilonun %2 si kadar versen pkoya faydasi varmis.adetim duzenlesti inanki.yumurtaliklarim rahatlamis daha az kist varmis artik.bildiklerim bu kadar.Allah yardimcimiz olsun. Insaallah gonlune gore versin mevlam

Canim sunu soyliyim doktorum kilo vermeye pkonun yumurtlamaya baskini azaltici olarak glifor verdi.tedaviye baslicakmissin mutlaka vericeklerdir sanada.birde doktorum pkoya en etkili sey yuruyustur dedi hem kilo verir hemde yumurtaliklari hareketlendirir demisti.ben 124 kilodan 109 kiloya dustum.zaten normal kilonun %2 si kadar versen pkoya faydasi varmis.adetim duzenlesti inanki.yumurtaliklarim rahatlamis daha az kist varmis artik.bildiklerim bu kadar.Allah yardimcimiz olsun. Insaallah gonlune gore versin mevlam
Ben glifor kullandim ama cok icinde midem bulandi evde hala duruyo tekrar baslasam mi acaba ? Onceki doktor hamile kalana kadar iccen demisti tekrar baslim dimi. Bu tup bebek doktoruna da Soz verdim zatiflayacam diye. Simdi 67 kiloyum boyum 1.60 58 falan olsam var ya tamammdir. Ben 50 kiloydum hormonlar beni mahvetti :(

Kullan canim,alisanakadar mide bulantisi yapar.ama cidden faydasi cok.zamanla alisirsin bulanti yapmiyo

Back