• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelmeyen melegim :(

Biraz zor gibi cunki esimle beraber artik denemicez diye karar almistik ama bn hemen pes edip baslayalim demeye basladim ama esim kabul etmiyo cok yipraniyosun olursa olur olmazsa olmaz biz bolede iyiyiz diyor
Sende cok buyuk sayilmazsin ki daha 27 yasindasin. Bakarsin birden olur hic belli olmaz.hep etraftan tedaviyi birakti hamile kaldi diye duyuyorum insallah sende oyle olursun

Sende cok buyuk sayilmazsin ki daha 27 yasindasin. Bakarsin birden olur hic belli olmaz.hep etraftan tedaviyi birakti hamile kaldi diye duyuyorum insallah sende oyle olursun
Insalah bizde artik kendilinden olmasini bekliyoruz bakalim gerci 10 senedide korunmadik ama hic bi problem olsa cozum arar bulursun oda yok nolcak bilmiyorum hayirlisi bakalim

Insalah bizde artik kendilinden olmasini bekliyoruz bakalim gerci 10 senedide korunmadik ama hic bi problem olsa cozum arar bulursun oda yok nolcak bilmiyorum hayirlisi bakalim
Dimi sebebi olmadan daha zor sebebini bilsen tedavide olursun bi sekilde ama sebebi olmayincs bise de yapamiyorsun. Allah onu zamananini bekletiyordur sana belki. Bi an da supriz olacakk belki. Hepinize dua edecem Allahim benden once hepinize versin insallah

Dimi sebebi olmadan daha zor sebebini bilsen tedavide olursun bi sekilde ama sebebi olmayincs bise de yapamiyorsun. Allah onu zamananini bekletiyordur sana belki. Bi an da supriz olacakk belki. Hepinize dua edecem Allahim benden once hepinize versin insallah
Saol cnm hepimize nasip etsin insallah sanada bizede haznesi bol rabbim bizi bos cevirmez vardir bi bildigi

Canim hiç kafaya takma inan bende senin gibiydim yumurtalarım tembeldi 3 ay yumurtlama takibi yaptık 3. Ay 21.günde 18 mm oldu çatlama iğnesi oldum işe yaramadı doktor ara verelim dedi bu arada biraz zayıfla dedi .
3ay sonra tekrar başlayalım dedi ben rejim yapmaya başladım hiç düşünmedim hamileliği o ay hamile kalmışım Mayıs'ta kızımı kucağıma aldım ve korunmadım çünkü 3 yıl nazlandı meleğim gelmek içinüç buçuk ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim ikinci kızımıda nisanda kucağıma aldım şimdi ödüm kopuyo ya tekrar hamile kalırsam diye
Yani zamanı var Rabbim ne zaman isterse ozaman.

Ben duzensiz adet oluyorum simdi klomende ictim yumurtamda gelismedi ya kim bilir ne zaman olacam. Aynen su kurleri bi deniyim incir falanda var onu da deniyim bi belki hic gerekk kalmaz belli mi olur . Allahim yardimcimiz olsun. Senide bi sancida kurtarsin insallah
Canm sakın ama sakın hsg cekturmeden asilama yaptirma.hatta yumurta takipi bile yaptirma.Allah korusun tupleron tikali olsa yaptirdigin onca tedavi bosa gider.
Bu arada sana tavsiyem acele etme bebek icin.tmm tedavini ol bekleme ama firrk hayatinin merkezine koyma bebegi ve tedaviyi yoksa cok yipranirsin.
Hayatina devam et.karalar baglama.
Gez toz kitap oku esinle zaman gecir sinemaya git kafani mesgul et.
Daha 1 senelik evlisin canm evham yapma fazla inan stres cok ama cok etkiliyo tedaviyi.
Benm ilk denemelerimde(tupbebek) cok uzuluyodum geriliyodum stres yapoyodum.o tedavimde yumurta 2 tada 3 tane cikiyodu.
Sonralari alistim ve takmamaya basladim.12 yumurtaya kadar cikti sayisi o ay.
Ve sende pko varsa kafana gorede kur kullanma.
Yumurtalarin fazla ama catlamiyo bu hastalikta.kurler daha cogaltir yumurtalarini kotu olursun.
Birde bende ilk sene hemen tupbebege gecmek istiyodum.tupbebegi garanti gibi goruyodum acele ediyodum buyuzden.
Ama hicte oyle degil.
Aldigimiz nefes yedigimiz lokma bile sayili.belli yani herseyin vakti zamani.
Rabbim enkisa surede isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
(Banada) :))

Canım hiçbirşey bizim istediğimiz zamanda olmuyor, Rabbimin bizim için uygun gördüğü zamanda oluyor. Bizim için en hayırlı olan zamanda. Benim herhangi bir rahatsızlığım yok ama hapla 14 ay korunduk ardından 3-4 ay esim korundu boylece 1,5 sene geçti. sonrasında bebek istediğimizde olmadı, 3 kere klomen kullandım hepsinde yumurta oluştu hatta birinde 2 tane kaliteli yumurta oluştu ama hamile kalamadım. 3.kez klomen kullandığımda büyük bir kist de oluştu geçmesi için yine doğum kontrol hapı kullandım geçmedi ardından 2 ay da progestan kullandım. Bu 6-7 ayin sonrasında ilaç kullanmak istemediğimi söyledim dr a. Artık yumurta geliştiğini anlıyordum ovulasyon günümü kendim takip edebiliyordum. Bu arada eşimin spermlerinin az hareketli olduğunu da öğrenmiştik o surede esim sigarayı filan bıraktı. Neyse ben bu ilaç kullanımı bıraktığım ay hamile kaldım esim yinelediği tahlil sonuçlarını bile almadan hamile olduğumu öğrendik. Çok takmamak üstüne çok düşmemek gerekiyor. Detaylı yazdım biliyorum, sana örnek olsun ümidini kaybetme istedim. Kötü düşünme sakin. Daha yaşın çok genç olur elbet.
(Bu arada hamileliğimi sorarsan bebegimin kalp atışları hic duyulmadı, 2 hafta önce tıbbi düşük yaptım)

Benim eşimin 20 yaşında yeğeni var 3 veya 4 sene önce ilk olarak saçları döküldü doktora gitti vitamin vs derken daha sonra göğüs bölgesinde killanma ile karın bölgesi şeklinde devam etti araştırma hastanesine gidince polikistik over tanısı koymuşlar yalnız adetleri düzenli bir duzensizlik yaşamıyor Allah dermansiz dert vermesin yaşınız genç inşallah tez zamanda yavrunuza kavusursunuz..

Ayrıca bende 1 hafta önce sağ yumurtaligimda 3.5 cm'lik çikolata kisti olduğunu tesadüfen öğrendim ve henüz 4 aylik evli olup çalışmaya ihtiyacım varken doktor çocuk sahibi olman gerekiyor dedi. Ki olup olmayacağı da belli değil 1-2 sene düşünmuyordum çünkü çalışmam lâzım. Doktorum o kadar erteleyemeyecegimi söyleyince dünyam karardı sanki, ertelersem çocuğum olmayabilir, ertelemezsem geçim sıkıntısı çekeceğiz. Şuan 3 aylık bir tedavi sürecim var sonrası Allah kerim diyorum sadece.. :KK14:

Son düzenleme:
Çok dua edin sağlıklısını isteyin.bu sadece bir mucize bunun baska adı yok.allahım hayırlısıyla saglıklı bebekler nasip etsin.size ve isteyen herkese.

ben de pkoluyum ve 3 yıldır istiyorum çocuk. eğer anadolu yakasındaysan sana mamrara eğitim araştırma hastanesini öneririm. rahim filmini çekildikten sonra bu zamana kadar gördüğün tedavileri,tahlil sonuçlarını al git. hemen tedaviye baaşlatıyorlar. benim de yumurtalıklarım hiç ama hiç çalışmıyordu. 3 doz klomenle başladım tedaviye yanıt vermedi. peşine iğne ile devam ettik,aşılama yaptılar ve tuttu çok şükür. 11 hafalık şimdi. rahim filmi olmadan tedaviye başalmıyorlar. süreç de çok hızlı işliyo orda ve ben doktorlardan da hemşirelerden de çok memnundum. kapı önünde sohbet ettiğimiz tüm hastalar memnun infertilite bölümünden. Allah tez zamanda hepimize evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin,kimseyi çok aratmasın.

pco hastayım rahat ol korma ama rahim filmi kanallarıda genişlettiği çin sanırım çabuk hamile kalmana sebep oluyor ben gereksiz çekindim o ayda tedaviye başadığım ayda tek yumurta ile hamile kaldım normalde önce ilaç tedavisi sonra olmazsa rahim filmi çekiyorlar... pco tedavi edilebilir bir hqstalık ebndişenleyin rahat olun önce ama sizin sorununuz eşinizdende kaynaklı olabilir azcık hareketsizlik bile etkiliyor bol bol keçiboynuzu özü yesin sigaraya içiyortsa azaltsı hatta bıraksın düzenli beslensin

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
neden zora koşuyorsun önce aşılamayı denesene.çok tanıdığım var aşılama ile hamile kalan.

Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardan :KK43: bide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?

Bende pko hastasıyım :( konun benide ilgilendirdiği için yazmak istedim henüz evli değilim konu hakkında pek yorum yapamayacağım :( Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200::KK68:

Back