- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
- Konu Sahibi gokhanin_askisi33
-
Sonuna kadar dene pes etmek yok olana kadar denicez Allahin izniyle.Insallah cnm amin cumlemize insallah hayirlisiyla hayirlisiysa nasip etsin rabbim cok zor inanki su an 3 ay oncesine dondum tup bebek denemeleriminnolumsuz sonuclarini aldim an gibi oldum ahhhh ahhh
Biraz zor gibi cunki esimle beraber artik denemicez diye karar almistik ama bn hemen pes edip baslayalim demeye basladim ama esim kabul etmiyo cok yipraniyosun olursa olur olmazsa olmaz biz bolede iyiyiz diyorSonuna kadar dene pes etmek yok olana kadar denicez Allahin izniyle.
Sende cok buyuk sayilmazsin ki daha 27 yasindasin. Bakarsin birden olur hic belli olmaz.hep etraftan tedaviyi birakti hamile kaldi diye duyuyorum insallah sende oyle olursunBiraz zor gibi cunki esimle beraber artik denemicez diye karar almistik ama bn hemen pes edip baslayalim demeye basladim ama esim kabul etmiyo cok yipraniyosun olursa olur olmazsa olmaz biz bolede iyiyiz diyor
Insalah bizde artik kendilinden olmasini bekliyoruz bakalim gerci 10 senedide korunmadik ama hic bi problem olsa cozum arar bulursun oda yok nolcak bilmiyorum hayirlisi bakalimSende cok buyuk sayilmazsin ki daha 27 yasindasin. Bakarsin birden olur hic belli olmaz.hep etraftan tedaviyi birakti hamile kaldi diye duyuyorum insallah sende oyle olursun
Dimi sebebi olmadan daha zor sebebini bilsen tedavide olursun bi sekilde ama sebebi olmayincs bise de yapamiyorsun. Allah onu zamananini bekletiyordur sana belki. Bi an da supriz olacakk belki. Hepinize dua edecem Allahim benden once hepinize versin insallahInsalah bizde artik kendilinden olmasini bekliyoruz bakalim gerci 10 senedide korunmadik ama hic bi problem olsa cozum arar bulursun oda yok nolcak bilmiyorum hayirlisi bakalim
Saol cnm hepimize nasip etsin insallah sanada bizede haznesi bol rabbim bizi bos cevirmez vardir bi bildigiDimi sebebi olmadan daha zor sebebini bilsen tedavide olursun bi sekilde ama sebebi olmayincs bise de yapamiyorsun. Allah onu zamananini bekletiyordur sana belki. Bi an da supriz olacakk belki. Hepinize dua edecem Allahim benden once hepinize versin insallah
Tabikide. Bekletiyorsa da vermiyorsa da vardir bi bildigi. Ama bunu bile bile uzuliyoruz iste elimizde degil.Saol cnm hepimize nasip etsin insallah sanada bizede haznesi bol rabbim bizi bos cevirmez vardir bi bildigi
Evet aynen oyle cnm elimizde diil olsa kese uzulmemenin bi yoluTabikide. Bekletiyorsa da vermiyorsa da vardir bi bildigi. Ama bunu bile bile uzuliyoruz iste elimizde degil.
Banada gonderebilirmisiniz drum isminiOzel mesajla gonderdim canim.
Canm sakın ama sakın hsg cekturmeden asilama yaptirma.hatta yumurta takipi bile yaptirma.Allah korusun tupleron tikali olsa yaptirdigin onca tedavi bosa gider.Ben duzensiz adet oluyorum simdi klomende ictim yumurtamda gelismedi ya kim bilir ne zaman olacam. Aynen su kurleri bi deniyim incir falanda var onu da deniyim bi belki hic gerekk kalmaz belli mi olur . Allahim yardimcimiz olsun. Senide bi sancida kurtarsin insallah
Bana da gonderir misiniz doktorun adiniİstanbuldaysaniz size mucizevi bir doktor onerebilirim.
çok fark var basit işlem aşılama spermi basit bir işlemde yumurtalıklara doğru salıyor cinsel ilişkide olanı bir nevi kendi yapıyor gibiAşılama ve tüp bebek farkı ne kızlar
neden zora koşuyorsun önce aşılamayı denesene.çok tanıdığım var aşılama ile hamile kalan.Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardanbide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
Kizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardanbide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?