- 17 Mayıs 2016
- 17
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi papatyakokulum
-
Canım bence öyle yapma. Ben düğünden iki saat önce giydim. Eşimle dini nikah kıyılmıştı balayı odasında klozete gittim o da yandan topluca tuttu zaten o kabarıklıktan bir seyde görünmüyor rahat ol. Bez ne öyleArkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim
dugun gunu baba evınden cıkmadan lavabya gıt ben kuzenımle gıttım kaldırdı prenses model gelınlıgımı anında yaptımm ettım kalktım :)) snra bıdagha gelmedıArkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?