gelinlikle tuvalete girme problemi (çözüm)

Evden cikmadan once yaparsn fazlada bisey icmezsen gelmez ben normalde evde 100 kere tuvalete giderm ama dugun gunu bi sabah bide evden cikmadan anca gtmsmdr 7den gece 2 ye kadarda ihtiyac duymadim ayrica dugun salonunda nasl çıkarcaksn yaptktan sonra nereye atcaksin eve gelince çıkarsan adam gormicek mi ilk gunden tiksnmesn

Çay içme Ogün fena idrar söktürücü, sut iç sut sayesinde tuvalette gitme isteği olmuyormuş

Ya ben nişanda arkadaşımla gittm o eteğimi tuttu çokta rahattım :eğlence::halay:

Arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim

çözümünüz çok yaratıcı gerçekten :olamaz::KK48: tatlım hem kötü bir his yaratacak, hem ekstra uğracaksın hem de düşüncesi çok iğrenç bence böyle bir şey yapma :KK57:

ıyy çok iğrenmiş. yok artık yaa git tuvalete

Arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var şimdiden araştırmaya başladım ve buda kafama takılan bir problem oldu gelinlikle tuvalete girmenin zorluğunu bir çoğunuz biliyordur ve tecrübesi vardır bende çözüm olarak hasta bezi takmayı düşünüyorum çişim gelince çok basit bir şekilde hallederim kullandıktan sonra çıkarıp atarım sizce mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim
Ben çok susasam da az sıvı tüketmeye çalıştım kuaförde 2-3 kez girdim tuvaletim olmasa bile. En son düğün salonu oteldeydi otel odasında yengem sağolsun yardım etti beraber girdik kimse bişey görmüyor sifonu da çektim o da rahatsız olmadı ben de olacak bunlar 1 günlük idare et bez daha rahatsız bence ama siz daha iyi bilirsiniz :)

bende araştırdım bu konuyu gelinlikle ayakta çiş yapmak için aparatlar gördüm ama bizim ülkede var mı emin değilim.
Ancak sizin öneriniz bence hiç mantıklı değil. Asla deneme derim...

Klozete zorlanmadan yaparsın sıkıntınolmuyo

evlenmek çok zor şey dedikleri bu olsa gerek. yemek yemek sorun çiş yapmak sorun.

Benim bir kere çişim gelmişti annemle gittik yardım etti bana hallettim

Bezlenmek mi :70: :70: ay siz şakamısınız :70: benim düğün sonu geldi wcde kimse yoktu eteği kafama geçirdim arkadaşımda tuttu bitti gitti

aynen cok sacma bi cozum :D benimde hic ihtiyacim gelmemisti.. halbuki bende evde coook giden birisiyim

Back