- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ay bende artık gerek olmadıgını düşünüyorum açıkçası ama işte eksik görürler diye korkuyorum çeyizinde yatak örtüsü yok derler falan diye :26: ama demezler heralde yaa
HADİ YAA tamam dikkate alıcampeki ayrıyetten yatak örtüsü alıyımmı sizce bu olmazmı ilk gece için
ahhh bu erkekler benim nişanlımda aynı öyle ne gerek var yük etme kendine alırız burdan diyo ama işte dediğin gibi çeyiz delisiyim herşey olsun istiyorum azıcıkta özeniyorum napim ama artık almıyorum yeteri kadar var çünkü yeni evlenen çoğu arkadaşıma gittiğimde hiçbirinde benim kadar bile yok maksimum 3 4 tane bi pike takımı var fazla bile diyolar bize az geliyo nolcek bizim halimizzz
Yok neden desinler deseler ne farkeder o borçları ve pişmanlığı onlar yaşamıycakki pike setim var yatak örtüm var diyorsun gelin örtüsü bir eksik değilki fazladan alınan bence sadece gelin örtüsü adı altında bence gereksiz birşey
Bence gerek yok hele de pike setinin içinde nevresimi varsa hiç gerek yok içini doldurur koyarsın yatak örtüsü gibi durur. Almaya karar verirsen de çok bütçe harcama bence bunun için çünkü pek kullanılmıyor ben netten uygun fiyata almıştım
pike çarşaf ve yastık kılıfları var içinde ama içi doldurulmuyo
sorma canım ya ama benim dantelli pike takımım yok ben gerek duymuyorum kullanmam çünkü
çok haklısın zaten bi dünya borcum varalmıcam yaa vazgeçtim inşallah dayanırım almadan
Altına başka fazla renkli olmayan nevresimli yorgan koyup üzerine serebilirsin daha zengin durur.
dantelli pike benimde yok oda kullanılmıyo çünkü pullu mullu yatak örtüsü diye seriyolar ben onun yerine nevresim süslettim bi tane kayınvalideme iki tane kendime çok güzel oldu hep hazır iki tane böyle olsun istedim....bende çok almıcam diyorum ama o bitiyo başka biri takılıyo gözüme haydaaaa hadi baştan başlıyorum tekrar almaya amannnnn ne yapalım olsun borç yuvamız için alıyoruz olsun o kadarcık yuvayı dişi kuş yaparmış nede olsa dimi
sen bılırsın cnm ıyı gunlerde kullan ınş...
çok haklısın zaten bi dünya borcum varalmıcam yaa vazgeçtim inşallah dayanırım almadan
çoook beğendim sade ve şık güle güle kullan canımm
Fikrinden emin ol dayanırsın canım o kadar borcun arasına gereksiz çok kullanmayacağın birşeyi alma derim ben daha tarz örtüler varken
aa begendinmi çok teşekür ederimmmmmm
çoook beğendim tam benlikkkk
bu varken gelinlik yatak örtüsüne gerek varmıki hani çeyizime sererken bu basit dururmuki :26:
hiçte basit değil,benimkide bu şekilde sade,kullanışlı cnm gerek yokSağlıcakla kullann
ayyy çok mutlu oldum çok teşekür ederiimmmmmmm
rica ederim cnm ,güle güle kullan ,mutluluklar :123::123::123::123:
kızlar çeyizime bi tane günlük yatak örtüsü aldım o tamam bide ondan hariç pike takımı aldım oda şu
Eki Görüntüle 1026390
ayrıyetten gelinlik yatak örtüsü almalımıyım alanlar varsa görselleri paylaşabilirlermi fikir olması açısından bi de çok kararsızım alıp almama konusundaalırsamda sade bişey olacak çok fırfırlı örtüleri sevmiyorum tabiki
ayrıca çeyizimde dantelli pike takımları denen tarzda şeyler yok ama taçtan pikeler dört mevsim setler aldım günlük kullanmak için ama şu gelinlik yatak örtüsüne karar veremedim bi türlü :26:
haklısın canım yaa çok teşekür ederim fikrin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?