Gelinlik yatak örtüsü hakkında?

ay bende artık gerek olmadıgını düşünüyorum açıkçası ama işte eksik görürler diye korkuyorum çeyizinde yatak örtüsü yok derler falan diye :26: ama demezler heralde yaa

Yok neden desinler deseler ne farkeder o borçları ve pişmanlığı onlar yaşamıycakki pike setim var yatak örtüm var diyorsun gelin örtüsü bir eksik değilki fazladan alınan bence sadece gelin örtüsü adı altında bence gereksiz birşey

HADİ YAA tamam dikkate alıcam peki ayrıyetten yatak örtüsü alıyımmı sizce bu olmazmı ilk gece için

Bence gerek yok hele de pike setinin içinde nevresimi varsa hiç gerek yok içini doldurur koyarsın yatak örtüsü gibi durur. Almaya karar verirsen de çok bütçe harcama bence bunun için çünkü pek kullanılmıyor ben netten uygun fiyata almıştım

sorma canım ya ama benim dantelli pike takımım yok ben gerek duymuyorum kullanmam çünkü

çok haklısın zaten bi dünya borcum var almıcam yaa vazgeçtim inşallah dayanırım almadan

pike çarşaf ve yastık kılıfları var içinde ama içi doldurulmuyo

Son düzenleme:
sorma canım ya ama benim dantelli pike takımım yok ben gerek duymuyorum kullanmam çünkü

çok haklısın zaten bi dünya borcum var almıcam yaa vazgeçtim inşallah dayanırım almadan

dantelli pike benimde yok oda kullanılmıyo çünkü pullu mullu yatak örtüsü diye seriyolar ben onun yerine nevresim süslettim bi tane kayınvalideme iki tane kendime çok güzel oldu hep hazır iki tane böyle olsun istedim....bende çok almıcam diyorum ama o bitiyo başka biri takılıyo gözüme haydaaaa hadi baştan başlıyorum tekrar almaya amannnnn ne yapalım olsun borç yuvamız için alıyoruz olsun o kadarcık yuvayı dişi kuş yaparmış nede olsa dimi

Altına başka fazla renkli olmayan nevresimli yorgan koyup üzerine serebilirsin daha zengin durur.

olurmuki öylee :26:

aynen canım aynen ama çok borcum var yaa düğündeki takılan paralarla kapatmayı düşünüyorum:)

Son düzenleme:
çoook beğendim sade ve şık güle güle kullan canımm

Fikrinden emin ol dayanırsın canım o kadar borcun arasına gereksiz çok kullanmayacağın birşeyi alma derim ben daha tarz örtüler varken

canım evin yerlesince böyle biraz daha süslü örtü serilir yatağa ben hem günlük hemde öyle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…