1000 kez haklısın. Ama haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor bazen. Şimdi kocanla bir güzel kavga edebilirsin ve haklısın da zaten. Bu geçmişi değiştirmez, kaynanana madem gelenek görenek biliyordunuz da oğlunuza niye yapmadınız da diyebilirsin, kadın doğru söylüyor biz haksızlık ettik demezler. Kıskançlıktan çatladı derler. Şöyle düşünmeni tavsiye ederim, sen Allah'tan mutlu bir yuva ve sağlıklı bir Bebek, kimseye muhtaç olmadan yaşamak için bir kazanç kapısı istedin ve rabbim de vermiş. Allah'tan pike takımları bohçalar istemedin anladığım kadarıyla bunlara değil değer görmediğine üzülmüşsün. Hiç üzülme kardeşim, sen sana, eşinle birbirinize değer veriyorsan kaynana görümce dış kapının mandalıdır. Ha getirip sen zevklisin beğen diye soruyorlarsa, bunu bir eğlence gibi düşün çirkin olanını seç. Bebeğin ihtiyaçları için de, kız tarafı yapar laflarına taviz verme, sen bebeği babanın evinden getirmedin. Aslan gibi babası var, sağolsun ben eşime söyleyemem bile ne münasebet ben iskele babası mıyım der. Diye kapat insanların ağzını. Tam yorumlardan yakalayamadım, galiba çalışıyorsun. İşine, eşine yavruna odaklan. Sakın ağzının tadını bozma.