Gelinlik yatak örtüsü hakkında?

Arkadaşlae Merhaba,
Yazdıklarınızı okuyunca ben de almasam mı acaba dedim:( Netten baktım Fabress marklaı ürünler var uygun fiyata.
Acaba kalitesi nasıl kullananınız var mı acep?
İlk eve yerleşirken gelin yatagı diye süsülü olsun isitiyorum, hoş balayından geldikten sonra muhtemelen renkli bir çarşaf takımı sererim bi de günlük yatak örtüüs :)

Arkadaşlae Merhaba,
Yazdıklarınızı okuyunca ben de almasam mı acaba dedim:( Netten baktım Fabress marklaı ürünler var uygun fiyata.
Acaba kalitesi nasıl kullananınız var mı acep?
İlk eve yerleşirken gelin yatagı diye süsülü olsun isitiyorum, hoş balayından geldikten sonra muhtemelen renkli bir çarşaf takımı sererim bi de günlük yatak örtüüs :)

BÜYÜK ihtimal bende öyle yapıcam ki herkeste öyle yapıyodur heralde sonra bazanınn altında solmaya mahkum yatak örtüleri :1:

Teşekkür ederim ben de bundan istiyorummmm:52::52::52:

kızlarr ben yanlısmı okudum nevresim takımı değilmii oo :26:

kızlar bu konuda bende kararsızım nişanlım ben sevmem öyle şeyleri diye almayacağım güzel görünüyorlar ama fuzuli alan işgali:42:

benim kirik beyaz uzeri incili plise gelinlik yatak ortum var. 1 tane altin rengi pike takimim baya gosterisli dantelli gupurlu satenli. Diger pike takimim kanevice detayli, kenarlari saten.

Ben gunluk olarak o gosterisli altin rengi pike takimimi kullaniyorum. Ayni takimin nevresim takimi falanda var mesela dogum yaptigimda onu bir takim olarak sermistim. Ben yatarken misafirlerim geliyordu sonucta yeni evli ve anneyiz guzel duruyor. Diger zamanlarda nevresimi hic kullanmadim ben. pamuk saten oldugu icin ben 100% pamuk kadar rahat edemiyorum.

Bir misafir geliceginde gelinlik yatak ortumu kullaniyorum. Suan 2,5 senelik evliyim ve hala evime gelen arkadaslar tanidiklar evimi gezip bakiyor ve yatak ortumu cok begeniyorlar bir hos hava katiyor guzel goruntu olusuyor. Daha toplu duruyor sanki yatak odasi. Nevresim rengi her zaman uymuyor mesela odadaki renklere. Ama onu serdigim an odanin gorunumunu tamamliyor.

Ama diger kanevice olan pike takimim hic kullanmadim ihtiyacta duymuyorum dogrusu. Ama ceyiz olarak cok hos duruyor ama gereklimiydi diye sorarsaniz hayir gerekli degildi. Ve onun boyutu biraz kucuk geliyor, benim yatagim cunku 1.80.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398631542.931218.webp
Ben yatak örtüsü olarak bu modeli aldım. Fikir olabilir sizin içinde. Us polı home collectionda 100 liraya düşmüştü fiyatı ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu örtü illa beyaz tonlarında olmak zorundamı :26:

Ben Karaca Home'un Tuğçe setini aldım mürdüm renk. :26::26:

Eki Görüntüle 1027995

Harika bir takım bence, ayrıca benim ilk gece yatak örtüm ve nevresim takımım siyah satendi. Bu tamamen senin zevkinle beğeninle ilgili, gelin oluyorsun ya illa herşeyde beyazı dayatıyorlar, valla ben siyah yapacağım deyince herkes çok şaşırmıştı ama benim içimde kalmadı, ohhh.. ne hoşuna gidiyorsa ne geçiyorsa gönlünden onu yap :34:

Kızlar bence hazırlara okadr para vermeyin zevkinize göre diktirin daha sade ve hoş günlük kullanılabilecek yatak örtüsü diktirebilirsiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum.500 -600 tl vermek bana saçma geliyor hemde kabarık tüllü tüllü köy işi gibi örtüler

ilk gece icin ozel takima gerek yok bence. Zaten birsuru guzel nevresim takimi ne biliyim yatak ortusu aliniyor onlardan serersiniz. Ve simdi artik bir cok kisi ilk geceyi otelde falan geciriyor.

İlk gece için değilde bence gelinlik yatak ortsu mısafırlık mevlutluk olarak o zamanlar sermek ıcın sade bısey alınablr ben oyle yaptm bıtane gnlk ytak ortusu aldm bıtane pıke takımı aldm dantellı bıtanede gelın ytak ortusu aldm ama sade bsy aldklarmı eklıyorm cnm fkır acısından..
Günlük
$n.webp
Gelin seti
$69.webp
Pike takımım
Eki Görüntüle 1120486

Canım gelinlik yatak örtüsü diye gittim aldım baya bildiğin gelinliğinden farkı yok yani taşlı allı pullu harika bişey ama bi sor kaç kere serdin diye öyle kutuda duruyor yani.

Daha sade ama sık modeller secmelisin bence

Hayırlı uğurlu olsun

Canım gelinlik yatak örtüsü diye gittim aldım baya bildiğin gelinliğinden farkı yok yani taşlı allı pullu harika bişey ama bi sor kaç kere serdin diye öyle kutuda duruyor yani.

Daha sade ama sık modeller secmelisin bence

Hayırlı uğurlu olsun

ben de kervanda çok hoş modeller beğendim ama fiyatlar 1000tl civarındaydı. çok pahalı geldi. annem eminönünde en güzelleri 350tl diyor, ordan alacağım çünkü zaten sürekli kullanılacak bir şey değil.

$istikbal-calvin-yatak-ortusu-pudra-190614-4.webp

Bende günlük kullanağım şık ve sade bişi arıyordum.Öyle tüllülerden almayacağım.Bu modeli çok beğendim.Hem günlük hem şık.Yatak odamda beyaz renk :):46:

Merhaba Sarev Romace Çift Kişilik Yatak Örtünü Kullanabilirsin . Şık ve kaliteli

$romance.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X