Gelinlik yatak örtüsü hakkında?

ay bende artık gerek olmadıgını düşünüyorum açıkçası ama işte eksik görürler diye korkuyorum çeyizinde yatak örtüsü yok derler falan diye :26: ama demezler heralde yaa :17:

Yok neden desinler deseler ne farkeder o borçları ve pişmanlığı onlar yaşamıycakki pike setim var yatak örtüm var diyorsun gelin örtüsü bir eksik değilki fazladan alınan bence sadece gelin örtüsü adı altında bence gereksiz birşey:23::16:

HADİ YAA tamam dikkate alıcam :1: peki ayrıyetten yatak örtüsü alıyımmı sizce bu olmazmı ilk gece için :1:

Bence gerek yok hele de pike setinin içinde nevresimi varsa hiç gerek yok içini doldurur koyarsın yatak örtüsü gibi durur. Almaya karar verirsen de çok bütçe harcama bence bunun için çünkü pek kullanılmıyor ben netten uygun fiyata almıştım:40:

ahhh bu erkekler benim nişanlımda aynı öyle ne gerek var yük etme kendine alırız burdan diyo ama işte dediğin gibi çeyiz delisiyim herşey olsun istiyorum azıcıkta özeniyorum napim ama artık almıyorum yeteri kadar var çünkü yeni evlenen çoğu arkadaşıma gittiğimde hiçbirinde benim kadar bile yok maksimum 3 4 tane bi pike takımı var fazla bile diyolar bize az geliyo nolcek bizim halimizzz:1::1:

sorma canım ya ama benim dantelli pike takımım yok ben gerek duymuyorum kullanmam çünkü :31:

Yok neden desinler deseler ne farkeder o borçları ve pişmanlığı onlar yaşamıycakki pike setim var yatak örtüm var diyorsun gelin örtüsü bir eksik değilki fazladan alınan bence sadece gelin örtüsü adı altında bence gereksiz birşey:23::16:

çok haklısın zaten bi dünya borcum var :31: almıcam yaa vazgeçtim :1: inşallah dayanırım almadan

Bence gerek yok hele de pike setinin içinde nevresimi varsa hiç gerek yok içini doldurur koyarsın yatak örtüsü gibi durur. Almaya karar verirsen de çok bütçe harcama bence bunun için çünkü pek kullanılmıyor ben netten uygun fiyata almıştım:40:

pike çarşaf ve yastık kılıfları var içinde ama içi doldurulmuyo

Son düzenleme:
sorma canım ya ama benim dantelli pike takımım yok ben gerek duymuyorum kullanmam çünkü :31:

çok haklısın zaten bi dünya borcum var :31: almıcam yaa vazgeçtim :1: inşallah dayanırım almadan

dantelli pike benimde yok oda kullanılmıyo çünkü pullu mullu yatak örtüsü diye seriyolar ben onun yerine nevresim süslettim bi tane kayınvalideme iki tane kendime çok güzel oldu hep hazır iki tane böyle olsun istedim....bende çok almıcam diyorum ama o bitiyo başka biri takılıyo gözüme haydaaaa hadi baştan başlıyorum tekrar almaya amannnnn ne yapalım olsun borç yuvamız için alıyoruz olsun o kadarcık yuvayı dişi kuş yaparmış nede olsa dimi :D

Altına başka fazla renkli olmayan nevresimli yorgan koyup üzerine serebilirsin daha zengin durur.

olurmuki öylee :26:

dantelli pike benimde yok oda kullanılmıyo çünkü pullu mullu yatak örtüsü diye seriyolar ben onun yerine nevresim süslettim bi tane kayınvalideme iki tane kendime çok güzel oldu hep hazır iki tane böyle olsun istedim....bende çok almıcam diyorum ama o bitiyo başka biri takılıyo gözüme haydaaaa hadi baştan başlıyorum tekrar almaya amannnnn ne yapalım olsun borç yuvamız için alıyoruz olsun o kadarcık yuvayı dişi kuş yaparmış nede olsa dimi :D

aynen canım aynen ama çok borcum var yaa düğündeki takılan paralarla kapatmayı düşünüyorum:)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: çoook beğendim sade ve şık güle güle kullan canımm :16::16::16:

kızlar çeyizime bi tane günlük yatak örtüsü aldım o tamam bide ondan hariç pike takımı aldım oda şu

Eki Görüntüle 1026390

ayrıyetten gelinlik yatak örtüsü almalımıyım alanlar varsa görselleri paylaşabilirlermi fikir olması açısından bi de çok kararsızım alıp almama konusunda :31: alırsamda sade bişey olacak çok fırfırlı örtüleri sevmiyorum tabiki

ayrıca çeyizimde dantelli pike takımları denen tarzda şeyler yok ama taçtan pikeler dört mevsim setler aldım günlük kullanmak için ama şu gelinlik yatak örtüsüne karar veremedim bi türlü :26:

canım evin yerlesince böyle biraz daha süslü örtü serilir yatağa ben hem günlük hemde öyle aldım

Back
X