Gelinlik yatak örtüsü hakkında?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar çeyizime bi tane günlük yatak örtüsü aldım o tamam bide ondan hariç pike takımı aldım oda şu

ayrıyetten gelinlik yatak örtüsü almalımıyım alanlar varsa görselleri paylaşabilirlermi fikir olması açısından bi de çok kararsızım alıp almama konusunda alırsamda sade bişey olacak çok fırfırlı örtüleri sevmiyorum tabiki

ayrıca çeyizimde dantelli pike takımları denen tarzda şeyler yok ama taçtan pikeler dört mevsim setler aldım günlük kullanmak için ama şu gelinlik yatak örtüsüne karar veremedim bi türlü :26:

Son düzenleme:

Gelinlik yatak örtüsü benimde var sürekli kullanılmıyor Fuzuli bilet yani sadece mevlütlerde serdim iki kere yer kaplıyor o kadar onun yerine şık günlük yatak örtüsü daha mantıklı

Gelinlik yatak örtüsü benimde var sürekli kullanılmıyor Fuzuli bilet yani sadece mevlütlerde serdim iki kere yer kaplıyor o kadar onun yerine şık günlük yatak örtüsü daha mantıklı

yatak örtümü günlük aldım ama çeyizimi yerleştirirken neyi sericem o zaman

Bence değeceksin işte emin ol fazla kullanmayacaksın hergüne sermiceksin belki heves edilen bi kaç ay sericen sonrası fazlalık emin ol

alma diyosun yaniii :26: peki ne alayım model olarak gösterip fikir verebilecegin bi örtü varmı

ben cemil ipekçinin inci diye bir ürünü var onu alacağım. Çünkü pamuk saten öyle tatlı ki dokusu. Bir tane de yatak örtüsü alacakmış annem gelinlik modelinde bakalım uyacak mı:)

valla canım benim kayınvalidem nişanda getirdi ama bana sorsaydı bende alma derdim çünkü çeyiz günü haricinde kullanabiliceğimi pek sanmıyorum Allahtan öyle çok taşlı pullu değil sadece yastıklarında fırfırları falan var kibar bi model nette bulamadım fotosunu bence english home ve madame cocoya bakabilirsin fiyat olarakta çok uçuk değil güzel şık modelleride var

canım bende çok kullanmayacagım için uygun bişi arıyorum bakım hemen netten

canım bunlarda benimkiler. kabarık şeyleri sevmiyorum. hem de şık bi örtüm olsun istedim. hem pike takımı hem nevresim takımı var içinde. pikesi yatak örtüsü gibi duruyor. fotodaki koyu. benimki kutudaki gibi kırık beyaz. fikir olsun diye atim dedim

ilk çeyizini sererken bunumu sericeksin canım benimki nasıl sence? seninki de çok güzel güle güle kullan canım

ilk çeyizini sererken bunumu sericeksin canım benimki nasıl sence? seninki de çok güzel güle güle kullan canım

tesekkür ederim canım bizde çeyiz serme yok. ama ilk evimi yerleştirirken bunu sercem inş. gelin tevhidi olur bizde onda görürler evini. benimki derken ilk fotodaki örtüyü kastediyosan gayet güzel canım o da şık bence. almasanda kullanabilirsin onu.

Son düzenleme:

bende çeyiz sermicem ama evimi yerleştirirken seriliyo ya canım onun için düşündüm o zaman gelinlik yatak örtümü en sona bırakıyım ben en iyisimi belki alırım belki almam

Son düzenleme:

Ben de buna benzer pike takımının çarşaflarını sermiştim. Üzerine internetten aldığım bir yatak örtüsünü sermiştim. O yatak örtüsünü bir daha da kullanmadım :) sen sen ol saten çarşaf kullanma ilk gece için komik durumlar ortaya çıkıyor

HADİ YAA tamam dikkate alıcam peki ayrıyetten yatak örtüsü alıyımmı sizce bu olmazmı ilk gece için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…