Gelinlik yatak örtüsü hakkında?

kesinlikle alma bence bende almadım almayıda düşünmüyorum onun yerine taçtan evlilik seti aldım içinde pike nevresim takımı ve hamam havlu takımı var saten almadım pamuk saten nevresimini özel günlerde kullanacağım ilk gece falan pikesini yatak örtüsü olarak kullanmayı planlıyorum güpürlü falan çok şık duruyo gören herkes çok beğendi günlük içinde yine taçtan günlük bi yatak örtüsü aldım oda çok şık kuzenim güvertür aldı yani gelin örtüsü dediğinden bikez kullanmış bazanın altına koymuş dünya parası veripte onu alacağına her zaman kullanacağın bişey al canım

Eki Görüntüle 1027969 bak buda evlilik setimin resmi canım belki fikir olur

seninkide çok hoşmuş canım bende almıcam bu eklediğimi kullanıcam inşallah

cnm ben cok ıstedıgım ıçn aldım. hemde uygun fıyata bulmuştum sanırım 280dı. ama gereklımı dersen hayır gereklı degıl.tamamen senın ıstemene bağlı. bıde bunlar agır oluyo.ben esımden once cıkıyodum evden tabıkı eşim uyanınca sermıyordu hooppp yerde örtu ama gunluk bırşey daha cok kullanılır.boyle şık bırşey alır serersın.çeyızının gıtcegı gunde onu serersın.tabı benm gbı ılle ıstemıyorsan. mesela bana kayınvaldemler yaptırdı işlemelı nakışlı yatak ortusu.ben onu doğumumda kullandım kaldırdım gene kendımınkını serıyorum.sevıyorum cunku.ama dedıgım gbı pahalı ve gereksız.bu arada nevresıme ağırlık ver derım ben az almışım pişmanım

7-8 tane nevresimim 2 tane pike takımım 1 tane dört mevsim set örgü battaniye set günlük yatak örtüm var :26: Yeterlidir heralde

kızzz sen naptın maşallah bana kızıyodu etrafımdakiler daha nevresim alma yeter diye seni duysalar demekki rahatlayacağım bende 5 nevresim var karacahomeden aldım 3 tanede annem dantelli yaptırıyo süslüyolar dantelden nakıştan 2 tane pikem 1 uyku setim 1 evlilik setim günlük için 1 yatak örtü takımım var 2 tanede battaniyem var örgülü değil ama dört mevsim almadım alsammıki o nasıl bişey oluyo canım

NEVRESİMİM 7-8 TANE VAR DAHA ALMALIMIYIM :26: yukardada saydım diğerlerini. bu pike takımım nasıl kullanılırmı ilk çeyiz sererken birilerinden kullanılır lafını duysam bi kaç tane daha tamamn çıkarcam aklımdanda listemdende yada uygun bişi bulursam almalımıyım

Bence fazla kullanılmaz genelde alanların kenarda bir yerde kaldığını görüyorum sürekli serecekseniz bıkmayacaksanız alın derim özel günlerde falan kullanılır ama onun yerine nevresim takımları güzel yatak örtüleri alınır fazla fiyatları da ayrıca pike setleri falan almışsınız gerek yok gibi tabi ki karar sizin ben almayacağım tüllü gelin örtüleri hiç kullanmam sadeciyim

Bu örtü illa beyaz tonlarında olmak zorundamı :26:

Ben Karaca Home'un Tuğçe setini aldım mürdüm renk. :26::26:

Eki Görüntüle 1027995

çok güzelmiş canım senin seçimin ama ilk gece için sanki beyaz daha hoş olmazmı canım

canım benim 4 tane battaniyem ayrıyetten 1 tane de uyku setim var çokmu kız :26: 4 mevsim içine yorganda koyulan pike oluyo canım dur kendiminkinin resmini bulursam eklim

ay bende artık gerek olmadıgını düşünüyorum açıkçası ama işte eksik görürler diye korkuyorum çeyizinde yatak örtüsü yok derler falan diye :26: ama demezler heralde yaa

heee anladım anladım anneminde var ama o yatak örtüsü gibi kullanıyo :) bence daha alma bide bunları koymaya yer lazım canım ben çeyizi çok seviyorum herşeyden çeşit çeşit olsun istiyorum misafir için ayrı bizim için ayrı özel günler için ayrı her iki aidende uzakta oturacağız o yüzden bana gelen genelde yatılı misafir olacak o yüzden o yüzden çok olsun istiyorum ama lojmanda oturacağız yani öyle çok dolabım falan olamayacak bi gardolabada hangi biri sığacak o yüzden bıraktım almıyorum artık evlendikten sonra ihtiyacıma göre alıyorum diyorum devamını

nıye kullanılmasın gayetde hoş bence.başka almana gerek bıle yok.o parayı baska eksıklerıne harca cnm.nevresım yeter ama ona tamamlarsan daha ıyı olur çok lazım oluyo.

nıye kullanılmasın gayetde hoş bence.başka almana gerek bıle yok.o parayı baska eksıklerıne harca cnm.nevresım yeter ama ona tamamlarsan daha ıyı olur çok lazım oluyo.

hediyede gelir belki şimdilik nevresim takımı fazla geliyo bana

haklısın canım bende kendi ailemden uzakta oturacagım henüz belli olmasada nişanlımın ailesinede uzak oturabiliriz o yüzden yatılılarımıda düşünüyorum tabiki ama nişanlım düşünme alırız evlenince artık alma diyo ama ben dayanamıyorum tam bir çeyiz manyağıyım bildigin gibi değil

ahhh bu erkekler benim nişanlımda aynı öyle ne gerek var yük etme kendine alırız burdan diyo ama işte dediğin gibi çeyiz delisiyim herşey olsun istiyorum azıcıkta özeniyorum napim ama artık almıyorum yeteri kadar var çünkü yeni evlenen çoğu arkadaşıma gittiğimde hiçbirinde benim kadar bile yok maksimum 3 4 tane bi pike takımı var fazla bile diyolar bize az geliyo nolcek bizim halimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…