• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik seçimi yardım lütfeen

bunlar çok sade bence prensesler gibi olman gerekir.ölçüleri dert etme sakın gelinlikçiler harikalar yaratıyorler.bence bir gelinlikçiye git bikaç hazır modelden dene çünkü birinin altını diğerinin üst kısmını beğeniyosun onlar birleştirip tek model yapıyorlar.

bunlar çok sade bence prensesler gibi olman gerekir.ölçüleri dert etme sakın gelinlikçiler harikalar yaratıyorler.bence bir gelinlikçiye git bikaç hazır modelden dene çünkü birinin altını diğerinin üst kısmını beğeniyosun onlar birleştirip tek model yapıyorlar.

evet haklısın gitmek lazım zatende fazla zaman kalmadi :)

taşır taşır merak etme zaten ilk provada senden iç çamaşırı istiycekler onu alıcaksın kalıp gibi olucak herşey içinde :))) zaten gelinlikçi sana fikir verir olur yada olmaz diye

ne demek canım bende zor beğenenlerdenim çok zor karar verdim bilirim o stresi:))

benim yakın bir arkadaşımda yaza evleniyo onada bakıyoruz ben sana arada gönderirim yine bişeyler:))

dert etme rahat ol birde bakmışsınki düğün olmuş bitmiş bile:)))

ben kaçtım ii geceler

ne demek canım bende zor beğenenlerdenim çok zor karar verdim bilirim o stresi:))

benim yakın bir arkadaşımda yaza evleniyo onada bakıyoruz ben sana arada gönderirim yine bişeyler:))

dert etme rahat ol birde bakmışsınki düğün olmuş bitmiş bile:)))

ben kaçtım ii geceler

beklerim herzaman cok tesekkur ederim ii gecelerrr:))

şimdiden hayırlı olsun bu modeli çok beğeniyorum göğüsleride taşır tahminim

gelinlik2008004.jpg

bu model olarak gayet hos ve büyük göğüsler için de ideal :1rolleyes:

LÜTFEN BANA YARDIM EDİN YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR ÇOK AZ DENİLECEK KADAR AZ VAKTIM VAR ÇOK KİLOLUYUM NASIL GELİNLİK GİYSEM GÖĞÜSLERİMİ KİLOLARIMI KAMUFLE EDERİM LÜTFEN YARDIM mafoldumben:Saruboceq:

arkadaslar ben mayısta evlencem ama daha gelinlik modeli bulamadim kendime gore goguslerim buyuk biraz onu kamufle etmek için nasıl bir model secmeliyim bilemedim bilen varsa lutfen yardim etsin tesekkur ederm:((

tutiicim bunu çok fazla dert etme bence harika toparlayıcı sütyenler var hatta gelinliğini diktiriceksen eğer sana ordada yardımcı olurlar :teytey:benim bi arkadaşımda aynı durumdan müzdaripti moda evinde göğüskısmına yerleştirebiliyolar çamaşırını hiç bi şeklide de farkedilmiyo;)benim düğünümde nisanda senden biraz önce Allah kısmet ederse bol şans:)))

kızlar düğünüm olacak ve ben hala istediğim gibi gelinlik bulamadım.önerebileceğiniz bi site var mı ?

Back