• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik seçimi yardım lütfeen

tutii22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
24
0
86
Ankara
arkadaslar ben mayısta evlencem ama daha gelinlik modeli bulamadim kendime gore goguslerim buyuk biraz onu kamufle etmek için nasıl bir model secmeliyim bilemedim bilen varsa lutfen yardim etsin tesekkur ederm:((

şimdiden hayırlı olsun bu modeli çok beğeniyorum göğüsleride taşır tahminim

gelinlik2008004.jpg

"Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli" başlıklı bir konu açtım. Orada şöyle diyordu:

* Göğsü dolgun olan gelinler, straplez, açık, dekolte gelinliklerden kaçınmalılar. Süsleme ve aksesuarlarla hafif kruvazelik verilerek göğüsteki belirğin görünüm bölünmeli.

Belki bu resim fikir verebilir.

Eklentiler

• $yabanci-gelinlik-modelleri-1.jpg_595.jpg
    $yabanci-gelinlik-modelleri-1.jpg_595.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 73
tutiicim, genelde tombiş gelinler için göğüs altında şerit gbi bir süslemeyle bu kısımdanda aşağıya kadar genişleyen gelinlikleri öneriyorlar. Böylece basen ve göbek kısmındaki hatlar belli olmuyor. Resim bulabilirsem yükleyim sana.

O göğüs altından bol olanlar daha kilolu gösteriyo bence.Hamile gibi duruyor:Ama tercih yine de gelinin.

bunlar olurmu acaba:)

Eklentiler

• $7321_0168cymk.jpg
    $7321_0168cymk.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $PG1333-IMG_7478.jpg
    $PG1333-IMG_7478.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $7347_0186cymk.jpg
    $7347_0186cymk.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 49
Birinci ve 3. yü beğendim.1. çok zarif ve masum 3. ise o uçuşan etekleriyle çok seksi...

Back