Gelinlik Modelleri gelinlik provamdan görüntülerim

akmann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
52
2
28
Bursa
Kızlar ya geliniğim nasıl oluypr sizce.bugun provadan geldim.daha o gördüğünüz dantellerin hiçbiri dikili değil oylesine şekli belirlemek için iğneledik. aynen bole dikilceek.potluklar alıncak.sizce nasıl bana önerileriniz varmı..offf

bence hos duruyo ama sırtı bı parca daha kapalı olabılırmı sankı ve bıraz daha hareketlı nasıl desem cok duz durmus sankı boyle dalgalı falan olmazmıydı dantelin sırtındakı yerlerı .. güle gülee giy insallah bence hos duruyo

canım çok güzel mutlulukla giy :)

yanlız bu benim fikrim hazır hala dikimdeyken birkaç kat daha tül eklettir tül tek katmış gibi altındaki kumaşın falan gözükmesi benim hiç hoşuma gitmiyor tüllü eteklerde gözüm sadece tül arıyor yinede sen bilirsin zevk meselesi bana öyle daha güzel olurmuş gibi geldi :)

Çok güzel yakışmış vucuduna ama evet sırt kısmındaki dekoltede omuzlarını geniş göstermiş.Sırt dekoltelerını çok severım kendim kullanamayacagım malesef :-( duvagın omuzu kapatacagı için pekte değişmesi gereken birşey değil bence.

fotoğraflar büyüseydi daha net görülürdü ama güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…