aldığım zaman çeker gösteririm inş cnm bu arada 1,5 kilo daha vermişim :)) daha güzel gelinlikler giycem inşaalllaaaah
ooo iyimiş cnm walla sen bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın :) giy tabi daha gzl gelinlikler ben olsam bütün magazayı birbirine katardım giymediğim gelinlik kalmazdı :)))
ahh nerde hepsini denetseler keşkeeonlar da biliyo işi şekerim seçiyosun en fazla 3 tane deneyebildim bi mağazada seçtiğin bi taneyi deniyosun yok öle hepsini giy çıkar
ben bu konuda mağaza sahıplerıne hak verıyorum..zaten bılındık markaların normal kıyafet sayısı bıle 4 olur en fazla..o nedenle haklılar..
e bı de sızın gıbı dükkanı almaya gıdenler olursa aynı gunde valla katlıam çıkar
hehe evet haklısın cnm bence de yaptıkları doğru ama bazen de insan sinir oluyo gerçekten çünkü hiç denetmiyolaR ee ben nerden bilicem bana yakışıp yakışmadığını o modelin dimi?? ancak alıcakmışım sipariş bedenime göre gelcekmiş o zaman görebilirmişim üstümde bu da hoş değil bence.. zaten benim armut bedenime uygun tek tip gelinlik olduğu için seçip denemek kolay oluyo :) çünkü az seçenek var :85:
öyle canım o da var..gıcık işletmeye vay çatma yani..ALLAH yardım etsın..
yoksa bende alya arkadaş gıbı dıktıreceğim..ben katıl olurum
ay ben çok rahatım heralde :))) geçtiğimiz aralık ayında evlendim düğünden 20 gün önce diktirmeye başladım 1 hafta varkende aldım :))) şimdide bazanın altında bekliyo öyle :)) hatta evlenecek arkadaslarım var onlara diyorum alın giyin diye malesef beden olmuyor ben baya zayıfım 36 beden gelinliğim birde düğün koşturmasında kilo veriliyor zaten iyice kopmuştum birde boyum uzun sormayın :)) birde sıkıyolarki gelinliği sormayınnnn insancıklar üzülmüşler bana geline bakın yedirin şuna biraz diye :)))
insan böyle incecik olunca 2 günde de gelinlik seçer canım acil bir durumda..ben de hep gelinliği nerede saklicam diye düşünüp duruyorum bazam da yok :) kiralasam diyorum o kadar para verince 200 daha ver satın al çok pahalı kiralama olayı belki düğünden sonra arada .ıkarır çıkarır giyerim hehe
eger değiştirebileceklerse bence hiç bi sakıncası yok.ayyy nasıl bi duygu gelinlik denemek bu arada .bnde istiorum bnde bnde
Merhaba arkadaşlar.. temmuzda düğünümüz var hayırlısıyla..Dün ilk kez gelinlik denedim..Aysira da şu anda %25 indirim var sizce gelinlik almak için erken mi? beğendiğim model için şimdi alıp hiçbir yeriyle oynamazsak kilo alır ya da verirsem geri gönderip beden değişikliği yapabileceklerini söylediler ama kararsız kaldım..Gelinliği geç alırsak da çok pahalı olcak.Erken almanın bi sakıncası olabilir mi sizce??
canım benim düğünüm haziranda ben ocakta aldım gelinliğimi üzerime bol gelliyor daraltılması lazım kilo alıp veririm diye mayısta götürücem daraltıcaklar en son ütüsü falan olacak tekrar...bence uygun bulduysan kacırma ben öyle yaptım
bi kaç ay önce indirimler eski sezon gelinlikler için %30 ken şimdilerde %10lara düştü zaten 2000 liraya falan bulabilrim sanırım daha sonra da..zaten şimdi indirimli diye beğendiğim gelinlikler de 1650 falan arasında uçurumlar yok yanii çok uygun bulsam evet alabilirim belki ama model olarak da hep geçen seneki modeller..
bu sene taşlı modeller daha moda sanırım sizce??
giymesi çok kolay canım:)) evet mutlaka yanında çalışan birileri oluyor :))yardım olmadan olmazzzzzszGelinlik nasıl giyiliyor? Zor mu? Bir de çalışan da kabine geliyor sanırım. Niye geliyor? Her yerde mi öyle oluyor?
canım utanıcak bişe yokk:)))üst çamaşırınla kalıyosun bazılarınada onuda çıkarman gerekebiliyor :))alışman lazım böyle şeylere:))alışamazsanda denyceksin yapacak bişe yok tatlımm:))))Utanırım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?