Gelinlik ne zaman alınmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi s&r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldığım zaman çeker gösteririm inş cnm bu arada 1,5 kilo daha vermişim :)) daha güzel gelinlikler giycem inşaalllaaaah

ooo iyimiş cnm walla sen bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın :) giy tabi daha gzl gelinlikler ben olsam bütün magazayı birbirine katardım giymediğim gelinlik kalmazdı :)))

ben çıkardım tabi gelinliği sonra bi baktım gömlek yok anam arkamda kadın kız nerden aldın bu gömleği falan diyip incelemez mi çok beğendi hehe kırmızıyı çok severmiş ben de gelnliği çok sevdim dedim ondan çıkaramıyom dedim güldük :) sonra ben oturdum yok büyük bedenini istesek mi şimdiden yoksa zayıflarsam da daraltırsak kötü mü olur falan kadınlar da çok muhabbet katalog bakıyoz bi kahvemiz eksikti :) e tabi nişanlımla kardeşim de sıkıldı gidelim diye gözümün içine bakıyolardı

ooo iyimiş cnm walla sen bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın :) giy tabi daha gzl gelinlikler ben olsam bütün magazayı birbirine katardım giymediğim gelinlik kalmazdı :)))

ahh nerde hepsini denetseler keşkee onlar da biliyo işi şekerim seçiyosun en fazla 3 tane deneyebildim bi mağazada seçtiğin bi taneyi deniyosun yok öle hepsini giy çıkar

ahh nerde hepsini denetseler keşkee onlar da biliyo işi şekerim seçiyosun en fazla 3 tane deneyebildim bi mağazada seçtiğin bi taneyi deniyosun yok öle hepsini giy çıkar

ben bu konuda mağaza sahıplerıne hak verıyorum..zaten bılındık markaların normal kıyafet sayısı bıle 4 olur en fazla..o nedenle haklılar..
e bı de sızın gıbı dükkanı almaya gıdenler olursa aynı gunde valla katlıam çıkar

hehe evet haklısın cnm bence de yaptıkları doğru ama bazen de insan sinir oluyo gerçekten çünkü hiç denetmiyolaR ee ben nerden bilicem bana yakışıp yakışmadığını o modelin dimi?? ancak alıcakmışım sipariş bedenime göre gelcekmiş o zaman görebilirmişim üstümde bu da hoş değil bence.. zaten benim armut bedenime uygun tek tip gelinlik olduğu için seçip denemek kolay oluyo :) çünkü az seçenek var :85:

ay ben çok rahatım heralde :))) geçtiğimiz aralık ayında evlendim düğünden 20 gün önce diktirmeye başladım 1 hafta varkende aldım :))) şimdide bazanın altında bekliyo öyle :)) hatta evlenecek arkadaslarım var onlara diyorum alın giyin diye malesef beden olmuyor ben baya zayıfım 36 beden gelinliğim birde düğün koşturmasında kilo veriliyor zaten iyice kopmuştum birde boyum uzun sormayın :)) birde sıkıyolarki gelinliği sormayınnnn insancıklar üzülmüşler bana geline bakın yedirin şuna biraz diye :)))

öyle canım o da var..gıcık işletmeye vay çatma yani..ALLAH yardım etsın..
yoksa bende alya arkadaş gıbı dıktıreceğim..ben katıl olurum

öyle canım o da var..gıcık işletmeye vay çatma yani..ALLAH yardım etsın..
yoksa bende alya arkadaş gıbı dıktıreceğim..ben katıl olurum

ben diktirmeye güvenemiyorum yine dediğim sebepten dolayı tombik olunca öyle her şey hoş durmuyo görüp beğenmen lazım ama fıstık gibi olunca zaten yakışıyo

insan böyle incecik olunca 2 günde de gelinlik seçer canım acil bir durumda..ben de hep gelinliği nerede saklicam diye düşünüp duruyorum bazam da yok :) kiralasam diyorum o kadar para verince 200 daha ver satın al çok pahalı kiralama olayı belki düğünden sonra arada .ıkarır çıkarır giyerim hehe

şu iki parça olan gelinlikler var..üst parçasının adını unuttum şimdi..dilimin ucunda..neyse..
işte o üst parçayı özel bır gunde dar bır kotun ustune gıyıp katılabılırsınız..kullanışlı oluyor o kombın..

eger değiştirebileceklerse bence hiç bi sakıncası yok.ayyy nasıl bi duygu gelinlik denemek bu arada .bnde istiorum bnde bnde

bende hep merak etmişimdir gelinliğin herşeyini
hatta bikere mağzaya girdim denedim denicem yaa o dereceye geldim sora inanmazlar die bıraktım fiyatını sorup çıktım ama kafamda yaa yapıcam bunu bigün
konu sahibi biraz erken gibi canım yaa akrabamın mayısta düğünü var geçen ay aldı sanırım seninde aynı ay arası var demekki alınadabiliyomuş alan var ki nırmal bişi yani..ama bence bukadar erken alınmamalı

canım benim düğünüm haziranda ben ocakta aldım gelinliğimi üzerime bol gelliyor daraltılması lazım kilo alıp veririm diye mayısta götürücem daraltıcaklar en son ütüsü falan olacak tekrar...bence uygun bulduysan kacırma ben öyle yaptım

bi kaç ay önce indirimler eski sezon gelinlikler için %30 ken şimdilerde %10lara düştü zaten 2000 liraya falan bulabilrim sanırım daha sonra da..zaten şimdi indirimli diye beğendiğim gelinlikler de 1650 falan arasında uçurumlar yok yanii çok uygun bulsam evet alabilirim belki ama model olarak da hep geçen seneki modeller..

bu sene taşlı modeller daha moda sanırım sizce??

s&r cim bende geçen sene temmuzda evlendim mart sonu gibi almıştım hem indirim varken kaçırma derim model aklında kesinse al bence bu arada bende aysiradan almıştım hayırlısı olsun

canım benim tek parca straplez ve üst tarafı tamamen taş işlemeli, kuyruklu kuyrukta işleme yoktu ama taş eklettim kuyruğun basladığı yerden bitimine kadar ve yere degen kısmınada ara ara eklediler tas...herseyi tam istediğim gibi yaptılar.gecen sezonla bu sezon arasında cok büük farklar yok model olarak benim cook içime sindi ve aldım.eger bulursan içine sinen kacırma

Gelinlik nasıl giyiliyor? Zor mu? Bir de çalışan da kabine geliyor sanırım. Niye geliyor? Her yerde mi öyle oluyor?

Gelinlik nasıl giyiliyor? Zor mu? Bir de çalışan da kabine geliyor sanırım. Niye geliyor? Her yerde mi öyle oluyor?
giymesi çok kolay canım:)) evet mutlaka yanında çalışan birileri oluyor :))yardım olmadan olmazzzzzsz

Utanırım gibi geliyor
canım utanıcak bişe yokk:)))üst çamaşırınla kalıyosun bazılarınada onuda çıkarman gerekebiliyor :))alışman lazım böyle şeylere:))alışamazsanda denyceksin yapacak bişe yok tatlımm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…