eger değiştirebileceklerse bence hiç bi sakıncası yok.ayyy nasıl bi duygu gelinlik denemek bu arada .bnde istiorum bnde bnde
bırde ben evde 1 ay dursa bıle hergun gıyer dolaşırım evde
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
ben 2009 nisanda evlendim ocakta başanmıştı dikilmeye. son provam nisanın ilk haftasındaydı ve gelinliği düğünden 3 gün önce teslim aldım muhafaza etmesi raht oldu sana da öyle bi kolaylık sağlayabilirler. ne bende 40 bedendim, son provaya kadar değişti bedenim bi ay içinde yani 3-4 kilo verdim koşturmaktan.
ayy evet ya insan giyince çıkarası gelmiyo hiiçhele de duvak takınca tam oluyosun yaaani
bence erken deegıl zaten marttan sonra sezon acılıyo ve cok pahalı oluyo gelınlıkler modelın bellıyse bence alabılrsın mutluluklar[/Q
bakıyorum aarada canım beğendiğim bi model olursa alıcam tabii nasıl saklicam evde bilmiyorum ama :)
bak nasıl özendırıyor yaaaa..gece gece canım çektı şimdi
hehe vallaha ya kadınlar bakıyo suratıma çıkarayım diye ben yalandan ay şurasında ne var kuyruğuna bakim boyu şöyle mi olsun falan uzatıyom :)
hehe vallaha ya kadınlar bakıyo suratıma çıkarayım diye ben yalandan ay şurasında ne var kuyruğuna bakim boyu şöyle mi olsun falan uzatıyom :)
evede öyle gıtmeyı teklıf edeceksın dıye annen korkmuyor mu arkadaşım
kızz de tabi hakkındır bi kere ewleniyosun ilk kez gelinlik giyiceksin tadını çıkar.walla bnmde böyle kızlar çeyiz takımlarını gösteriyo yok ew esyalarını gösteriyo haliylee insan özeniyo yani :))) sende gelinliğini aldıgında çek göster bize :) yorum yapak
yok cnm annemle gitmedim kardeşim ve nişanlımla gittim :) ama onlar çıkar artık dedi yani hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?