Gelinlik ne zaman alınmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi s&r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

s&r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
716
1
96
Samsun
Merhaba arkadaşlar.. temmuzda düğünümüz var hayırlısıyla..Dün ilk kez gelinlik denedim..Aysira da şu anda %25 indirim var sizce gelinlik almak için erken mi? beğendiğim model için şimdi alıp hiçbir yeriyle oynamazsak kilo alır ya da verirsem geri gönderip beden değişikliği yapabileceklerini söylediler ama kararsız kaldım..Gelinliği geç alırsak da çok pahalı olcak.Erken almanın bi sakıncası olabilir mi sizce??

eger değiştirebileceklerse bence hiç bi sakıncası yok.ayyy nasıl bi duygu gelinlik denemek bu arada .bnde istiorum bnde bnde

eger değiştirebileceklerse bence hiç bi sakıncası yok.ayyy nasıl bi duygu gelinlik denemek bu arada .bnde istiorum bnde bnde

çoooook güzel bişe :) bi de benim şöyle bi durumum vardı bi kaç gelinlikçide çok moralim bozuldu yok siz kilolusunuz denettiremeyiz gelinliklerimiz standart falan 36 bedenmiş moralim çok bozuldu tabi..sonra aysiraya girdim orda çok ilgilendiler kalabalık olmasına rağmen 38 bedene bile soktu kadın beni arkasaı tam kapanmasa da sonuçta giydirdi yani görmeden nasıl alcam dmi :) 40 beden de vardı başka model de onu da denedim şu an da 73 kiloyum inş 8 kilo daha vermek istiyorum o zaman büyük gelcek gelinlik ama değiştiririz dedikleri için pek sorun etmedim..değiştirmeseler bile gelinliği daraltmak kolay oluyo açmaktan :) gelinlikler korseli olduğu için kadın sıktıkça arkadan incecik oldum valla çok hoşuma gittiii

çok erkenden almayın..beğenınız değişebılır..
ama ben bunu beğendım fıkrım de değişmeyecek dıyorsanız alın..normalde gelınlıık düğünden 1 ay once elınızde olmalı..ama kılo açısından değişim nedenıyle tedırgınsenız zaten değişim yapacaklarmış..bu durumda ıse beklemenıze gerek kalmıyor..hayırlısı olsun

Canım bende nisanın 9unda evleniyorum kısmetse.Gelinliğim şu an dikiliyor 2 kez provaya gittim martın 20sinde teslim edecekler bir aksilik çıkmazsa.
Ben aradan kısa bir zaman olmasına rağmen erken mi gelecek acaba diye düşünüyorum.
Çünkü normal bir elbise gibi değil.
Muhafaza etmesi problem oluyor.
Açık bir faziyette ve yüksek bir yerden asılı olması gerekiyor.E öyle asıncada kirlenme riski var..
Kısacası ben çok erken alma derim..Ya da siparişini ver ama düğününe yakın bir zamanda dikime başlasınlar..

en can sıkıcı olanı muhafaza etmek olsa gerek..

bırde ben evde 1 ay dursa bıle hergun gıyer dolaşırım evde

kızlar bugün geçende arkadaşımla denediğim gelinliği nişanlıma ve kardeşime göstermek için gittim 40 bedeni yoktu ve zorla 38 e sokmaya çalıştılar e tabi öyle olunca da oramdan buramdan fışkırdı hani onu geçtim kardeşim de nişanlım da beğenmedi aysiradaki gelinlikleri..daha sonra miss defne de beğendim bi tane o da büyük geldi 2011 modeliymiş o yüzden istediğin tarihte bulursun dedi satıcı kadın galiba biraz daha beklemeliyim..
sizin de dediğiniz gibi daha 4 ay var düğüne onu saklamak çok zor benim için de..deneyelim arada bakalım yeni model var mı diye mayıs gibi karar verip alsam olur herhalde haziranda da elimde olur

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.

ben 2009 nisanda evlendim ocakta başanmıştı dikilmeye. son provam nisanın ilk haftasındaydı ve gelinliği düğünden 3 gün önce teslim aldım muhafaza etmesi raht oldu sana da öyle bi kolaylık sağlayabilirler. ne bende 40 bedendim, son provaya kadar değişti bedenim bi ay içinde yani 3-4 kilo verdim koşturmaktan.

evet benim de bedenim değişcek çünkü 2 ayda 11 kilo verdim diyetisyene gidiyorum hedef 65 kilo 8 kilo daha kaldı 11 kiloda 8 cm inceldim 8 de de 6 cm incelsem baya bi fark olur ben biraz daha bekleyeyim :)

bence erken deegıl zaten marttan sonra sezon acılıyo ve cok pahalı oluyo gelınlıkler modelın bellıyse bence alabılrsın mutluluklar

hehe vallaha ya kadınlar bakıyo suratıma çıkarayım diye ben yalandan ay şurasında ne var kuyruğuna bakim boyu şöyle mi olsun falan uzatıyom :)

evede öyle gıtmeyı teklıf edeceksın dıye annen korkmuyor mu arkadaşım

hehe vallaha ya kadınlar bakıyo suratıma çıkarayım diye ben yalandan ay şurasında ne var kuyruğuna bakim boyu şöyle mi olsun falan uzatıyom :)

kızz de tabi hakkındır bi kere ewleniyosun ilk kez gelinlik giyiceksin tadını çıkar. walla bnmde böyle kızlar çeyiz takımlarını gösteriyo yok ew esyalarını gösteriyo haliylee insan özeniyo yani :))) sende gelinliğini aldıgında çek göster bize :) yorum yapak

aldığım zaman çeker gösteririm inş cnm bu arada 1,5 kilo daha vermişim :)) daha güzel gelinlikler giycem inşaalllaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…