Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelin İç GiyimGelinlik iç çamaşırını jartiyerli takım kullanan var mı?
kızlar bizde gelinlikçimle gittik.leyladan 2 3 model denedimm..birine bayıldıkkk.onu aldımohaoldumsmile altına da tabi ki jartiyerli aldım bence rahat edilir yaaaopuyorumnanaktan
büstiyer 60 dedi tamamını 85 aldım.
hiç sevemmmmmmmm normal iç çamaşırı giycem dantelli falan bile olmuycakkk gereksizzzzzzzzz:)gerekirse evde giyerim ama gelinlik altında ne gerek zatenn rahat edemiycem gelinlikle bideee jartiyer flan offf tam kasılırım:)
bende kendimi gelinlik içinde zaten kasıcam bide şartiyer falan uğraşamam ya sade ama çok gösterişli bişi tercih ederim zaten balayına bi çanta iç çamaşırı götürcem :roflol:
ben yazin evlenecem ve dugunum cokkkk sicak ve nemli bi sehirde olucak, ben seksi bisiler giymek istiyorum ama corap giyemem piserim o yuzden biraz seksi olsun diye bacak bandi dusunuyorum, sutyenimide korseli istemiyorum ama tüllü bisiler olabilir.
bende ilk kez yaşayacağım bu heyecan için güzel olmak istiyorum, yani karşı tarafa hoş gözükmek tamam ama birde kendini öyle hissetmekte güzel... onun için jartiyer almak istiyorum bende eylülde yani eylül başı olucak düğünüm ama yinede sıcak olur diye düşünüyorum ..
Ben ankara lo.. diye bir mağaza var. Nbb'nin oradan almıştım. Çok da rahat ettim. Hemde 49tl'ye almıştım. Şimdi aklım karıştı niye o kadar ucuza aldım diye. Hala da kullanıyorum bazen