• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelinlik iç çamaşırını jartiyerli takım kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuba654
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Magic form kullanmıştım harika modelleri var kesinlikle bakmanı tavsiye ederim ;)

bunlara benziiypdu..benim çamaşırlarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bakıyorum bakıyorum ama yine de hiç hazetmiyorum gelinliğin altına jartiyerden.
normalde evet ama gelinlik altına hayır.
özellikle de eşiyle ilk kez birlikte olanlar için uygun değil bence.
eşiniz sizi ilk kez görüyorsa seksi görsün istiyorsunuz evet ama jartiyerin seksiliğin yanında farklı bir yanı da var bence.
ilk gecenizde korku, heyecan vs. yaşarken üstünüzde sanki yılların seks yapan insanı gibi jartiyer. bana garip geliyor.
nişanlıma da çaktırmadan sormuştum mesela. beni o gece daha masum ve aynı zamanda seksi bir şeylerle görmenin daha güzel olacağını söylemişti. dantelli ama jartiyerden daha ağır bir takım gibi. yanlış düşünmemişim demekki. ki sever öyle çamaşır, jartiyer gibi şeyler ama düğünde jartiyer giysem hoşlanmayacakmış anlamış oldum.

sonraki geceler ne jartiyerler, ne çamaşırlar giyilir daha...

bende bugün magic form aldım sütyen külot jartiyer takım , ama jartiyerle ilgili rahatsızlık verebilir endişem var açıkcası , giyermiyim yoksa saklayıp evdemi giyerim bilemiyorum :)

Ben giydim ama hiç rahat edemedim doğrusu,gelinliğin altında bir garip oluyor :kedi:

bende bugün magic form aldım sütyen külot jartiyer takım , ama jartiyerle ilgili rahatsızlık verebilir endişem var açıkcası , giyermiyim yoksa saklayıp evdemi giyerim bilemiyorum :)

Ben büstiyerli bir çamaşır giymiştim (Macig Form), çoraplarımı farklı marka almıştım; ilk kez bu tarz çamaşır & jartiyer giymeme rağmen hiç rahatsızlık vermedi aksine oldukça rahattı. Üstelik büstiyer daha dik durmanızı ve gelinliğin de daha hoş görünmesini sağlıyor.
Ayakkabılarımda hiç ağrıtmamıştı ayaklarımı topuklu olmalarına rağmen, çoraplar belki de biraz katkıda bulunmuş olabilir.
Tabii sıcak havalarda düğün yapacaksanız bilemem, ben kasımda evlenmiştim.

bende martta evlenicem ama göze alamıhyorum jartiyeri , pentinin gelin külotlı çoraplarından alıcam sanırım

bende martta evlenicem ama göze alamıhyorum jartiyeri , pentinin gelin külotlı çoraplarından alıcam sanırım

Külotlu çorap çok şık durmaz gibi geliyor bana... Ekteki büstiyeri normal slip çamaşırıyla kullanmıştım (sip-tanga ve boxer olarak 3 farklı seçenek vardı), hem şık hem de vamp görünümden uzak bir jartiyerli takım bence. Yalnız ben tümü dantelli bir çorap almıştım (danteli yoğun ve yumuşak dokulu bir çoraptı, markasını hatırlamıyorum; üst bölümünde minik metal kalp vardı her ikisinde de) buradaki gibi düz & transparan bir çorap değildi.

Eklentiler

• $macig form.jpg
    $macig form.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 774
slm pinarpin pentinin gelin külotlu çoraplarından alcam dedin ya.hangi modeli düşünüyosun.

anladım canım.ben atlattım düğünü hatta 3 yaşında bi kızım var. msnin var mı? :) arada sohbet ederiz hem tanışmış olruz. :)

pinar bu arada neden külotlu çorap giymeyi düşünüyosun.yani daha seksi bişiler giy derim bence.hem ilk gece etkileyici olmak gerekir diye düşünüyorum.

pinar neden külotlu çorap giymeyi düşünüyosun.daha seksi bişiler giy derim bence.ilk gece etkileyici olmak gerekir. :)

ya ben gelinliğimi kocam çıkarsın isterdim ama kafam bi milyon oldu mesajlarınızı okuyunca.. napsam bilemedim :S

ama jartiyerde giymek istiyordum ilk öyle görünmek isterdim ama kimse gelinlik içine tavsiye etmiyor

exex canım külotlu çorap giy o zaman.külotlu çoraptanda hoşlanır erkekler.benimkisi öyle en azından.

Magic formun fiyatları nasıl acaba.Bende nişanlılar kervanına katıldım da.Şimdi dert bitmez :)

Magic formun fiyatları nasıl acaba.Bende nişanlılar kervanına katıldım da.Şimdi dert bitmez :)

Nişanın hayırlı olsun ve bundan sonrası için de kolay gelsin...

Ben Magic form marka büstiyer, slip külot, bir sütyen (askısız da kullanılabilen) ve sütyen içi extra destek hepsini 200 liraya almıştım; büstiyer 100, sütyen 60 liraydı.

Ama ben alelacele almıştım gelinlikçime yakın bir butikten, provaya gidecektim de (sağolsun gelinlikçi aynı gün aradı prova için, mecburen o gün almak zorunda kaldım). Boyner de daha ucuzdu aynı ürünler, bir kaç yere bakın ya da mağazada deneyip daha ucuza bulursanız netten alın...

Back