• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelinlik iç çamaşırını jartiyerli takım kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuba654
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
jartiyer takım şekil a daki gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben giydim çokta rahattı,oynadım hopladım,zıpladım hatta tango yaptım...sadece eve geldigimde corabın dantellerinin şekilleri bacaklarıma cıkmıştı....ama cok şık ve güzeldi...ben tavsiye ederim...

valla bende jartiyerli giydim ve hiçte rahatsız olmadım düğünümde hiç oturmadım da bana mısın demedi ama tabi seni bilemem ama gelinlik bir bütün olarak düşünmek lasım gayette seksi duruyor kuaförüm bile tarlatanı ayarlarken oooo çok güsel olmuşun dedi.

Ben de kullandım hiç tavsiye etmem.Bir tane kancası sürekli çıkıyordu zaten.Eve geldiğinde duş alıp çamaşırlarını değiştireceğine göre sonradan giysen daha iyi bence.Lavaboya gitmek çok sorun olmuştu.kaydirigubbakcemile2

çok haklısın bende kullandım iyi hoş güzelde eve gelince zaten duş alıp namaz kılıyorsun oyüzden giymeye gerek yok nasılsa sonrasında giyeceksin boşuna kirlenmesin.

sıcak bir günde evlenilecekse çoraba bile gerek yok bence..
lülülülülülü

Selam arkadaşlar,

Ben normalde silikonlu/destekli sütyen kullanıyorum.Jartiyer takımlarda da bu tarz sütyenler oluyor mu ? Yoksa jartiyer takımla birlikte yalnızca dantelli / normal sütyenler mi kullanmak zorundayız.

Bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi lütfen.

benmi jartierli takımım böyle aldık gelinlik için. acaba rahat olur mu?=

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende gelinlik provam için bistüyer aldım.ancak biraz aceleye geldi.o gün için daha şık jartiyer takım alacağım.Şimdi provaları hep diğer bistüyerle yapacağız.O gün başka jartiyer takım giymem gelinliğimin duruşu açısından nasıl olur.provalar hep diğeriyle oldu ya.

canım bende jartiyer almıştım ama gelinliğimin içine giydiğimde pek rahat edemedim ve normal iç çamaşırı giymiştim
sonra gece eve geldiğimizde yaz olduğu için çok terlemiştik haliyle eşim önce duş alalım istersen demişti hem rahatlamak amaçlı
bende jartiyeri v.s duşan sonra giymiştim tavsiye ederim
daha şeyyy oluyo ...... anladınız sanırım :smiley-cool:

valla bende jartiyerli takım giymiştim ama büstüyer yoktu. çok rahattı hem daha güzel oluyo şeyyy açısından. ayakkabı içinda rahat oluyor jartiyer takımlar. her beden ve göğüs ölçüsünde var.

bende büstiyer ve jartiyerli takım giymiştim çok hoş görünüyor :) hiç rahatsızlık duymamıştım...
iyice araştırmanı tavsiye ederim çünkü büstiyerlerin üst kısmı korse gibi sert olduğu için göğüs altlarını morartabiliyo.. alacaksan iyi marka al mutlaka...

ben nişanda aldım jartiyer takımını sadece büstüyerini giydim bence cok rahat oluyor iç camasırının askılarıyla uğrasmana yada sütyen acaba asağı inermi diye düşünmeye gerek kalmıyor benimki miss claire

Son düzenleme:
yok ilk geceden kabak çiçeği gibi açılamazdım ben o yüzden giymedim..
önce o tene alışmak,yanında çıplak olmaya alışmak lazım..bedenler alışmalıki sonra seksi şeyler utanmadan giyilebilsin..
bu benim düşüncem tabii..

arkadaslar bende gıyınmek ıstıyorum :) evde gıyınınce bı anlamı kalmaz bence onemlı olan damat beyın ılk gorecegı:) delirsin birazsositososito

iç güzellikle dış güzellik birbirini tamamlamalı diye düşünüyorum.Ben hiç rahatsız olmamıştım

bende giydim

zahmetsiz rahmet olmuyo, birazcık bunaltabiliyo ama değer anlıcaksınız onu giydikten bir kaç saat sonra kaydirigubbakcemile3

bence içine giy eve gidince o arkadaki kopçalrı kim takacak kocan mı o hiç takmaz şekerim aksine çıkarır gelinliğin içine giy ve çıkardığın zaman muhmeteşem olsun bende aldım hani ünlü mi mayo ve iç çamaşırı markası var ay y.... ile başlıyo çok güzel acayip güzel duruyo:lepi::lepi::lepi:

ben öyle giymiştim...çok çokta rahattım açıkçası hiç korktuğum gibi olmadı...
pentinin gelin çorapları var beyaz ama çok beyaz değil üstünde dantel var ve o dantel bacağına yapışıyor hayatım tutturmasan bile jartiyerin iplerini o çorabın aşağı düşme ihtimmali yok kafan rahat olsun...
gelinliğini giydirirlerken jartiyerin iplerini çorabına takıyolar mandal gibi bişii o yanında zaten biri olacak gelinliğini giydiren değilmi sıkı sıkı tutturursa hiç bişii olmaz yalnız o çoraptan iki tane al ucuz bişi zaten muz çorap giyerken falan kaçıverir üzülürsün...
walla ben çok beğeniyorum gelinlikte jartiyeri sexüü oluyo.
laf aramızda aradabirde onu giyerim yani çıkarıp çıkarıp...hehe giy giy sen...

bende kuulanmadım..ne jartiyer nede vbüstiyer
normal beyaz takım giiydim..strablez modeli sütyen gtsring slip.

Back