Gelin İç Giyim Gelinlik iç çamaşırını jartiyerli takım kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuba654
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence her gelinin giymesi gereken bişi çükü çok önemli bi gün ve ben de aşkımla bi kavuşayım giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliorum vallaboshayallersmile

BENCE HİÇ RAHAT DEĞİL CANIM ŞAHSEN BEN KENDİ ADIMA SÖYLİYEYİM ÇÜNKÜ TERLETİYOR YAPIŞIYOR ÜZERİNE BENDE ALDIM VE GELİNLİĞİMİN İÇİNE GİYDİM PATLADIM VALLAHİ BİDE JARTİYERİN TELİ ÇIKMIŞTI GÖĞSÜME DEĞDİ HEP DELMİŞTİ GÖĞSÜMÜ AKŞAM DÜĞÜNDEN EVE GELİNCE DELİK DEŞİK BİR GÖĞÜSLE GİRDİM AKŞAMA ANLARSINIZYAAkaydirigubbakcemile3

jartiyerin teli nasıl göğsünü deldi ki anlamadım çünkü jartiyer çorap tutucudur yani bacakta bulunur sen bistüyer mi demek istedin acaba anlamadım yanikaydirigubbakcemile2

Gelinliğin içine rahat olur mu bilemem ancak özel günlerde kullanıyorum çok rahat oluo jartiyer takımlar, günlük hayatta bile kullanılabilir bence külotlu çoraplardan çok daha rahat olduğu kanısındayım

off ben nerden alacam bunu yaaaa

netten al dicem al dicem ama o da riskli yaa.. iç çamaşırı sata yerlerde mutlaka vardır orda da yoksa gelinlikcilerde fln belki

netten al dicem al dicem ama o da riskli yaa.. iç çamaşırı sata yerlerde mutlaka vardır orda da yoksa gelinlikcilerde fln belki

söylediklerime belki inanamayacaksınız ama burda iç çamaşırı satan bir yer yok ve gelinlikçi diyebileceğiniz bir yerde yok işte netten alacam ama nasıl olur bilmiyorum pufsssssss

osmaniyede gelinlikçi olmaz olurmuyaaaa...CADIARZU

Gelinlik içine rahat olmaz bence ya üst kısmı için diyorum kalıp gibi çnkü yaz sıcağında çekilmez bence, hem potluk yapar normal çamaşır daha iyi... Hatta ben sütyeni gelinliğin içine monte ettiriyorum böylece ayrı bi çamaşır giyme derdim olmayacak, ay düştü ay sıktı ay açıldı vs stresi yok :)
JArtiyeri düğünden sonra çok kullanırız naslsa, ben aldım kenara koydum :)

Ben de kesinlikle jartiyer istiyorum gelinliğin içine. İlk gece çok özel olmalı. Rahatsız edeceğini de sanmıyorum pek sositososito

kızlar bende aldım jartiyer takım ama düğünde kullanmıycam birde jartiyer çoraplarını tek başına giydiğinizde bile düşmüyor ben bazen öyle kullanıyorum düğünde giyecekler düşer diye korkmayın tam takım giyerseniz emin olun hiç mi hiç düşmez

Gelinlikçim bana leyla diye bir marka söyledi. Kendileri de satıyorlarmış o marka büstiyeri.
Hiç kullanan bilen varmı? Ben hiç duymadım da..

Gelinlikçim bana leyla diye bir marka söyledi. Kendileri de satıyorlarmış o marka büstiyeri.
Hiç kullanan bilen varmı? Ben hiç duymadım da..

banada onu onerdiler..fiyatları 50 tl filanmı ole bişi dedi yanlıs hatrlamıosam..ama ben penyti almayı dusunuodumkafamçokkarıştı

düğünde oynamaktan bide ayakkabının içinde jartiyer çorabıda terler pislenebilir..
hem eve gidip duş almadan o gece başlamıyor . sadece tavsiye tabi tercih sizin....

kızlar gelinliğimi alırken iç çamaşırımı da önerdiler denedim orada ve onu aldım jartiyerli benimki de evde tamamını bir gün denicem bakalım rahat mı kullanımı

kızlar bende jartiyer aldım ama karar vermedm daha gelinliğin içine mi giyim diye çünki duş falan almak gerekmez mi düğünden snra :sm_confused:

kzılar ben geçen gün büstiyer denedim ne bileyim sanki demirleri pek rahat değil sanrım almıycam öyle bir takım düğünden sonra giymek en iyisi bence aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…