Gelin İç Giyim Gelinlik iç çamaşırını jartiyerli takım kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuba654
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tuba654

Ziyaretçi
arkadaşlar geliğim için alacağım takımı jartiyerli almak istiyorum ama hiç fikrim yok ..kullananlar var mı? varsa kullanması zor mu?rahat mı?çok güzel duruyor ama kullanışlımı bilmediğim için tereddüt ediyorum bi jartiyer için düğünüm zehir olsun istemem...eğer kullanan bilgisi olan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim....

sevgili tuba bende jartiyerli almıştım..denedim gelinliğimde pek rahat olmadı..sonra terzim gelinliğimi balenli yaptı..üzeride zaten güpürdü belli bile değildi...normal çamaşır giydim ve çok rahatdı..

içini kim görcek düğünde :roflol:
evde giyersin eve lazım olur :asigim:

hiç tavsiye etmem rahat edemezsin.
Bence de evde giy :)

benim de jartiyerliydi,gayet rahattım,hiçbir rahatsızlık hissetmedim....Benim tecrübemde bu,karar senin tabiki..Şimdiden hayırlı olsun,mutluluğunuz daim olsun inşallah....

gwlinliğin içine giyebilirsin bence ama ben nornal çamaşır giymek istiyorum o kadar hoplıcan zıplıcan terlicen zaten gece evde giyersin bence :)

o nası bişi yaw kıslar
ben çok cağılımda bu konularda

o nası bişi yaw kıslar
ben çok cağılımda bu konularda

canım bence öyle birgünde dış güzelliğin yanında iç güzellikte önemli çok güzel duruyor çokta şeyy!!!!! anladınız herhal..... ama kullanımı muallakta birşey jartiyer takım diye araştır bi bak bakalım beğenecen mi?

birkaç öneri..
benim düğün resimlerimi belki görmüşsündür. ben o gelinliğin içine sütyen vs. giymemiştm, gayet şık zımba gibi duruyordu iyi dikiş herşeyi hallediyor..
jartiyer çorapları içinse dantel kısmında silikon olanlardan alırsan kaymadan jartiyer lastiğiyle uğraşmadan giyersin (ben öğle yaptım..
son 2 hatırlatma eğer illa jartiyer takacağım diyorsan düğün salonundan çıkana kadar kilodu lastiklerin üzerinden giy tuvalette rahat eder bana teşekkür edersin, salondan çıkarkan lastiği söküp kilodun üzerine tak iç çamaşırı kataloglarındaki gibi dursun..
birde lastiklerin ikisi öne ikisi yana takılıyor arkaya takmak gibi bir hata yapma, morartır üzerinde oturdukça...

Bu arada jartiyer takım aldım mı ne oldu diye sorarsan, ben onu şimdilerde kullanıyorum daha güzel oluyor :))

Ben de kullandım hiç tavsiye etmem.Bir tane kancası sürekli çıkıyordu zaten.Eve geldiğinde duş alıp çamaşırlarını değiştireceğine göre sonradan giysen daha iyi bence.Lavaboya gitmek çok sorun olmuştu.kaydirigubbakcemile2

ben de aldım ama takmadım çorapları falan da giymedim ayrıca çok sıcaktı anam yapış yapış olmuitum zaten bi de onlar olsaydı ölürdüm heralde sonradan giyersin daha güsel=)

bende aldim canim gelinligin altina....rahatsiz olacagimi hiç sanmiyorum ama bellide olmaz
olsamda onemli degil, çok super birsey

ben jartiyerli çorap giymek istiorum ama sanırım onun için kış düğünü yapmam lazım, yazın boğulurum ben yaa

yok kızlar hiç sıcak olmuyor hatta ayakkabı ayağınızı da vurmuyor, ama ne olur ayakkabının burnu kapalı olsun açık burna çorap ıyyyyyyyyyy iğrenç!!!
üstünüze normal sütyen giyin, hiçbirşey giymeyin, yada dayanırım diyorsanız korsajı giyin
lastiklerin takılı olmasına gerek yok düşen birşey değil, düğünün bitmesine yakın anneniz ablanız vs. takar lastikleri...

ama ben birşey giymeyin önerimi tekrar ediyorum damat için emin olun daha iyi, sadece kilot ve çoraplar... daha zevkli olacak emin olun :)

bende jartiyer giydim ..hemde yangalı..
hiç de rahatsız olmadım...
herkese farklıdır bence...
ben korkmuştum çoraplar kayar düşer diye ama biz çıkartmasak asla çıkmazmış yani..
hala da başka jartiyerliler giyerim..
ben tavsiye ederim şahsen..
kalite bi marka laırsan sıkıntı olmaz bence..
şimiden hayırlı olsun ayrıca

Yeni inci'nin jartiyer takımını almıştım.
12 temmuzda oldu düğünüm.Açık mekanda kır düğünüydü.
Bence çok rahattı sıcak vs. gelmedi bana.
Çoraplarına dikkat et özellikle silikonlu bantlı olsun.
Şıp diye zaten silokon tene yapışıyor.
Ve en önemli unsur jariyer takımda giydiğin sütyen bedeninden bir beden küçüğünü al.
Çok daha iyi sarıyor.Lolita gibi :)))))
Bu arada bir öneri daha.
Takımını gögüs altında olanlardan yani kısa olanlardan alma
karnına doğru inenlerden al onlar dümdüz ve çok şık duruyor.Bir bütün gibi
Görünüşü ve taşıması çok hoş
Ve ayrıca askısız düz gece elbisesi altınada sadece üst taraf bölümünü rahatlıkla giyebilirsin.
Şimdiden mutluluklar dilerim.

kızlar gelinlikçi büstiyer istedi,ben de büstiyer aldım. Jartiyerde ekstradan çorap mı oluyor.anlamadım.Aydınlatırsanız sevinirm.Jartiyerin üstüde büstiyer gibi mi?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…