Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

detaylar girmek istemiyorum bende tam olarak. aklımdaki gelinlilerin resimlerini gösterdim. birisi alt diğeri üst model için. umarım kombine yapınca çok alakasız olmazlarr:)
gelinliğin gerçekten çok güzel. mutluluklar canımmŞeniz

bende öyle kombine yapmıştım alt farklı üst farklıydı hatta photoshopta birleştirdim montaj yaptım çizimle olmadı çünkü :)))))))) ayrıca bende grafikerim :))

T&S KILIC cok gusel bır gelın olmuşsun canım benim..Allah mutluluğunu bozmasın....daim etsin gunden gune guclendırsın....:Saruboceq:
cok yakışmışsıznız bırbırınıze rabbım nazardan korusunnnn:nazar:

bunlarda bizim düğün günümüzden :)) saçımı ve makyajımı beğenmiyorum ama napalım geçmiş gün geri gelmiyor aşkımla mutlu olayımda ...

arkadaşımın gelinligi çok begenmiştim..sizede göstereyim dedim:)

buda başka bi arkadaşımın nişanlıgı..onuda çok begendim:)

buda başka:)

Gelinliğine bayıldııııııım..Maşallaaaah:nazar: prenses gibi görünüyosuuun:asigim::nazar::nazar:

kızlar buda benim düğünümden umarım beğenirsiniz..
n1007372228300329133884.jpg

hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz çok güzel olmuşsunuz maşallah diyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

leptapım çok güzel görünüyorsun maşallah çok da farklı bir gelinlik yıldızlar var galiba üzerinde

arkadaşlar herkese önce mutlu ewlilikler diliyorum..inş hepiniz için hayırlısı olur.inş çok ama çooook mutlu olursunuz yeni yaşamınızda... 38 beden gelinliğim var satmayı düşünüyorum aranızda ilgilenenler varsa özelden görüşebiliriz resimlerini gönderirim msn adresimden.çantası ve ayakkabısıda yanında ücretsiz hepsi çok kaliteli ve pahalı fiyatlarla aldım şimdi yarı fiyatına satmak istiyorum aciliyetten... öpüldünüz kızlar:)

Back