- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 39
canım kardeşim gelinliğin çok güzell:) haftasonu gittiğim gelinlikçide aynı senin gelinliğinden vardı :)):1hug:
canım selam sen işi hızlandırmışsın galiba yaklaştı vakit, canım karar verebildinmi bari nasıl olacağına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kardeşim gelinliğin çok güzell:) haftasonu gittiğim gelinlikçide aynı senin gelinliğinden vardı :)):1hug:
canım selam sen işi hızlandırmışsın galiba yaklaştı vakit, canım karar verebildinmi bari nasıl olacağına
bu da benim gelinliğim :asigim:
canım geçen hafta başlattık gelinlik işlerini:)) nasıl rahatladım anlatamam:))
Cok güzel bir gelin olmusun T&S kılıç, allah mutlulugunu daim etsin.
bu da benim gelinliğim :asigim:
canım senin adına çok sevindim inşallah senide bu konuda görebiliriz. herşey gönlünce olsun
gelinliğin çok güzel canımm:)))
herkesin gelinliğini çok beğeniyorum yaa
dua edin kızlar benimkide güzel olsunnn
teşekkür ederim canım valla kendim çizdim gittim gelinlikçiye böyle olcak dedim oda uyguladı acele dikim oldu gibi kaç kere provaya gittim ortada bişey yok ana dedim yetişmicek bu kesin gidiyorum hep üzerime beyaz tafta geçirip teyer yapıp çıkartıyorlardı :)))) son provamda bile bitmemişti gelinliği almaya gittiğimiz gün denedim çıktım annem rahatsızdı hastanedeydi bu nedenle çok ilgilenemedim aslında orası burası şöyle olsun diye yinede millet çok beğenmiş hala gelir kulağıma güzel sözler :) :1hug: umarım seninde o mutlu gününde kusursuz olur herşeyin ama bence çok detaylara girme başedemiyorsun çünkü :) tadını çıkar her anın
harika gözüküyorsunuz