• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

Kızlar buda benim gelinliğim.25 Nisanda ve 2 Mayısta düğünüm oldu..Resimleri anca yükleyebildim.
Fikirlerinizi almak için daha önce siteye resmini yüklemiştim.Hiçbir değişiklik yapmadım ve herkes bayıldı gelinliğime benimde içime çok sindi.Oysa ne kararsızlıklar yaşamıştım:) Üstteki parçayı kaldırtsammı diye.iyiki değiştirmemişim.Aslında ilk başta diktirip kiraladım ama sonra vermeye kıyamadım satın aldım.Hemde çok cüzi bir miktara satın almış oldum..Modelini kendim çizdim .her tarafını milim milim yaptırdım.Üstündeki taşlar resimde siyah çıkmış hepsi gümüş rengi..Biraz bol geldi üstüme düğün günü:)) Çengelli iğnelerle içten tuturduk.Allahtan batmadı:)) 2 gün önce provaya gitmiştim oysa.2 günde bile zayıflamışım..Kılzlar düğünden önce sakın rejim yapmayın kendiliğinden zayıflıyorsunuz:)) Ben 1 ayda 7 kilo verdim koşturmaktan..60 kilodan 52 ye düştüm..Resimler büyük oldu ama küçültünce netliği gidiyor..Rabbim herkese nasip etsin..Darısı tüm bekarların başınaa::dance:

Son düzenleme:

benim gelinliğimde bu daha dikiliyor tabi sadece gelinlik kısmındaki danteller olmayacak onun yerine taşlarla süslenecek

iştede benim gelinliğimhihoyyyt

3631.jpg

önden bi foton vardı onu koy arzu ben beğenmiştim gelinliğini

Arkadaşlar resimlerini bizimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Bakıyorum da her gelin ve her gelinlik birbirinden güzel. Sanırım bu güzelliğin sebebi düğün günlerinin insanların en mutlu günü olması ve bu mutluluğun dış görünüşe yansıması. Bizim de düğünümüz temmuzda ben de resimlerimi eklemeyi düşünüyorum. Herkesin mutluluğu daim olsun... hihoyyyt

etekleri diğer resimde net zaten buda üst tarafi lepicim budur umarim bahsettiğin:delphin:

6622833_65650552295_553512295_1507490_4682136_n.jpg

evet bak şimdi her açıdan görülüuor gelinliğinkaydirigubbakcemile5
papatya bahçesi gibi görünüyot burdan ben demiştim sen yokken zati beğendiğimi nikah dairesi de düğün mekanlarına taş çıkartır derecede güzeldi:nazar:

dilek canım çok tatlı olmuşsun güler yüzün hiç solmasın..maşallahh

Yeni evlisin galiba hayırlı ugurlu olsun.....

Back