Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok te$ekkür ederim zemuszemusbaby çok güzel gelin olmuşsun..Allah mesut etsin..gelinligin altı degişik ve güzelll
te$ekkür ederim darısı ba$ınıza kaydirigubbakcemile5 yarın eklerim $imdi e$im beni bekliyor hadii uyuycaz diye kaydirigubbakcemile3angel_baby bayildim gelinligine. Acaba gelinliginin daha net gozuken bi resmin varmi?
Angel Baby sanırım şimdiye kadar burada gördüğüm en güzel gelinsin..Gelinliğin,saçın, buketin çok hoş ve çok yakıştırmışsın kendine kuğu gibi olmuşsun..Bravo tek kelimeyle sana
Angel Baby sanırım şimdiye kadar burada gördüğüm en güzel gelinsin..Gelinliğin,saçın, buketin çok hoş ve çok yakıştırmışsın kendine kuğu gibi olmuşsun..Bravo tek kelimeyle sana
Çok te$ekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhepiniz çok güzelsiniz. angel o gelinlik o buket o poz ne öyle çatladım, maşallah![]()
........wauwwwwww diyorum ben. Cok guzel gercekten. Yurt disinda evlendiniz galiba.
amin