Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

yeni gelenler görsün :utangac:
bida eklim buda benimkiii:roflol:

Son düzenleme:
yeni gelenler görsün :utangac:
bida eklim buda benimkiii:roflol:

evet bu gelinligi ilk ekledigindede gördüm... ve cok begendim cok asil bir elbise tesettürlerde en güzellerden biri hic de öyle cok sade filan degil bence cok iyi göz doluruyor ama yormuyor ben tesettürlü olsaydim bunu secertdim sositososito mutluluklar canim paylasim icinde tesekkürler

evet bu gelinligi ilk ekledigindede gördüm... ve cok begendim cok asil bir elbise tesettürlerde en güzellerden biri hic de öyle cok sade filan degil bence cok iyi göz doluruyor ama yormuyor ben tesettürlü olsaydim bunu secertdim sositososito mutluluklar canim paylasim icinde tesekkürler

çaok saol canıma.s.
evet göz dolduruyo ama yormuyo dimi bende böyle olmasını istiyodumkaydirigubbakcemile3
nedense fazla abartılı şeylerden hoşlanmıyorum kendi üzzerimde rahat edemiyorum
detayları seviyorum sadece
ama kimisine çok yakışıyo taşlı kabarık kabarık şıkır şıkır
bu arada gelinlipğimi ben kağıda çizip dikecek olan kişye vermiştim
hayalimdeki gelinliğe yakın dikti saoldun kaydirigubbakcemile3

15990774da2.jpg

lastscan6bv3zk7.jpg

Kızlar inşallah ekleyebilmişimdir resimleri. Bende etek kısmını biraz internetten fikir edinmiştim gelinliğimin geri kalanını da kendim hayal edip tarif etmiştim. Gelinlikçimde sağolsun istediğim gibi dikti. Başka da hiç gelinlik bakmadım denemedim. :dance:

Evlenicek arkadaşlara şimdiden çooooooook mutluluklar
a.s.

harika gelinliğin ALLAH mesut etsin bir de cok yakışmışsınız yaaa

.................delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizi görünce kıskandım herkes kendi diktirmiş özene bözene ben de ucuz hangisiyse onu aldım benim kide güzel ama bunlar harika yaaaaaaaaaaaa

kızlar sizi görünce kıskandım herkes kendi diktirmiş özene bözene ben de ucuz hangisiyse onu aldım benim kide güzel ama bunlar harika yaaaaaaaaaaaa

olsun guzelim bende hazır aldım sonucta onemli olan giyebilmek giyemeyenlerde var onlar ne yapsın :delphin:

herkeslere baktım
hepinizi mutlu etsin rabbim
çok güzelsiniz..
allah bir yastıkta kocatsın..

Back