• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik, düğün/kına hediyelik..

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhaba.Direkt konuya giriyorum.Ağustosta düğünüm var.
1.Gelinlik için Aysira ve Dream on dan başka hangi gelinlik markasını önerirsiniz?Model az çok kafamda.Kaliteli ve zarif bir şey alacağım.
2.Kına ve düğün ikisinde de hediyelik mi dağitilmalı?Bir arkadaşim kınasi için oje ve anahtarlık, düğün için magnet yaptırıyor.

Gelinlik hakkinda malesef yorum yapamayacagim :) Daha ben bakmaya baslamadim bile.

Hediyelikli konular ise en sevdigimden. Ben genel anlamda hediye vermeyi seven biri oldugumdan biraz abartim sanirim.

Nisanimda sadece zaman kisitligindan nazar duali magnet yaptirdik. Kinamda isimli kagit kutuda hediyelik kina, isimli kutuda turk kahvesi, renkli cicek tohumu, isimli cikolata dagitilacak. Özel misafirlerime ise saksili hazir toprakli renkli tohum, isimli cikolata. Nikahta ise oda kokusu, saksili toprakli tohum. Dügünde ise yine özel misafirlerime renkli tohum ve oda kokusu dagitmayi düsünüyoru birde cikolatamizdan.

Merhaba.Direkt konuya giriyorum.Ağustosta düğünüm var.
1.Gelinlik için Aysira ve Dream on dan başka hangi gelinlik markasını önerirsiniz?Model az çok kafamda.Kaliteli ve zarif bir şey alacağım.
2.Kına ve düğün ikisinde de hediyelik mi dağitilmalı?Bir arkadaşim kınasi için oje ve anahtarlık, düğün için magnet yaptırıyor.

merhaba bence oleg cassini ve aysira çok fazla hazır model ve orjinal değiller bence. Bulunduğunuz ile göre tavsiyelerde bulunabilirim.

Ben nişanımda içine kahve koyduğum şişelerden yapmıştım. Kınada ayna vermeyi düşünüyorum. Düğünüm kır düğünü olacağı için kaktüs olabilir diye düşündüm.

Back