Bence saklama. Napıcaz öteki tarafa mı goturucez dünya malını. Bir sürü ihtiyacı olan kişi var çevrende yoksa sosyal medyada var. ben evlendikten 2 ay sonra ihtiyacı olan birine verdim eşimde damatliginı verdi düğün hediyemiz gibi bir şey oldu helâli hoş olsun. Vermek çok güzel bir duygu hele karşındakinin mutluluğunu duyunca görünce bambaşka..
Bizim kendi arabamizda şeffaf giysi askisindaydi. Kamyondaki eşyalar taşınınca bizim arabadaki ufak tefek eşyaları da taşıdı elemanlar. Ama eve gelince farkettim ki yok. Eşim sonra telefonda konuştu, elemanlar görmedik dediler. Oysa kendi elimle koydum arabaya, eşyaların üstüne serdim ki süslemeleri zarar görmesin. Kesesi ve duvağı başka bı kutudaydi, onlar kaldı ama ama gelinliğim uctu gitti. Alan hayrını gormesin ins .
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
Ben durumu fazla olmayanlara veriyorum sonra geri alıyorum. Iki kere verdim hala taş gibi. Kalıcı versen alan kişi ne yapcak? Ya saklar ya satar ya atar. Ama böyle 2 kişinin işini gördü belki birkaç kisinin daha görür. Hem de ben de kalmış olur dedim. Bu sekilde daha mutlu oluyorum sanırım, hem birileri mutlu oluyor hem gelinligim ben de kalıyor.