buraya yada sitelere ilan verin ihtiyacı olan biri kulanabilir sonra size geri gönderirGünaydın hanımlar
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
ben benimkini hala saklıyorum.bizim dış çekimi yapan fotoğrafçı zaten yakınaarkadaşımızdı. bir gün kızım olursa yaşına gelsin aynı gelinlikten diktirip birde kızımla dış çekim yapacaktım. hayalimdi. şimdi kızım yolda :) sonrasında gelinliğim yine duracak. oğlum olursa bir gün eşimde damatlık diktirecekmiş. tekrar dış çekim yapacağızGünaydın hanımlar
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
kiralamışmıydınGelinlikçiye geri verdim napiyim başka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?