Gelinliğinizi ne yaptınız?

yanaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
33
36
3
38
Günaydın hanımlar

4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.

Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?

ihtiyacı olan birini bulamadım ben iyi mi?
yoksa hiç saklama huyum yoktur. e tabi insan kıyamıyor da, becerikli olsam kesip bişeyler yaparım.

Benim de baza altinda bekliyor. Saklamak anlamsiz aslında biliyorum ama yillar sonra ben kayinvalidemin nisanligini ve gelinligini giydim, esimle foto çekildik. Mesela esime hamileyken kayinvalidemin giydiği hamilelik elbisesini saklamis, simdi ben hamileyim ve onunla foto çekildik. Sadece bu anlamda bi hatırası olabilir

Gelinlikçiye geri verdim napiyim başka :)

Kutusunda bazanın altında bekliyo
Aslında satmak istiyorum ama onunla uğraşacak vakit bulamadım kaldı öyle 1.5 yıldır :)

Bende aslında ileride çocuklarıma gösteririm diye düşünüyorum ama küçük bir şey de değil ki..
Belirli aralıklarda kuru temizlemeye götürmek lazım aslında onca yıl durmaktan rengi de değişir diye düşünüyorum

buraya yada sitelere ilan verin ihtiyacı olan biri kulanabilir sonra size geri gönderir

Benimki 16 yıldır bekliyor.
İhtiyacı olan kimseyi bulamadım.Oysa ki çok istemiştim birine vermek...

Memleketteki evde dolapta duruyor. Gittiğim zaman nisanlikla beraber yetiştirme yurdundaki kızlar için, sevgi evlerine vermeyi düşünüyorum. İki üç kuruşa gelinlikçiye vereceğime belki birinin işine yarar.

ben alsam saklayamazdım çunku çok kuyruklu bir gelinlikti
hayrınıza verin giyinsin birileri

Bazanın altında derin bir uykuda benim gelinliğin arkası düğmeli tam bedenime göre , bende zayıfım malesef benim gibi zayıf ihtiyacı olan kimse bulamadık

benimkini benden sonra 2 kişi daha giydi, geri bana geldi, en son attım makineye, tipi kaydı :) biraz büyüsün kızıma oyuncak olur, ben çocukken annemin gelinliğini giyip oyun oynamaya bayılırdım

ben benimkini hala saklıyorum.bizim dış çekimi yapan fotoğrafçı zaten yakınaarkadaşımızdı. bir gün kızım olursa yaşına gelsin aynı gelinlikten diktirip birde kızımla dış çekim yapacaktım. hayalimdi. şimdi kızım yolda :) sonrasında gelinliğim yine duracak. oğlum olursa bir gün eşimde damatlık diktirecekmiş. tekrar dış çekim yapacağız

satın almak ne kadar gereksiz. alırkende böyle düşünüyodum ama aldım yinede keşke kiralasaydım. kutusunda duruyo öylece. bi ara let go ya koydum hiç soran bile olmadı
Gelinlikçiye geri verdim napiyim başka :)
kiralamışmıydın

Kutusuna koydum dolap üstü bekliyor şuan
İhtiyacı olan birine vermek isterim eğer haberim olursa. Olmazsa da ben ortaokula giderken bile annemin gelinliğini giyer gezinirdim evde, benim kızım olursa o da aoynar belki diye saklayacağım mecbur. Yapılacak fazla bişey olmuyor gelinlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…