Gelinliğinizi ne yaptınız?

satın almak ne kadar gereksiz. alırkende böyle düşünüyodum ama aldım yinede keşke kiralasaydım. kutusunda duruyo öylece. bi ara let go ya koydum hiç soran bile olmadı

kiralamışmıydın
Evet kiralamıştım yani şuan koyacak yerim bile yok iyki almamışım.Yeterki evleneyim bir an önce dedim demek.Hiç alayım falan diye özenmedim.Birine vermek bence daha mantıklı gibi

Saklamanın sıkıntı olacağını ve istediğim zaman elden çıkarmakta zorlanacağımı bildiğim için kiralamak için diktirmiştim. Düğün ertesi camekanda yerini buldu. Önünden geçip gittikçe gördüm

Ben satma taraftarıyım 2. el piyasası yüksek çünkü. ama eşim istemiyor. Öyle duruyor baza altında.. 10. yılımda giyerim artık eğer evli kalmayı başarabilirsem.

Benim gelinliğim hala duruyor.. Cunku fotograf cekımı yapmadık ne yazıkki Bende dugunden sonra biraz kilo aldım üstelik.. Şimdi bekliyorum ki; kilo vereyim cekineyim Offf Ogf...

Ihtiyaci olan birine verin bence. Kosede durup eskiyecegine ihtiyac sahibi birine gitsin.

Ben de kayinvalide israri sonucu diktiriyorum gelinligimi. Epey de tuzluya mal olacak.
Satabilecegimi sanmiyorum ya, bir suru 2. El gelinlik var. Satarsam parasini catir catir yerim. Satamazsam ihtiyac sahibi birine vermek isterim.

Hangi akla hizmetse diktirip satın aldım.
Düğünden sonra da attım
Nereye saklim ya kocaman şey

ben kiralamıştım allahtan kiralamışım gerek yok bence

nişanlığımı satın almıştım 4 yılda su yeşili güzelim elbise sararmış muşambaya dönmüş

atıcam atamıyorum satsam satılmaz

o bana bakıyor ben de ona

yengem satıl almıştı

her evlilik yıl dönümünde giyicem diyordu 1 giydi 2 giydi daha sonra içine sığmadı

değişiyor rengi sararıyor

Ben kiraladım da. Senin yerinde olsam ihtiyaç sahibi birine verirdim. Gerçekten giymek isteyip de giyemeyen o kadar çok genç kız var ki. Belki burda bile çıkar. En iyisi son defa giy ve ver. Çocuğuma saklamak istersen zaten modası geçecek. Yazık kaç milyar para

ben satin almadim bi gun icin degmez.tamam hatirasi var ama o gelinligi kim giyecek.kizim evlenene kadar modasi gecer giymez.

+1 bende esim almak icin defalarca israr etti ama kiraladim bazanin altinda bide ona mi kalabalik edeyim dedim

bazanın altında bekliyo maalesef. aslında birine hediye ederdim ama vücut ölçülerime göre dikildi ve başkasına olma imkanı yok çok zayıftım, benim vücudum biraz farklı üst çok zayıf alt da kalça çok dar fln aynı minyonlukta birini bulmam imkansız. üstüme tam oturmuştu şimdi bile 2 kilo fazlam var giremem içine yani

Gelinlik kiraları ne kadar, bilgisi olan var mı? Merak ettim.

Ömrümde hiç gelinlik giymedim, gelinliğe benzer elbise bile giymedim. Nerden aklına geldi giyip oynamak kız.
Ben annemin saten geceliğini giyip oynuyordum. Tevekkeli değil ondan böyleyim.

4 yil once gayet uyguna yaptirmistim kiralamayla arada fark yok gibi biseydi o yuzden ozel diktirdim simdi duruyor hala arada giyerim fln aslinda kiralamak mantikli veya ihtiyaci olan birine vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…