Evet kiralamıştım yani şuan koyacak yerim bile yok iyki almamışım.Yeterki evleneyim bir an önce dedim demek.Hiç alayım falan diye özenmedim.Birine vermek bence daha mantıklı gibisatın almak ne kadar gereksiz. alırkende böyle düşünüyodum ama aldım yinedekeşke kiralasaydım. kutusunda duruyo öylece. bi ara let go ya koydum hiç soran bile olmadı
kiralamışmıydın
Mahallenizin muhtarina soyleyin onlara ihtiyac sahipleri basvuruyor ben oyle yaptimihtiyacı olan birini bulamadım ben iyi mi?
yoksa hiç saklama huyum yoktur. e tabi insan kıyamıyor da, becerikli olsam kesip bişeyler yaparım.
Bende aslında ileride çocuklarıma gösteririm diye düşünüyorum ama küçük bir şey de değil ki..
Belirli aralıklarda kuru temizlemeye götürmek lazım aslında onca yıl durmaktan rengi de değişir diye düşünüyorum
Ben kiraladım da. Senin yerinde olsam ihtiyaç sahibi birine verirdim. Gerçekten giymek isteyip de giyemeyen o kadar çok genç kız var ki. Belki burda bile çıkar. En iyisi son defa giy ve ver. Çocuğuma saklamak istersen zaten modası geçecek. Yazık kaç milyar paraGünaydın hanımlar
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
+1 bende esim almak icin defalarca israr etti ama kiraladim bazanin altinda bide ona mi kalabalik edeyim dedimkiraladım gelinliğimi.
bir kere giyip ömür boyu orda burda küflene küflene saklayamam.
toz ve yer yükü.
altı üstü bir elbise o kadar değer vermeyin.
köyde bir fakir kıza verin giysin.
annemin gelinliğini 4 kız giymiş. sonra yine birilerine gitmiş izi kaybolmuş.
Ömrümde hiç gelinlik giymedim, gelinliğe benzer elbise bile giymedim. Nerden aklına geldi giyip oynamak kız.Kutusuna koydum dolap üstü bekliyor şuan
İhtiyacı olan birine vermek isterim eğer haberim olursa. Olmazsa da ben ortaokula giderken bile annemin gelinliğini giyer gezinirdim evde, benim kızım olursa o da aoynar belki diye saklayacağım mecbur. Yapılacak fazla bişey olmuyor gelinlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?