evde duruyorGünaydın hanımlar
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
Ömrümde hiç gelinlik giymedim, gelinliğe benzer elbise bile giymedim. Nerden aklına geldi giyip oynamak kız.
Ben annemin saten geceliğini giyip oynuyordum. Tevekkeli değil ondan böyleyim.
kiraladım gelinliğimi.
bir kere giyip ömür boyu orda burda küflene küflene saklayamam.
toz ve yer yükü.
altı üstü bir elbise o kadar değer vermeyin.
köyde bir fakir kıza verin giysin.
annemin gelinliğini 4 kız giymiş. sonra yine birilerine gitmiş izi kaybolmuş.
Letgo'dan satabilirsin.Günaydın hanımlar
4 yıllık evliyim ve evlenirken gelinliğimi satın almıştık. O zamandan beri gamboç un içinde annemlerde saklıyorduk. Haftasonu gözüme ilişti ve ne yapsam diye düşündüm. Aslında hatırası olduğu için saklamaya devam etmek istiyorum ama karar da veremiyorum.
Sizler gelinliğinizi ne yaptınız? İhtiyacı olan birine mi verdiniz yoksa sakladıysanız korumak için ne önerirsiniz?
Hangi yardım derneği alıyor bu tür kıyafetleri ?Gelinliği kiralamıştık ama kına kıyafetimi yardım derneğine verdim
Mahallenizin muhtarina soyleyin onlara ihtiyac sahipleri basvuruyor ben oyle yaptim
Yahu grlinligin ikinci eli mi olurmus topu topu bir gun giyiliyor zaten , inanamiyorum insanlara gercektenMuhtara değil de anneme verdim, onun çevresi daha geniş diye. O da diyor maddi durumu kötü kişiler bile 2. El istemiyorlar, atıcam bak diyor, atma diyorum şimdilik.
Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?