Gelinliğinizi ne yaptınız?

evde duruyor

Ömrümde hiç gelinlik giymedim, gelinliğe benzer elbise bile giymedim. Nerden aklına geldi giyip oynamak kız.
Ben annemin saten geceliğini giyip oynuyordum. Tevekkeli değil ondan böyleyim.

Evdeki sandıkta duruyordu bizim bebeklik kıyafetlerimiz ile birlikte. Annem ne zaman bi sebepten sandığı açsa gelinliği çıkartıp giyiyordum ben de, heves ettiysem demek
Saten geceliklerini hiç ortalıkta görmedim yalnız, iyi saklıyorlarmış demek

Bazanın altında duruyor 48 50 beden kimseyede olmazki vereyim öyle hatıra için saklamak bana göre değil

bende esimin tum israrlarina direterek kiralayan ekipteyim en iyisi valla bazanin altina kuru kalabalik olmasin

Evde tutuyorum. Satmayi veya vermeyi düşünmüyorum. Herseyi saklayan biri degilim ama gelinligimi vermek istemem.

Letgo'da ilanda..
Şuan bazanın altında..
Aslında ihtiyacı olan birini bulsam verirdim, burada kimseyi tanımıyorum. Manevi bi değer yüklemiyorum böyle şeylere..

Valla canim alan yok benimkide baza altinda duruyor... tanidigimiz gelini için demişti vereyim dedim cikardim temizlettim , kiz istememiş ben kendi gelinligimi giymek istiyorum ikinci el degil diye... herkeste istemiyor verelim diyoruzda bizede yük valla

Letgo'dan satabilirsin.

Kayınvalidem gelinlikçiydi. :)) Ben dahil 4 gelininin gelinliğini dikme şerefine erdi. Hep kiraladığı halde bizimkileri geri almadı kiralamak için onlar sizin başkasına kıyıpta veremem dediydi. 4 sene falan durdu bende Çok yer kaplıyordu.Nişanlık, gelinlik,ve bir sürü abiye kıyafetler.Sağolsun yıllarca düğün , dernek kiıyafetlerimi o dikti. Birgün hepsini toplayıp aşağıdaki komşuma verdim.Köyüne götürdü. Hem dolabım boşaldı, hemde birçok gariban sevindi. Saklamak anlamsız. Hele de ev küçükse . Bu arada evlendiğim kiloda olmadığım için içine giremem bile. Ayrıca geline,kızıma saklarım diye bir düşüncem de olmadı. Herkes zevkine göre diktirsin. Napsın benim 40 yıl önceki rengi gitmiş gelinliğimi diye düşündüm.

Mahallenizin muhtarina soyleyin onlara ihtiyac sahipleri basvuruyor ben oyle yaptim

Muhtara değil de anneme verdim, onun çevresi daha geniş diye. O da diyor maddi durumu kötü kişiler bile 2. El istemiyorlar, atıcam bak diyor, atma diyorum şimdilik.

Cüzi bir miktara sattım ben

2 sene saklamıştım sonra ise yarasın dedim ihtiyaç sahibi aradım bulamayınca satıp ihtiyaç sahibine o parayı verdim

Burdan bı üye satın aldı gelinligimi ...

Gelinlikten hatıra olmaz bence.. Çok yer kaplıyor öncelikle.. İleride modası geçecek kızınız falan da giymez hiç heveslenmeyin. Ben kendime göre sıfırdan diktirip kiraladım. Sonrasında da verdim geri gitti.

satmaya niyetliyim alan yok. ne yapayım yahu dolabın çürüttüğü gelinliği.. bu sene de satılmazsa seneye bir ihtiyaç sahibine vermeyi düşünüyorum.

Gelinlikçiye geri gönderdim satsın diye ama 3buçuk yıldır satılmadı.
Keşke ihtiyacı olan birine verseydim boş boş duracağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…