Gelinlik Modelleri Gelinliğiniz Kaç Bedendi?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
36 bedendi evlendiğimde 47 kiloydum ama yıllar insanı değiştiriyor.üstünden 3 sene geçti 54 kilo oldum şimdi 38 - 40 beden giyiyorum:çok üzgünüm:

22 gün önce 38 bedendim gelinliğim de 38 bedendi.
Hala 38 im :lol:

benim gelinliğimde 38 beden ama üst taraf daraltı yani tam 38 değil

tatlicadiarzunasıl bi soru bu yavf hangisine girdiysek onu giydik gelinlik bedeni olduğunu ilk defa duydum diktirirsin giyersinn takmayın bedene falanKötü Kazen

ewet herkes o kadar küçük bedenler yazmışki ben 93 kiloyum kaç bedene denk geliyo bilmiyorum ama 46 fln herhalde inşallah üstüme göre gelinlik bulurum korktum bu yazıları görünce.. bide hayatım boyunca değil 36 38bedeni bile görmedim ben inşallh bi gün onuda görürümsenağlama

benım gelınlık 40 beden ama arkası sıkmalı oldugu ıcın nerdeyse 38 beden oldu :)

benim gelinliğimde 38 bedendi 11 yıl önce
ve ben hala 38 bedenim

ay ben kaç senedir hep 34 bedenim.düğünümde nasıl gelinlik bulcam bilmiom.bir de kabarık gelinlik istiom.içinde görünmem artık.millet gelini arar durur.

5 yıl önce 36 bedendi hala 36 dı bedenim...ama 38 olmak için çabalıyorum...:KK43:

36 bedendim
gelinliğimin içine ekstradan korse giymedim gelinliğim korseli dikildi

2,5 sene önce 42 kiloydum, 34 bedendi gelinliğim...
Şuan 47 kiloyum:)

36 bedebdi benimki şimdi 37.5 :roflol: 38 olmak istemiyorum da

benimde 38 beden idi ama düğün günü giydiğimde baya bolarmıştı telaşeden zayıflamıştım..
ayrıca benden önemli değil kıskardeşim biraz kilolu ve 44 beden gelinlik giydi ama nazardanda çatlıyordu çok yakışmıştık çiçek gibi olmuştu herkes ayy gelin nekadar güzel olmuş diye fısıldaşıyordu nikahında..

nasil bir mantik anlamadim 38 ve alti olmali diye kim kanun cikarmis ben yokken?
Güzellik bakanin bakis acisindadir bedenlerde degil.. neyse fazla yorum yapmaya gerek yok herhalde..

a.s a.s

X