Gelinlik Modelleri Gelinliğiniz Kaç Bedendi?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
36 bedendi.. boyum 170 kılom 50ydı.. ama su an aynı seyı soyluyemıcem boyum aynı ama kg 60.. tam bır yıl oldu..

sıfır bedendi gelinliğim
üzerınden 3.5 yıl gecmesıne ragmen ve kızım olmasına ragmen hala aynı bedendeyım
:1closedeyes:

ben geçen hafta siparişi verdim 32-34 arası bişiy dikiliyor bende o kadar zayıf olduğumu bilmiyordum ama yıllar sonra bigün denemeye kalktığımda ben neymişim diyicem kesin

nasil bir mantik anlamadim 38 ve alti olmali diye kim kanun cikarmis ben yokken?
Güzellik bakanin bakis acisindadir bedenlerde degil.. neyse fazla yorum yapmaya gerek yok herhalde..

ben 38 beden olsam başka bişey istemem
şimdi kilo aldım evde oturmaktan 60 kiloyum ama aşkım askerden gelene kadar yani 15 gün sonra
55 olurum heyecandan:roflol:
nişana kadarda bikaç kilo versem 52-53 civarı bana yeter daha zayıflık yakışmıyor bana

bnm de 40 bedendi ne yalan söleyim ama boyum 1.78 çok da güzel olmuştum saçlarımıda sarı yaptrmıştım ama şimdi 40 bedenimi bile arar oldum :KK43:

bende 42 di bence hepsine yakisiyo kilo fark etmez cunku herkese gore degisiyor herkes ayni kilo degil ya allah allah neden yakismasin ki kilolu olan evlenemez gelinlik giyemez mi yani
benim gelinligim hazirdi ve cok guzel geldiydi bana bol bile geldiydi

çok dogru katılıyorum bence bir kızın en buyuk hayali bembeyaz bir gelinlik giymektir o yuzden beden kilo vb ile sınırlandırmak cok yanlıs..

benımde 36 bedendı ve gelınlıgım mukemmeldı sımdı 38 bedendeyım ustunden 2 sene gectı ve bır bebek dogurmama ragmen sadece 38 bedenım

38 bedendi benim gelinliğimde.sırnaşık şey
5 yıl öncesi tabii kafamçokkarıştı
Şu an 40 beden oldum.

benim gelinliğimde 38 bedendi
söylemesi ayıp çok güzel gelin olmuştum :eek:

Benim gelinliğim 36 bedendi ama biraz daraltmalar yaptılar.Ne oldu bilmiyorum.İnşaallah be de yıllar sonra hala aynı bedenim derim:içelim:

gelinligim 36 beden işllh hep aynı kalırımmmmmm :))))))

ah ah tuz bastı yarama senağlama
benim gelinliğim 36 bedendi sırnaşık şey
şimdi şişko oldum 40 beden giyiyom:dilcikar:

ah ah tuz bastı yarama senağlama
benim gelinliğim 36 bedendi sırnaşık şey
şimdi şişko oldum 40 beden giyiyom:dilcikar:

40 beden şişko mu oluyor? :eek:
öhö öhö

benim gelinliğim 38 bedendi (boyum uzundur). çok da zarif bir gelin olmuştum.
ah gençlik ahh :roflol:

:Benim 14 Yil Evvel 36 Bedendi ..şimdi şimdi 13 Yaşinda Bi Kizim Var Hala Taş Gibi Gariyam .. öhö öhö Bu Arada şimdikteeee 38 Bedenim...:sm_cool::sm_cool:

36 bedendi :1closedeyes:.....şimdi 38 bedenim:eek:klava::1rolleyes:

geçen yıl sırf bi arkadaşım gelinlikçiler 42 bedenin üzerinde çalışmıyolarmış diyince inat ettim üzüldüm daha doğrusu diyete başladım 46 bedendim çünkü :KK43: 1 yıldır 40 - 42 arasına düştüm . bu yıl inşallah gelinliğimi giyicem ama bu seferde arkadaş demesinmi gelinlikçiler 40 bedenin üzerine çalışmıyolarmış :çok üzgünüm: sanki hiç şişman gelin görmedim şimdiye kadar.. o yüzden biraz daha gayret etmem şart CADIARZU

40 olur inşallah 38 de gözüm yok a.s

40 bedendi şimdi 46 bedenim ahhh 15 yıl öncesine dönebilsem :KK43:

X