Gelinlik Modelleri gelinliğinin kolları boncuktan olan var mı ??çağla şikel tarzı

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar ben öyle olsun istiyorum ama çağla şikelin gelinliğinden başka da resim bulamadım okadar yoğun olmayabilir ama güzel durur gibime geliyo düşündüğüm gelinlik bu

kol olsun istiyorum ince ip askıdan da hoşlanmıyorum buna bolero da gitmez :27:

Son düzenleme:
bence hiç bir sorun olmaz normal elbiseler gibi askı taşımıyor gelinliği o yüzden korkma bence

Benim gelinliğimin kolları taşlıydı..
Çağla şikelinki kadar yoğun değildi bi kaç sıra çıkarttırmıştım..
Bence çok şık duruyo fakat dikkat et provada fln canını acıtan bi taraf olmasın..
Benim gecenin ilerleyen saatlerinde taşlardan biri çok canımı acıtmıştı zar zor düzeltmiştik..
Hee bide söylemeden geçemiycem duvak işkencem olmuştu sürekli taşlara takılıp saçımı aşşağıya çekiyodu insanları öperken zorlanmıştım..
Ona göre bi duvak seçebilirsin veya koldan vazgeçebilirsin :9:
Ben nikahımdan sonraki eğlencemde duvağımı çıkartmıştım..

bence hiç bir sorun olmaz normal elbiseler gibi askı taşımıyor gelinliği o yüzden korkma bence

yok tatlım korkmaktan değilde ben sevmiyorum açık cıbıldak hissediyorum kendimi :9:
sağol yorumun için:71:

bnce de hoş olur.
eteği çok güzelmiş ayrıca kabark kabark:65:

sağol tatlım :71:

Benim gelinliğimin kolları taşlıydı..
Çağla şikelinki kadar yoğun değildi bi kaç sıra çıkarttırmıştım..
Bence çok şık duruyo fakat dikkat et provada fln canını acıtan bi taraf olmasın..
Benim gecenin ilerleyen saatlerinde taşlardan biri çok canımı acıtmıştı zar zor düzeltmiştik..
Hee bide söylemeden geçemiycem duvak işkencem olmuştu sürekli taşlara takılıp saçımı aşşağıya çekiyodu insanları öperken zorlanmıştım..
Ona göre bi duvak seçebilirsin veya koldan vazgeçebilirsin :9:
Ben nikahımdan sonraki eğlencemde duvağımı çıkartmıştım..

hmm düşünmedim tatlım duvak kısmını ama taşmıydı çağla şikelinki bana boncuk gibi geldi ince şık cam boncukta dizilebilir hem takılmaz belkide yapabilir mi ki her gelinlikçi onda da kararsızım :59:

sağol canım yorum için:71:

Son düzenleme:
canım benim gelinliğim değil ama kınalığımın tek kolunda çağla şikel kolu vardı diger taraf tek askıydı bence tek tarafta daha şık duruyor seçim senin tabi gelinliğinde şıkmış simdiden mutluluklar

peki tatlım sen özelmi yaptırdın kolu yoksa kendinden mi vardı
resimde ekleyebilirsen çok sevinirim :71:

canım gelinlik bu şekilde daha güzel bence şağla şikelin gelinliğinde ki gibi bi askı güzel durmaz gibi geliyo bana

bu sizin gelinliğiniz mi başkasınınki mi? sizin değilse, sizinkine benziyor diye mi yüklediniz? yorumlar için bilmek daha sağlıklı olacaktır.

bu sizin gelinliğiniz mi başkasınınki mi? sizin değilse, sizinkine benziyor diye mi yüklediniz? yorumlar için bilmek daha sağlıklı olacaktır.

böyle bi model düşünüyorum diye yazmıştım aslında
ama yinede belirteyim alıntı bi resim
hep böyle bi model var hayalimde :31: bulunan da bi model

Son düzenleme:
canım gelinlik bu şekilde daha güzel bence şağla şikelin gelinliğinde ki gibi bi askı güzel durmaz gibi geliyo bana

ya :26: ben yakıştırdım aslında sevimli durur gibime geldi
okadar yoğun olmasa da
bi kol olucak muhakkak ta :61:
aslında benim güpür kollu gelinliklerde çok hoşuma gidiyo asil duruyo ama buna gitmez

çok hoşmuş canım çok güzel gelin olmuşsun :nazar:
sen mi yaptırdın istenirse yoğunlaştırılabilir heralde

çok hoşmuş canım çok güzel gelin olmuşsun :nazar:
sen mi yaptırdın istenirse yoğunlaştırılabilir heralde

tskr edrm evt ben yaptrdım boncuk ıstıyrdum ama seklıne karar verememıstm kayınpederımın fkrı:) evet yoğunlasabılır 4 saat ugrasmstı glnlkçım bu kolla cunku kopmuş hep yaparken ama sonunda okdr saglam yaptıkı 2 dugun yaptık banamsn demedı:)

Back
X