• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimin kabarıklığı az mı?:(

Seaslug

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
1.313
1.415
333
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396560272.450299.webp
Kızlar prensesten bıktığınızı biliyorum ama ben hevesimi almadım . Son provam oldu orda beğenmiştim ama eve gelince hayal ettiğim kadar kabarık olmadığını farkettim sizce nasıl?

Ben beğendim canım, yani çok kabarık sevmediğimden belki ama içine sinmediyse değiştir derim. Hangisini seçtiğin önemli değil güle güle giy Allah mutlu etsin :61:

daha ne kadar kabarık olabilir diye düşünmedim değil açıkçası. bundan daha fazlası absürd durur. böyle tam olmuş bence arkadaşım.

Kabarıklıgı seven yada sevmeyen biri dglm ama bundan daha da kabarıqı nasl olur ki? Bnce gayet kabarık ama bence tabi hele damat iri yarı dgl zayıfsa Allah yardmcsı olsun kaybolur yanınzda bundan daha da kabarıqnda:) ztn sizdn başkası fark etmick emin olun azını çoğunu;)

Simdi Fark ettim ben az kabarık seviyormuşum:):):)
Bence ilk resm ;)

Bence gelinliğinizin bu hali çok güzel ve size çok yakışmış güle güle giyin:1:

Eki Görüntüle 1051649
Kızlar prensesten bıktığınızı biliyorum ama ben hevesimi almadım . Son provam oldu orda beğenmiştim ama eve gelince hayal ettiğim kadar kabarık olmadığını farkettim sizce nasıl?

gelin dediğin prenses gibi olmalı zaten mükemmel ötesi ben çok ama çok beğendim:16::16:
senin en güzel günün ve belki de kendimizi prenses gibi hissettiğimiz tek gün zaten:34::34::34::34:

Bu kabarıklık gayet ideal.. İçin rahat olmalı bence canım, daha fazla kabarıklık pek hoş olmaz diye düşünüyorum :34:

bence ilk kabarıklık gayet ideal bence diğeri biraz abartı olabilir bu hali gayet hoş duruyor

daha ne kadar kabarık olcak..yanına 3 metreden fazla kımse yaklaşamaz ıste..gayet emnıyetlı

Çok teşekkür ederim herkese rahatladım ütüsü de olunca gözüme daha iyi gelir inş

sizin gelinliğinizin kabarıklığı çok daha iyi ama istediğiniz kabarıklık çok kötü.fazla kabarık gelinlikler hoş durmuyor.
hayırlısıyla giyersin inşallah.mutluluklar.:34:

Çok beğendim,değiştirme...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha kabarığı komik olmaz mı, Çok ideal bence

Back