Sizin zaten arada 50 tl fark var satın alma ile kiralama arasında.Öyle bir durumda ben olsam ben de satın alırdım.Gelinliğiniz içinize sindiyse ne mutlu.Umarım güzel gelinliğiniz içinde çok mutlu olursunuz.
yaa gelinligimi egerki satin alirsam, hep hayalim guzel bi sandik almak ve gelinligimi ve damatligi oraya koymak, ve onu sandikda kitlemek. sandigimida salonumun en guzel kosesine koymakama 3 sene sonra ya evimi degistirirsem ve sandigin salonda durmasini istemezsem ozaman koca sandigi nereye saklicam????
yaa gelinligimi egerki satin alirsam, hep hayalim guzel bi sandik almak ve gelinligimi ve damatligi oraya koymak, ve onu sandikda kitlemek. sandigimida salonumun en guzel kosesine koymakama 3 sene sonra ya evimi degistirirsem ve sandigin salonda durmasini istemezsem ozaman koca sandigi nereye saklicam????
ayy kizlar yaaaa, icime birden bi heyecan geldii, hemen gelinligimi alip sandigima koymak
yaa ben cok sevdim bu siteyi yaa, ne guzel hep kizlar var
ne kadar çok kiralamaya sıcak bakan var şaşırdım ben hiç düşünmediğim için sanırım.. Fikrime katılırmısınız bilmiyorm ama satın aldıgınızda gelinligi kullandıktan sonra başkasına kiralama imkanınız var gelinlikçi buna aracı olabilir sizde gelinligin parasını geri kazanmış olursunuzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?