• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi kiralasam mı,yoksa satın mı alsam ?

Sizin zaten arada 50 tl fark var satın alma ile kiralama arasında.Öyle bir durumda ben olsam ben de satın alırdım.Gelinliğiniz içinize sindiyse ne mutlu.Umarım güzel gelinliğiniz içinde çok mutlu olursunuz.

içime sindi çok şükür teşekkür ederim siz gelinliğime yorum yapmıştınız zaten :34:

benim kafam iyice karisti yaa??

tamam kiralamak en mantiklisi buna katiliyorum ve satin almak sana kalan bi hatira oluyo,
ufff ne zormus yaa karar vermek, sanirim bu isi nisanlima birakmam, hic sesimi cikartmicam kiraliyosa tamam satin aliyosa tamam:34:

yani gelinliği almakla kiralamak arasında para açısından fark yok ama satın alsan napcan nerde saklıcan gereksiz yani bence.....

ne kadar çok kiralamaya sıcak bakan var şaşırdım ben hiç düşünmediğim için sanırım.. Fikrime katılırmısınız bilmiyorm ama satın aldıgınızda gelinligi kullandıktan sonra başkasına kiralama imkanınız var gelinlikçi buna aracı olabilir sizde gelinligin parasını geri kazanmış olursunuzz..

o kadar para verdikten sonra satın almak derim ben..
çünkü sana ait bişi olacak o zaman...

yaa gelinligimi egerki satin alirsam, hep hayalim guzel bi sandik almak ve gelinligimi ve damatligi oraya koymak, ve onu sandikda kitlemek. sandigimida salonumun en guzel kosesine koymak:61: ama 3 sene sonra ya evimi degistirirsem ve sandigin salonda durmasini istemezsem:53: ozaman koca sandigi nereye saklicam????

yaa gelinligimi egerki satin alirsam, hep hayalim guzel bi sandik almak ve gelinligimi ve damatligi oraya koymak, ve onu sandikda kitlemek. sandigimida salonumun en guzel kosesine koymak:61: ama 3 sene sonra ya evimi degistirirsem ve sandigin salonda durmasini istemezsem:53: ozaman koca sandigi nereye saklicam????

canim nasil olsa bi yer bulunur:) yatak odana koyarsin ne bilimm ben nisanlik kina gelinlik hepsini satin aldim...

:))
canım yaaa o kadar uzun vadeli düşünme bence:)))
şu an ne istiyorsan yap...
bence salonda şık bir sandık ayrıntısı hoşduruyor ama kocaman olmamak şartıyla...
ayrıca damatlığı daha sonra da kullanıyor erkekler yakalarındakileri çıkartıp düğmlerini değiştirttirerek:1:
ayrıca 3 sene sonra nolcanı Rabbim bilir ohoooo çok var daha:))

ben olsam satın alırdım, hergün mü evleniyoruz canım:69::69::69::69::nazar:

ayy kizlar yaaaa, icime birden bi heyecan geldii, hemen gelinligimi alip sandigima koymak:1:
yaa ben cok sevdim bu siteyi yaa, ne guzel hep kizlar var:61:

ne kadar çok kiralamaya sıcak bakan var şaşırdım ben hiç düşünmediğim için sanırım.. Fikrime katılırmısınız bilmiyorm ama satın aldıgınızda gelinligi kullandıktan sonra başkasına kiralama imkanınız var gelinlikçi buna aracı olabilir sizde gelinligin parasını geri kazanmış olursunuzz..

Zaten kiralıktan kastımız bu.Yani en azından benim bu.:10: İlk giyen olup geri vermek..Ama parasal olarak gelinlikçilerin buna aracı olacağını sanmıyorum.Öyle olsa yapacakları bir kâr olmaz ki.

Ama konu sahibi arkadaşımızın içine sinen gelinliği alıp saklamak sanırım. =) Eğer buysa isteğiniz kafanızı bulandırmayın alın.Sonra pişman olursanız bi hal çaresi bulunur elbet. :16:

Son düzenleme:
ya aslinda ben alip almamakta hala kararsizim. dedigim gibi tamamen nisanlima bakacam, ama nisanlimda benim almak istediigimi dusunup alalim der, ins oyle yapmaz. bakalim o gun gelince ne yaparim. gelinligime asik olup evimdemi isterim yoksa bi gun giydim yetermi derim:61:

kizlar gelinligilimi almadan once actigim bu konu baya kararsizdim satin alip yada kiralama konusunda ama suan bunu soyleyebilirim... gelinligimi satin aldim ve ilk basta bi pismanlik oldu bende keske kiralasaydim dedim hatta kaynanama dedim ihtiyaji olan biri varsa dusunmeden verebilirsin ve ustunden 2-3 ay gecti kaynanami aradim (gelinligim kaynanamin evinde saklamistim) kaynanami aradim ve ona dedim kiii gelinligim duruyorsa evde kalsin kimseye verme:1:

yaa ben sanki gelinligime doyamadimm:16::16: sanirim birgun giyip kocama supriz yaparim:16::16:

ben ablamın gelinliğini satmayı düşünüyorum kendiminkini 5 sene önce hayır kurumuna bağışlamıştım ama ablamınki çok güzel ya ablamın durumu çok iyi benimde biraz ihtiyaçlarım var.. izmirde güzel bir gelinlikçide dikildi yalnız sadece açık arkadaşlar giyebilir üstü komple taş straplez ama ince askıları var altı da kabarık büzgülü dalgalı şifon tarzı birşey resim koymayı bilmiyorum ama en yakınz zamanda koyucam duvak hariç hemde uygun fiyata buradaki kiralama fiyatları bile bana çok geldi vay anasını arkadaş o ne 1500-1700 ler öyle valla ben 750 ye satmayı düşünüyorum tabi görüp beğenene:)) ilgilenen varsa bana özel msj atsın haberiniz olsun selamlar sevgiler..

Back