Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen.kadin .terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sev[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]berat.2010@hotmail.com.tr[/table]
giler
Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.
Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen.kadin .terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sevgiler