Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 593926 Eki Görüntüle 593927 Eki Görüntüle 593928 Eki Görüntüle 593929
bu gelinlige okadar asigim ki.... Bide uzun dantelli bir duvak, tamamdir :)
ınsallah ekimde evleniyorum, yurtdisinda yasiyorum, haziranda türkiyedeyim insallah gelinlik ve dügün alisverisi icin.
Nereleri tavsiye edersiniz? Hangi modaevleri kaliteye ve dikime cok önem veriyor?
Yardimci olun, lütfen...
Bu arada eger türkiyeye gider ve kabarik gelinlik modellerini daha cok begenirsem bu gelinligin krem/beige rengini diktirmeyi düsünüyorum kina abiyesi olarak.
Ama simdilik bunu gelinlik olarak düsünüyorum...
Eki Görüntüle 593926 Eki Görüntüle 593927 Eki Görüntüle 593928 Eki Görüntüle 593929
Bu gelinlige okadar asigim ki.... Bide uzun dantelli bir duvak, tamamdir :)
InsAllah ekimde evleniyorum, yurtdisinda yasiyorum, haziranda Türkiyedeyim insAllah gelinlik ve dügün alisverisi icin.
Nereleri tavsiye edersiniz? Hangi modaevleri kaliteye ve dikime cok önem veriyor?
Yardimci olun, lütfen...
Bu arada eger Türkiyeye gider ve kabarik gelinlik modellerini daha cok begenirsem bu gelinligin krem/beige rengini diktirmeyi düsünüyorum kina abiyesi olarak.
Ama simdilik bunu gelinlik olarak düsünüyorum...
yenı üyelık yaptım qmral-profilime gıremıyorum. Suankı profılım "cantanemsin".
bende yazın düğün yapcam inşallah ama trabzon yada rizede güzel gelinlik diken bir yer bilen arkadaşlar arıyorum.malum insan ömründe birkez evleniyor herşey güzel olsun istiyor.Eki Görüntüle 594339 birde bu modeli çok uzun zaman önce beğendim suan cok mu demode sizce:S kararsız olmata kötü ya..
cnm hevesini kırmak istemem ama maalesef hiçbir gelinlikçi gösterdiğin fotoda kini dikemiyor çok farklı bir şey çıkıyor...görüşmeye gittiğin zaman tamam yaparız diyorlar ama fıs....en iyisi dikilmiş olanlardan almak ben çok pişmanım...
Kizlar, ekledigim gelinlik yakisir mi?
Kendi resimlerimi ekliyorum.
Cevremdekiler hep böyle bir gelinlik giymelisin diyorlar.
Sac modelim nasil olmali? Saclarim cok uzun gördügünüz gibi :/
Uploaded with ImageShack.us
Yüzüme hangi topuz modeli yakisir?
Cevap yokmu :)))
bence sen bu fizikle bu gelinliği ve dediğin gibi bi duvak takarsan çok güsell bi gelin olursunn allahım mutlu etsinnn:)
krem yada kırık beyaz çok yakışıyo.ben izmirde diktirmiştim
canım benim gelinliğimde üstü bu şekilde altıda a etekti ve kuyruğuda vardı.bende çok severim danteli bu yakaya fransız danteli çok yakışıyo.yaptır bence ben çok mutlu oldum üzerimde görünce
1.70 küsür boyun varsa ve zayıfsan harika olur