• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbul'da gelinlik seçmeden önce mutlaka ugramamız gereken mağazalar

madame amouru tavsiye etmem ben orda diktirim bin pişman oldum,hem istediğim gibi olmadı hem üstüme büyük oldu hemde gelinliğin balenleri düğün günü kırıldı bedenimin ortasında bir kat oluştu :KK43:
aaa duyunca çok şaşırdım bende instagram sayfalarından takip ediyordum ve yaptıkları işler çok güzel görünüyordu. :(

Pronovias hariç hepsine gittim ve yorumlarım;
1. Vakko wedding tam bir hayal kırıklığı, perde kumasından, basit tasarımlara çok uçuk fiyatlar istediler ve ilgilenmediler,
2. Beyaz Butik'de çeşit çok azdı, fiyatları ortalamanın bir tık üstünde, ancak orda da pek bir ilgi yoktu. Ancak kumaşları fransız dantelinden ve kaliteliydi.pek fazla gelinliklerin üstünde oynama yapamıyorlar.
3. Akay'ın gelinliklerinde kumaşları fransız danteli değil ancak ilgi inanılmazdı. Baş tasarımcısı ile birlikte gelinliğinizi fiziğinize ve isteğiniz kumaşlara göre tasarlatıp, diktirebiliyorsunuz. Fiyatları ise 5 bin tl civarında.
4.Pierre Cardin'in kumaşları gerçekten güzel ancak pek bir değişiklik yapılmıyor üstünde ve ilgi pek yoktu. Fiyatları ise 3-4 bin tl arasında.

Şimdilik bu kadar :)

Şebnem Sönmez'e diktirdim.çok ilgili gibi duruyolar ama istediğimden tamamen farklı bi gelinlik oldu.ilgilerine aldanıp diktirdim.inanın diktirmeyip hazır satın alsaydım iyiydi

Hazir düşünüyorsaniz ve fiyatta onemliyse oleg Cassini ye bakın derim..

Kızlar gelin el buketi arayışındaysanız açtığım konuya bir göz atabilirsiniz

aaa duyunca çok şaşırdım bende instagram sayfalarından takip ediyordum ve yaptıkları işler çok güzel görünüyordu. :KK43:
Bende zaten o instagram sayfasındaki modellere ve şirinliklerine aldandım ama hiç istemediğim hiç beğenmediğim ve daha kuaförde balenleri kırılan bir gelinlik giymek zorunda kaldım ve düğün günü bu yüzden ağladım çok mutsuz oldum hala affedemiyorum onları.aşağıda fotoğrafta gelinliğikteki kırılmalar ve üzerime oturmadığı bariz belli zaten.

Eklentiler

• 1610792_10152691075380606_676777419905123682_n.jpg
    1610792_10152691075380606_676777419905123682_n.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 739
Bende zaten o instagram sayfasındaki modellere ve şirinliklerine aldandım ama hiç istemediğim hiç beğenmediğim ve daha kuaförde balenleri kırılan bir gelinlik giymek zorunda kaldım ve düğün günü bu yüzden ağladım çok mutsuz oldum hala affedemiyorum onları.aşağıda fotoğrafta gelinliğikteki kırılmalar ve üzerime oturmadığı bariz belli zaten.

önemli olan eşiniz ile sizin mutluluğunuz tabi ki insan düğününde içine sinen, içinde kendisini harika hissettiği bir gelinlik giymek istiyor, umarım kimsenin başına böyle stresli bir günde böyle birşey gelmez.

önemli olan eşiniz ile sizin mutluluğunuz tabi ki insan düğününde içine sinen, içinde kendisini harika hissettiği bir gelinlik giymek istiyor, umarım kimsenin başına böyle stresli bir günde böyle birşey gelmez.
İnşallah,keşke insanlar işlerini layıkı ile yapsalar ve aldıkları tonla parayı hak etselerde bizde en mutlu olmamız gereken günde mutsuz olmasak

Kızlar ben de bugün kadıköydeydim, Candan Gelinlik, Nurbanu ve Mademe Amour içime sinenlerden. Candan biraz pahalı geldi, Mademe Amour güvenilir mi bilemedim? istediğim modeli bu üç gelinlikçi de anladı, zaten çok da zor bir şey istemiyorum. Ne dersiniz?

Kızlar ben de bugün kadıköydeydim, Candan Gelinlik, Nurbanu ve Mademe Amour içime sinenlerden. Candan biraz pahalı geldi, Mademe Amour güvenilir mi bilemedim? istediğim modeli bu üç gelinlikçi de anladı, zaten çok da zor bir şey istemiyorum. Ne dersiniz?
ben madame amourun sizin istediğiniz gelinliği anladığını sanmıyorum anlaşırken zaten öyle gözüküp sonra çok alakasız bir gelinlik yapabilirler

Back