Gelinlik Modelleri Gelinligimi diktirmek istiyorum... Resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi QmraL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok güzel bir gelinlik bayıldım

cnm hevesini kırmak istemem ama maalesef hiçbir gelinlikçi gösterdiğin fotoda kini dikemiyor çok farklı bir şey çıkıyor...görüşmeye gittiğin zaman tamam yaparız diyorlar ama fıs....en iyisi dikilmiş olanlardan almak ben çok pişmanım...

Herkesin zevki farklı tabii sen beğendiysen sorun yok ama burada dikebilirler mi bilmiyorum..Ben Trabzon'da yaşıyorum ve birsürü gelinlik mağazası var, özellikle Wedding Store Beyaz Saray da çok çok güzel modeller var..Baştan diktirmek yerine ordan beğendiğin bir modele istediğin eklemeleri yaptırabilirsin..

Bu gelinlik 10.000TLye satılıyor. Biri gider de aynı kumaşı ve işçiliği 2000TLye almayı beklerse kusura bakmayın ama kandırılmaya zaten müsait olur. Gelinlikçi o fiyatlara ne aynı kumaşı kullanabilir, ne de aynı işçiliği. Herşeyin bir ederi var. Tamam marka değerinden sıyır, modaeviniz de Beymen kadar şık olmasın, o kadar çalışanınız da olmasın ama fiyat da bir yere kadar düşer. Olsun olsun 3-4bin olsun. Gelinler bu gelinliğin gerektirdiği kumaş ve işçilik ücretini öderlerse, gayet de dikilir aynısı. Bu gelinlikleri de uzaylılar dikmiyor sonuçta...

İnsanlar çok pazarlık yapıyorlar, gelinlikçiler de dürüst olmuyorlar. İki tarafın da hatası var.

Son düzenleme:
.....................................

canım benim gelinliğimde üstü bu şekilde altıda a etekti ve kuyruğuda vardı.bende çok severim danteli bu yakaya fransız danteli çok yakışıyo.yaptır bence ben çok mutlu oldum üzerimde görünce

Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen kadin terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sevgiler

Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen.kadin .terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sevgiler

Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen.kadin .terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sevgiler

Merhaba tum gelin adayi arkadaslarim ben 6yildir vakkoda gelinlik terzisi olarak calismaktayim 2yildir da disardan isteyenlere nisanlik ve gelinlik dikiyorum aslen.kadin .terzisiyim 2003tenberi de buisin icindeyim tum modellerinize baktim hepsi de vakkoda satilan yani dikimi elimden gecmis modeller ilgilenmek isteyen olursa maddi manevi yardimci olacagimibelirtmek isterim sevgiler bana ulasmak isteyer berat.2010@hotmail.com.tr adresine mail atabilirler daha fazla modelde facebook gelinlik store sayfamda mevcuttur.