• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinligimi aldim ama korkuyorum :(

Canim1012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
79
102
43
merhaba arkadaslar benim sizlere bi sorum olacakti ben avrupada yasiyorum ve burda 6 bucuk ay sonra dugunum olacak, bu sene turkiyeden gelinligimi aldim ama kafamda soru isaretleri var aceba cok mu erken aldim ??? korkuyorum zaman gectikce gelinligimi begenmem veya usanirim veya daha guzel modellere rastlarim diye :( gelinligim cok guzel cok begenerek aldim ama tamda icime sindi cok guzel yakisti diyemem ! cunku ben kiloluyum kilolu birine bir gelinlik nekadar yakisirki ? tabikide 38beden olsa super olur kucuk bir bel kalin olmayan omuzlar, ince kollar :( off off oyle olsam gelinlikli halime asik olurdum heralde !! simdi gelinligime baktigimda cok buyuk duruyor boyle kocaman gelinmikmi olur diyorum icimden.... benim dugune kadar en az 20kg vermem sart ama korkum gelinlik uzerime oturmaz belki kilo verirsem yada terziye gotursem kolaylikca daraltira bilirmiler ? lutfen benim durumda olanlar yardim edin :(((((

Merhaba ben hiç çirkin gelin görmedim çünkü melek gibi olurlar bunları sıkıntıı yapma ve gelinliğini göz önünden kaldır çünkü sürekli baktıkça şurası şöylemi olsaydı böylemi olsaydı insan düşünmeden edemiyor.Bide zayıflama olayıda kolay böyle bişey olursa çok iyi terziler var sıkma canını hayırlı olsun inşallah......

eğer kafanda hayal ettiğin gelinliği aldıysan emin ol ondan başkasını beğenemezsin zaten
hem çirkin gelin mi olurmuş duymayalım birdaha bu sözü
tabiki kilo verebilirsin daraltılır düzeltilir takma kafana böyle şeyleri

ben de hiç çirkin gelin görmedim :)

ben de diktirdiğimde ya bu olmadı mı böyle mi olsaymış dediğim zaman oldu ama içine girince prensesler gibi hissedeceğinden eminim kilo verirsen tabi ki de daha hoş duracaktır ve iyi bi terzi bunu rahatlıkla yapabilir

her şey gönlünce olsun

merhaba arkadaslar benim sizlere bi sorum olacakti ben avrupada yasiyorum ve burda 6 bucuk ay sonra dugunum olacak, bu sene turkiyeden gelinligimi aldim ama kafamda soru isaretleri var aceba cok mu erken aldim ??? korkuyorum zaman gectikce gelinligimi begenmem veya usanirim veya daha guzel modellere rastlarim diye :( gelinligim cok guzel cok begenerek aldim ama tamda icime sindi cok guzel yakisti diyemem ! cunku ben kiloluyum kilolu birine bir gelinlik nekadar yakisirki ? tabikide 38beden olsa super olur kucuk bir bel kalin olmayan omuzlar, ince kollar :( off off oyle olsam gelinlikli halime asik olurdum heralde !! simdi gelinligime baktigimda cok buyuk duruyor boyle kocaman gelinmikmi olur diyorum icimden.... benim dugune kadar en az 20kg vermem sart ama korkum gelinlik uzerime oturmaz belki kilo verirsem yada terziye gotursem kolaylikca daraltira bilirmiler ? lutfen benim durumda olanlar yardim edin :(((((

o korkular her gelinde oLur:)))) bence çOk güzeel bir gelin olcaksın eminimmmm:) bu yazdıklarına bakıp gülersin:)

Bence biraz erken davranmışsın. Tanıdığım tüm gelinler, ben dahil, o koşturmaca ve panik yüzünden düğün vaktine dek inanılmaz zayıfladılar. Ben 2 ay kala almama rağmen ben bile kurdeleleri sıktırdım, 5 kiloya yakın verdim çünkü.

Eğer stres yüzünden yemek yiyen biri değilsen, zayıflayacak hatta eriyeceksin. Düğün vakti yaklaştığında ise ufak bir tadilat gerekebilir gelinliğine. Onun haricinde, hiç modellere bakma, hiç aklına şüphe düşürme. Kafanı karıştırma.

canım bence gönlünü ferah tut. abiye modellerde usta olan terziler 40 beden bir elbiseyi modeli 36 bedene bile modeli bozmadan daraltırlar. buna gelinlik de dahil. böyle ayrıntıları hiç kafaya takma bence mutluluğunu yaşamaya odaklan.

canım bence gönlünü ferah tut. abiye modellerde usta olan terziler 40 beden bir elbiseyi modeli 36 bedene bile modeli bozmadan daraltırlar. buna gelinlik de dahil. böyle ayrıntıları hiç kafaya takma bence mutluluğunu yaşamaya odaklan.

Aynennn hic kafaya takmaya gerek yok bende bir elbiseyi cok begendim ama sadece 44 bedeni vardi annemin arkadasi terzilik yapiyor 38 bedene göre inceltdi hic mi hic birsey olmadi :34:

Hem arkadaslarin dedigi gibi hic bir gelin cirkin degildir simdiden hayirli olsun:26:

cnm 42 kiloyken bende çok zayıfım çok çirkin olacam zayıf gelin mi olur gelinlik üzerimde ağlayacak diyordum ama şimdi 57 kiloyum aldığım gelinliği çok beğeniyorum ve düğüne kadar içine sığmazsam diye düşünüyorum:9: herkesin derdi ayrı be şekerim bence sağlığın için kilo ver gelinliğin içinde güzel görünmek için değil çünkü ben sağlık için kilo aldım gelin olacağımı düşünerek değil:34: sen kilo ver güzel bir terzide daralttırırsınız cnm sıkma tatlı canını bütün gelinler melektir:54::16:

kzlaar ben de aldım daha doğrusu dikiliyor şu anda. ben prenses etekli olanlara bayıldım ki şahsen bana çok yakıştı ama nişanlım dantel diye tutturdu. ben neredeyse her yerini değiştirdim ama çok tedirginim :((

canım bence artık gelinlik modellerine bakma. madem almışsın gelinliğini . kafanı da çok karıştırma

Back