Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taç takmak zorunda deılsın çok güzel çiçekler var. gelinliktekı çiçeği net göremiyorum ama oda olur tabiki. inci set bence her gelinliğe çok yakışıyo. ben de inci istiyorum ama bakalım. mutlulukla giy gelinliğini.. duvagına da takma hiç böyle de güzel
güzel olur dağınık topuzla tek duvak. hatta bak gülben ergenin düğün fotolarına. ordaki duvağı saçı çok güzel bence. onun gibi bişey yaptırabilirsin canım.
Benim beğendiğim gelin başı modeli fotoğraftakiler gibi aslında.Ama istediğim gibi olur mu bilmiyorum.
:uhm:
canim simdiden mutluluklar dilerim zarif bi gelinlik tac kullanarak hareket katabilirsin hatta istedigin sac modeli ilede cok hos olur sirf incili yada incili-tasli taclar oluyor.kolye olarak su yolu yada uzun degilde daha sade modeller daha güzel olur cicekli askin dan dolayi.
ikinci resimdeki gibi olur senin duvakla bence yerimseniben
Teşekkür ederim.Kenarlarına çok ince dantel fikri olabilir.
canım gelinliğin büyük resimde daha güzel görünüyor çokta yakışmış sana bayıldım duvakın gerçekten çok sade kalmış sen benim dedim gibi yap o dantellerden ara ara serptir çok güzel ve kibar duruyor canım
Hayırlı olsun canım inşallah periler kadar güzel melekler kadar mutlu olursun, bence duvağına gelinliğin omzundaki çiçeklerden saçtır, yani küçük küçük çiçekler şeklinde, saçına tutturulan yeri de aynı çiçeğin yoğun hali olsun aşağıya doğru dağılan yanlardan toplanmış saç, ve bukle olan saçlarına takılmmış yine mnik çiçekler, ne dersin))) ay hayal ettim valla çok güzel oldun kız...
Canım Atakule Nikah salonunda olacak,sonra da Otelde yemek olacak 30 kişilik.Bu arada düğünün nerede olacak, bence gelinlik+saç+ saçındaki aksesuar+ elinin çiçeği+ mekanla uyumlu olmalı...