- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler. dün akşam gittim. istediğim gelinliği giydim denedim ve yine çok hoşuma gitti. 36 bedenini getirecekler kısmetse cts günü. nişanlım sen nasıl istersen dedi en son ama üzgün çünkü terzi tanıdıklarıydı. muhtemelen düğüne de gelecek ve onun gelinliğini giymemiş olacağım. bir de ailesine söylememiş. amaaan ne yapayım. bir şekilde hallolacak inşallah.
teşekkürler. dün akşam gittim. istediğim gelinliği giydim denedim ve yine çok hoşuma gitti. 36 bedenini getirecekler kısmetse cts günü. nişanlım sen nasıl istersen dedi en son ama üzgün çünkü terzi tanıdıklarıydı. muhtemelen düğüne de gelecek ve onun gelinliğini giymemiş olacağım. bir de ailesine söylememiş. amaaan ne yapayım. bir şekilde hallolacak inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. beğendiğim gelinlik belki herkes için çok ta güzel olmayabilir ama ilk giydiğim gelinlikti ve en çok beğendiğim. sonrakileri gözüm görmedi bile. bir de dikilenin o gelinlikle alakası olmadığını ve de boşver der tarzı konuşmaları beni daha da kızdırdı açıkçası. dün akşam kayınvalidemi de aradım söyledim ona, sipariş verdiğimi. telefonda bir şey demedi arkamdan söylenmiştir belki ama içim çok rahat
nişanlıma söyledim akşam dükkana bakacağım aklımın kalacağını hissedersem alacağım diye. ki zaten aklım onda kalmıştı. o da ailemin beni etkilediğini sanıyor. halbuki ailem problem çıkmasın boşver giy dediler.
kesin karar verdim. alacağım giyeceğim. inşallah yerinde duruyordur ve düğüne yetişir.
asıl onlar bei etkilemeye çalışıyor. ama etkilenmeyeceğim. gıcıklar