Gelinlik Modelleri diktirdiğim gelinliği beğenmedim :(

düğüne iki hafta kala çok zor bir durum olmuş kendimi senin yerine koydumda ben o gelinlikçiyle kesin kavga ederdim .....sonuçta ilk başta herşeye hallederiz diyorlar sonrada hatalarına sahip cıkmayıp birde ukalalık yapıyorlar sen kilo verdiysen 100 kilodan 50 kiloya düşmedin sanırım zaten gergin stresli günler kilo vermek gayet normal:26: ama sonunun güzel olması yüzünün gülmesi önemli aferim damat beye gelinliğinide paylaş bizimle olurmu:KK34:

evet ılk zamanlar herşeye evet dıyorlar sonuna doğru sorunlar çıkmaya başlıyor en azından benımkı ole oldu.. emınım ışının ehlı guzel dıkım yapan gelınlıkçılerde vardır ınkar edılmez bı gerçek bu fakat bana olesı denk geldı.. kılo verme durumuna gelınce bıkaç kılo veerdım oda koşturmacadan dolayı ama bu 3 beden asla olamazdı..dugunden snra paylaşacagım resmlerı İ:)

Nihayetinde mutlu olmanıza sevindim..:)
Neyse ki nişanlınız çok anlayışlı davranmış ve sizi üzmemiş, ne mutlu size..
Bana da ders oldu, diktirmek istemiyorum artık vazgeçtim:)
ben de vakti geldiğinde hazır gelinlikleri tercih edeceğim.:KK69:

faydam dokundugu ıcın çok sevındım..yınede kotu duşunmeme çalış ıcıne sınen bı gelınlıgı hazırlarda bulamassan bıle moda evlerını ıyıce araştır... bu arada ınternetten çok bakmamaya çalış çnnku ınternette begendıgım bı çok model ustumde fiyasko durdu :):) aslında çok basıt gelınlıkler onlar sadece fotograflarla ışıklarla oynayarak şaşalı hale getırıyorlarmış bunu gezerken farkettım :)

ay canım yaşadıklarına çok üzüldüm ben çok etkkilenirim böyle şeylerden. gözlerim doldu. neyseki nişanlın seni mutlu edebilmiş yueni bir gelinlik alarak. bir ömür mutlluluklar diliyorum. istediğin gibi gelinlik bulabilmene sevindim.:nazar:

İnsan bu telaşlı zamanlarda nasıl duygusal oluyor değilmi?
Maşallah nişanlınız halletmiş sorunu..tebrik ederim...
Ben denişanlığımı özel diktirdim.. Ama üzerime göre dikilmesine rağmen cuk diye oturmadı ufak tefek potluklar vardı..
Bende pek ses çıkarmadım..
Ama bidaha diktirmekmi aman aman uzak dursun..
Denicem beğencem alıcam .. Bu kadar!.

İnsan bu telaşlı zamanlarda nasıl duygusal oluyor değilmi?
Maşallah nişanlınız halletmiş sorunu..tebrik ederim...
Ben denişanlığımı özel diktirdim.. Ama üzerime göre dikilmesine rağmen cuk diye oturmadı ufak tefek potluklar vardı..
Bende pek ses çıkarmadım..
Ama bidaha diktirmekmi aman aman uzak dursun..
Denicem beğencem alıcam .. Bu kadar!.

aynen canım hemde ne duygusallık anlatamam :S...bu arada evet ya hazır modeller arasında mutlaka ıcımıze sınen bışıler olacaktır ozel dıkıme yonlenmeden once bunu yapmalıyız.daha doğrusu yapmalıymışım :S

ay canım yaşadıklarına çok üzüldüm ben çok etkkilenirim böyle şeylerden. gözlerim doldu. neyseki nişanlın seni mutlu edebilmiş yueni bir gelinlik alarak. bir ömür mutlluluklar diliyorum. istediğin gibi gelinlik bulabilmene sevindim.:nazar:

Çok tşk ederim canım

ayy yazdıklarını okurken neler hissettiğini tahmin ettim, işte ne yazık ki bir ürünü alırken ( bu hangisi oluruın olsun farketmez) satıcı satana kadar türlü vaadi sunar, ama herşey parayı alana kadar :KK43: neyse ki enişte olaya en güzel çözümü getirmiş, evlenince eğer gerekiyorsa birkaç şeyden kısar, biraz kenara para koyar eksik kalan şeyleri alıverirsiniz, yeter ki gönüller ferah olsun :KK66:

aradan zaman geçmiş ama öncelikle sorunu çözülmüş arkadaşlar adına çok sevindim. ama ben maalesef ki çözümsüz kaldım :KK43:( ankara ayyıldız modaevi(ant çarşısı)-isim veriyorum ki okuyan olursa oraya gitmeden aklında olsun- pronoviastan çok sade bir model seçmiştim, onlarla eşim anlaşmış, gittik, modeli gössterince kendi bilgisayarlarına netten indirdikleri resimleri açıp bu bizde de var zaten dikeriz dediler. dedim ki bu çok sade ama işlemesi ve kalıp duruşu çok önemli, yapabilecekmisiniz, çünkü gelinlik dümdüz, sadece kalıp gibi duracak ve straplez göğsünde boncuk işlemesi var. aaaa heralde yaparız bilmem ne, elli kere sormamda ve üzerinde durmamda hep aynı şeyi yapıp tamam merak etme dediler. bir de sanki çok ucuzmuş gibi bu kadar sade bir modeli 900 tlye yaparız dediler(2009 yılında). ben akıllısı hiçbir gelinlik denemedim. neyse ok dedik ve başladık, 2 prova, birini ben unuttum yorgunluktan, nikahın herşeyiyle ben ve eşim yalnız başımıza ilgilendik çünkü ve bu arada çalışıyoruz.. tabii o provayı telafi ettik. nikaha birkaç gün kala bitti diye gittik, aman allah, o kalıp gibi durması gereken gelinlik dökülüyor buruş buruş.. söyledim, tamam düzeltcem dedi, bi gittik tekrar yamuk yumuk dikişler.. işlemesi çok güzeldi, orada çalışan bir bayan işlemiş ama tabii orijinal gelinliğin ne rengini kumaşta tutturmuşlar, ne de işleme boncuklarında, yani o da tutmadı mı.. bu gidişimizde halam da gelmişti ki kendisi de gençken gelinlik dikermiş. kadına anlattı böyle dikiş olmaz , burasını açıp tekrar dikmelisin falan çünkü kadın hala bana kakalamaya çalışıyor o haliyle çekiştirip düzeltmeye çalışarak.. neyse kadın bi daha tutturdu falan ertesi gün aalmaya gittik, yani nikahtan bir gün önce.. zaten düğün falan da yapmadık, dedim gelinliğim güzel olsun.. bu arada halamla gidince gelinlik bir taraftan da göğüslerden kayıyor ki ben 38 beden giyiyorum, öyle tahta gibi falan değilim. kadın taşların işlemesi ağır geliyor, ondan düşüyor diye bi de askı yaptı ki hayal ettiğim straplez modelden de oldum ben... sonuç; son dakika gelinlik alcak paramız yoktu, düzeltmelere rağmen o gelinlik göğüs altında buruş buruş toplandı, rengi istediğim renk olmadı ve askılı oldu. ayrıca da boncukları duvağa takılarak döküldü ve duvak tırtık tırtık oldu... yani hala gördükçe sinirlerim bozuluyor, çok içimde kaldı.. şimdi eşime 10. yılımızda nikah tazeleyelim, ben yine gelinlik giyeceğim diyorum bazen ama geçen geçti gitti..... 40 yıllık gelinlikçiymiş de yaparmış da... ben neden yazdım bunu, bir kere bu modaevinden şiddetle uzak durmanızı tavsiye edrim, ha hepsi mi kötü, değildir mutlaka ama bu riske böyle bir özel iş söz konusu iken girip de paranızla rezil olmayın ve bu stresleri yaşamayın. ben nikahımdan bir gün öncesini ağlayarak geçirdim ve en güzel anısı olacak saatleri kaçırdım. ayrıca içimde kaldı. telafsi yok.. ve bence de birçok arkadaşın dediği gibi, hazır gelinlik denemeden dikim falan riskine girmeyin.. ustalarında eli kayabiliyor(!) demek ki, böyle zamanlarda garantici olmak en iyisi.... herkese hayırlısı....

ben olsam o gelinlikciyi yıkardım:KK9:ne demek kilo vermişsin hadi kilo verdin dikmeden önce hiçmi göstermedi sana canım gelinliğin kumaşı bu küpürü bu diye kafasına göremi gelinlik dikmiş alsın kendisi giysin valla:KK47:bende gelinliğimi diktirmiştim allahtan böyle sorunlar hiç yaşamadım herşeyini ben seçmiştim kumaşını duvağımı küpürümü harika birşey çıkmıştı ortaya ve bitmeden para vermem dedim sadece 100 tl verdim. teslim aldıktan sonra devamını ödedim keşke sende yarısından fazlasını ödemeseydin canım neyseki nişanlık seni kırmamış bak ne kadar şanslısın yeniden gelinlik almış sana dilerim gönlünce güzel bir gelin olursun.:21:

X