• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğime yorum lütfen!

chocolateandcoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
29
12
88
34
Adana
Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz, $20140208_170505.jpg belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?

Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?

Çok güzel bir gelinlik bence fiziğinede uygun bence olumsuz yorumları takma ben çok beğendim:16::16:

deli gibi gelinlikçi arıyorum kaç gündür bence cok zarif ve cok güzel olmuş

peki bu model sana göre dikilecek mi? arkadaki kişi gelinliği toplamış gibi duruyor model olarak bunu seçtinde kendine göre mi uyarlatacaksın tam olarak?

Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?

cnm öncelikle tebrik ederim Rabbim mutlu bi ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah.kollarını biraz kaldırsaydın bel kısmı tam anlaşılırdı ben pek bel kısmının kötü durduğunu düşünmüyorum ama biraz sade geldi bana cnm.gelinlik kötü değil gerçekten güzel sana da yakışmış ama ya omuz kısmına taş işliyorlar hani kat kat ondan ekleyebilirsin ya da göğüs veya bel kısmı biraz daha taşlı olsa eminim daha güzel olurdu :34::34: tabi sen giyeceksin eğer sen beğendiysen kafanı bulandırma cnm.ama yok içime de sinmedi dersen o başka.

deli gibi gelinlikçi arıyorum kaç gündür bence cok zarif ve cok güzel olmuş

peki bu model sana göre dikilecek mi? arkadaki kişi gelinliği toplamış gibi duruyor model olarak bunu seçtinde kendine göre mi uyarlatacaksın tam olarak?[/QUOTE

modelin bana uygun bedeni mağazada bulunmadığı için görevli fazla kısmını arkada toplayarak bedenime göre duruşunu gösterdi. eğer karar verirsem ölçülerime uygun olarak yeniden dikilecek bu model bir de arkada uzun bi kutruğu var onu biraz kısalttırmayı düşünüyorum bakalım.. bi karar verebilseyim :/

cnm öncelikle tebrik ederim Rabbim mutlu bi ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah.kollarını biraz kaldırsaydın bel kısmı tam anlaşılırdı ben pek bel kısmının kötü durduğunu düşünmüyorum ama biraz sade geldi bana cnm.gelinlik kötü değil gerçekten güzel sana da yakışmış ama ya omuz kısmına taş işliyorlar hani kat kat ondan ekleyebilirsin ya da göğüs veya bel kısmı biraz daha taşlı olsa eminim daha güzel olurdu :34::34: tabi sen giyeceksin eğer sen beğendiysen kafanı bulandırma cnm.ama yok içime de sinmedi dersen o başka.

öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)) aslında bel kısmına bi ayrıntı(kemer,işleme vs) çok iyi bi fikir.. bu fikir için de çok teşekkür ederim benim hiç aklıma gelmemişti :))))

Ben de beğendim, platform üstüne çıkmışsınız, malesef daha az güzel gösterir modelleri. Yalnız bence kuyruk kalsın, ayrıca arkadaşın önerdiği gibi taşlı bir kemer yaptırabilirsiniz, Google'da bridal belt yazınca çok güzel örnekler var.

öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)) aslında bel kısmına bi ayrıntı(kemer,işleme vs) çok iyi bi fikir.. bu fikir için de çok teşekkür ederim benim hiç aklıma gelmemişti :))))

rica ederim cnm hem bu sene dantelli şeyler moda sen de dantelli gelinliğini biraz daha taşlandırarak sadelikten kurtarmış olursun :34::34:

Canım bence gelinlik çok sade ve hoş..:112::128: Fakat karın ve basen bölgesi arasında potluk var gibi görünüyor, çekimden mi kaynaklanıyor tam anlayamadım..:26: orada sorun varsa düzeltilirse çok güzel olur diye düşünüyorum:46: Umarım herşey gönlünce olur mutluluklar dilerim.. :nazar::nazar:

cnm ben beğendim kafanı karıştıran farklı modeller yoksa rahatlıkla tercih et bu modeli ; senin ölcülerinde olmamasına rağmen üzerinde hoş bi duruşu var , bende gelinliğiminde taş kullanmıycam bu şekilde sade dantel çok zarif görünüyor ,

bence belden kemer değilde tam gögüs altından ekru saten minicik fiyonk kemerler yapıyorlar o tarz deneyebilirsin , ayrıca kesinlikle uzun kuyruklu kalmalı , kestirmemelisin

gelinliğine yeni karar vermiş biri olarak sıcağı sıcağına yorum yazayım.

kendi gelinliğim de komple dantel olduğu ve tarz olarak seninkisine benzediği için tarafsız bir yorum olmayacak belki ama bence çok hoş görünüyor.
öyle aman aman sade bir model değil aklınıza takılmasın. benim gelinliğimin belinde inceden bir kemer şeklinde fiyonk var,o da hareket katmış, siz de düşünebilirsiniz belki. fotograftan pek belli olmuyor, eğer üzerinde hiç ışıltı yoksa özellikle üst bedene minik kristaller ekletebilirisniz. özetle ben beğendim :nazar:

benim gelinligimde fazla kabarık deıl ama dantel askıları var birde bel kısmında incili dügmeler var duvagı tepeden omuzlarına gelecek sekildi taktır gelin çiçegini ve tacını tamamlarsan daha şık olursun

Herkesin zevki aynı olmaz ki. Kimisi sade gelinlik sever, kimisi şaşalı gelinlik sever. Gelinliğiniz çok güzel, size de çok yakışmış ama alt kısmı biraz daha kabarık olsa daha iyi olmaz mı? Bir de sanki göbek bölgesinde potluk var. :26:

gelinlik konusunda takıntılı biri olarak birkaç öneride bulunmak istiyorum :)
Gelinliğimi 2 ay önce aldım, ne kadar çok gelinlik denersen o kadar çok kafan karışıyor, gerçekten yakınlarının dediği gibi sadece dantel fotoğraflarda pek güzel çıkmıyor, gelinlik bana göre ne abartılı ne senin giydiğin gibi çok sade olmamalı
Fiziğin gelinlik taşıyabilmek için çok güzel,
ve fiziğine göre daha güzel gelinlikler bulacağına eminim..
benim gözüme batan, bel kısmındaki bolluk ama özel dikim yapılacağı için, bu bolluk olmayacaktır,
onun dışında gelinlikte mutlaka inci vs. taşlar serpilmeli aralara,
bu gelinliği çok beğendiysen üzerindeki birkaç değişiklikle daha gösterişli hale getirebilirsin :)

yorumlarınız, fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler kızlar.. beline ya da göğüs altına ekru bi fiyonk koydurmaya ve kuyruğu kestirmemeye karar verdim, haftaya ctsi gidip detayları konuşucam tekrar gelinlik şekillendikçe burdan paylaşırım :)) umarım her şey yolunda gider çok stresliyim :18:

Back