• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğime yorum lütfen!

Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?

bence modeli çok güzel senin yerinde olsam sadece pul işletirdim dantel modelinin içine şeffaflar varya oda pırıl pırıl görünmesini sağlıyor daha havalı bir gelinlik haline bürünüyor modeli beğendim ama güzel bir seçim biraz hava katarsan daha gösterişli olur

bence modeli çok güzel senin yerinde olsam sadece pul işletirdim dantel modelinin içine şeffaflar varya oda pırıl pırıl görünmesini sağlıyor daha havalı bir gelinlik haline bürünüyor modeli beğendim ama güzel bir seçim biraz hava katarsan daha gösterişli olur

öncelikle ilginiz için teşekkürler :) pul işlemeleri hangi kısımda olmalı sizce? üst bedende ya da gelinliğin tamamında mı?

öncelikle ilginiz için teşekkürler :) pul işlemeleri hangi kısımda olmalı sizce? üst bedende ya da gelinliğin tamamında mı?

benim kuzenim sadece göğüs kısmında yaptırdı aynı seninkine benziyordu okadar alakasız durduki bende glelinliğin bütününde olmalı ama abartıyada kaçma zaten o şeffaf pulun bir tanesi bile parlıyor az ve öz olsun bakıldığında maksat hareketli görüntü yaratsın bende gelinlik bakıyorum bu aralar yaka kısmına taş işleticem mesela seninkindede göğüste yoğun başlar aşağıya doğru azalır piramit şeklinde düşün hoş olabilir seviyorsan tabi :) ben dantel ve taşı beraber kullanmayı seviyorum oyüzden güzel geliyor bana

Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?

çok hoş bence benimkide buna çok beziyodu fotolarda da gayet belli oldu danteli falan..
ama ben senin kadar zayıf olmadığım için kabarık olmaması benim için iyi oldu...
sen eteğine biraz daha kabarık göstericek bir tarlatan taktırabilirsin...

ayrıca herkese de gösterme resmini bence etrafında..düğünde görsünler sürpriz olsun onlara da hem de gereksiz yorumları dinlememiş olursun...

Bencede çokkk yakışmıs hiç bi abartı göremedeimm. önemli olan senin begenmenn canım kimseye aldırmaaa :)

Eklentiler

• $29 01 2014 - 1.gif
    $29 01 2014 - 1.gif
    77,8 KB · Görüntüleme: 45

canım benimkisi de buna benzeyecek inşallah diktiriyorum... A kesim çok hoş, şık ve zarif bir model. bence bir gelinlik kesimine göre mükemmel :16::61:

bende beğendim gayet güzel olmuşsun. Sade durmasının nedeni şu an duvak yok gibi duruyo . Böyle uzun bi duvak saç makyaj vs. hepsi birbirini tamamlar
bu arada prova odası benı yanıltmıyorsa gelinliği aynı yerden alıyoz :) :24::32:

Son düzenleme:
çok abartıyı sevmiyosan eğer bence gayet sade ve hoş bir gelinlik..ayrıca beli falanda gayet güzel duruyıo bence

Gelin dediğin şatafatli olur düşüncesi eskide kaldı. Bence hiç taş sokup basitleştirmeyin gelinliği nekadar sade okadar zarif ve şık :) şimdiden mutluluklar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çok beğendim. Biraz benim gelinliğimi andırıyor ondan belki de:D Benimki de kollusuydu...
Ben kısa boylu olduğum için çok tereddüt etmiştim aam gelinlik fiziğinizde bir harika durmuş. Tam üzerinize göre dikilince bence nefis olacaktır:16: Benimki de komple dantel ve arkasında hafif bir kuyruğu vardı.

Eklentiler

• $1175378_10152151202571505_1919989019_n (1).jpg
    $1175378_10152151202571505_1919989019_n (1).jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 65

ya bende senın gıbı sade bı gelınlık secmıstım ama bence bıraz taş yada sim olsun gece azda olsa parıldamalısın gündüz düğünü değil sonuçta ışıklar altında gerçekten gerekıyor tecrubemden bılıyorum :34:

Ben çok beğendim ileride benim de tercih edeceğim tarzlardan, pul kabarıklık falan hiç sevmiyorum eline renkli bir çiçekle çok güzel olursun bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back