- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi chocolateandcoffee
Ben gelinliği beğendim. ama içinde çok zayıf durmuşsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?
çok güzel ve yakışmış mutluluklar :)
bence modeli çok güzel senin yerinde olsam sadece pul işletirdim dantel modelinin içine şeffaflar varya oda pırıl pırıl görünmesini sağlıyor daha havalı bir gelinlik haline bürünüyor modeli beğendim ama güzel bir seçim biraz hava katarsan daha gösterişli olur
Ben gelinliği beğendim. ama içinde çok zayıf durmuşsunuz.
öncelikle ilginiz için teşekkürler :) pul işlemeleri hangi kısımda olmalı sizce? üst bedende ya da gelinliğin tamamında mı?
Kızlar almayı düşündüğüm gelinliğinin fotoğrafını çevremdekilere gösterdiğimde kimisi beğendi kimisi de "çok sade,dantel fotoda belli olmaz,Eki Görüntüle 987500 belin iyi görünmüyor" gibi yorumlar yaptı. denerken çok sevmiştim ama olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı.. sizce nasıl görünüyor?
bende beğendim gayet güzel olmuşsun. Sade durmasının nedeni şu an duvak yok gibi duruyo . Böyle uzun bi duvak saç makyaj vs. hepsi birbirini tamamlar
bu arada prova odası benı yanıltmıyorsa gelinliği aynı yerden alıyoz :)