- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.481
- 598
Yanlis grlinlikte degil bakan gozde zaten. Fesatlanmislar resmenTabikide aynı fikirdeyim ama bazı insanlar çok muhafazakar olur hanı gözlerine batar açıktı diye ama kapalı olmasının nesi yanlış anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis grlinlikte degil bakan gozde zaten. Fesatlanmislar resmenTabikide aynı fikirdeyim ama bazı insanlar çok muhafazakar olur hanı gözlerine batar açıktı diye ama kapalı olmasının nesi yanlış anlamadim
İyiki buraya yazdım ya rahatladım birazYanlis grlinlikte degil bakan gozde zaten. Fesatlanmislar resmen
İyiki buraya yazdım ya rahatladım biraz
gelinliginiz çok güzel bende nisan ayında evleniyorum ne açık giyiniyorum ne de baş örtüluyüm ben çok begendim bende böyle düşunebilirim sizede çok yakismışMerhaba biliyorum aranızda giymişsin etmişsin bize ne soruyorsun diyenler olacktır ama çok merak ediyorum sizce gelinliğim nasıl eleştirilere açığım düğünden beridir kafama çok takılıyor yaka kısmı hakkın da ne yprum yapardınız???
Ben çok beğendim çok yakışmış saçınızla tacınızla hayırlı olsun Allah hep Mutlu etsin :)Merhaba biliyorum aranızda giymişsin etmişsin bize ne soruyorsun diyenler olacktır ama çok merak ediyorum sizce gelinliğim nasıl eleştirilere açığım düğünden beridir kafama çok takılıyor yaka kısmı hakkın da ne yprum yapardınız???
çook haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünse benimde nişanım oldu 8 ay sonra düğünüm var herkes herşeye o kadar çook karışiyor ki insan aldığından da soğuyor herkesin kalbini kırar oldum bu karışma konusunda aldığim halı pas pasa bile yorum yapılip insanın içine sindirmiyolar çok kötü bisey.Bunlar hep kıskançlıktan bence. Herkes kendine göre yorumluyor.ama gelinlik senin düğün senin sen ne istersen neyi begendiysen onu giyersin. İstersen çarşaf bile giyersin onlara halt yemek düşer
Ben bu insanlarda iyi niyet mulamiyorum maalesef.birak.elestirsinler.sen gerçekten beğenerek isteyerek aldıysan umursama.ben beğendim de gecçook haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünse benimde nişanım oldu 8 ay sonra düğünüm var herkes herşeye o kadar çook karışiyor ki insan aldığından da soğuyor herkesin kalbini kırar oldum bu karışma konusunda aldığim halı pas pasa bile yorum yapılip insanın içine sindirmiyolar çok kötü bisey.
öyle yapıyorum artık ben ve nişanlım beğendik aldık diyorum çoğu şeyi de kimseye göstermiyorum artık yapcak bisey yokBen bu insanlarda iyi niyet mulamiyorum maalesef.birak.elestirsinler.sen gerçekten beğenerek isteyerek aldıysan umursama.ben beğendim de gec
ay inşallah bende unuturum inanırmısın resimlere bakasım gelmiyor.hayır birde eşin mi bu kadar kapalı istedi diyenler oluyor gelde çıldırma
Keşke ayakta durduğunuz bir fotoğrafı paylaşsaydınız, bu şekilde pek de anlaşılmıyor nasıl durduğu. Yine de her gelin güzeldir, merak etmeyin. Mutluluklar dilerim ..
Teşekkür ederim :)Bu huy bende de var, düğünüm oldu bitti duvağıma ve saçıma taktım kafayı. Gelinliğimi çok severek giymiştim onda sorunum olmadı ama. Bence sizde takılmayın, gayet hoş olmuşsunuz ciddyim. Saçınız saç tokanız gelinliğin danteli, allah mutluluk versin. İnsanlar densiz düşünmeyin.
Çok güzelmiş Mutluluklar dilerimBoydan bu şekilde..